DORINTA – forta ascunsa
Conferinta GRATUITA+ Workshop | Iasi | 5 oct | cu Veet Cristian.

 „Dorinta sexuala este cea mai importanta dintre dorinte. Ea stimuleaza, dezvolta imaginatia si finetea perceptiei, curajul, vointa si perseverenta.” Napoleon Hill

„Orice mintea poate concepe si crede, tu poti obtine.” Napoleon Hill

Hai si tu la
Cuddle Party
sambata- 25 sept 2021 16:30-19:30 

Pentru ca mai multi ditre voi isi doresc sa avem niste intalniri care sa fie mai putin formale mai putina”munca emotionala” ci pur si simplu sa impartasim, sa ne deschidem inimile, sa ne cunoastem mai bine, sa dansam liber si sa ne imbratisam,
asa a aparut CUDDLE PARTY.

Tantra Trance Dance este considerat in samanism dans initiatic ce te poate duce catre sfere mai inalte, de aceea samanii il foloseau pentru intrarea in transa. Faciliteaza eliberarea tensiunilor din corpul fizic si curgerea energiei sexuale.

Ti se intampla si tie sa fii prins in viata de zi cu zi, sa nu ai timp sa reflectezi la nevoile tale, cine esti, de ce nu reusesti sa atragi partenerul/a potrivit/a, sau sa fii in pace cu tine si cu cei din jur?! Sau poate mergi la multe ateliere de evolutie spirituala si […]

Puterea barbatului sta in manifestare, in actiune, in a face ca lucrurile sa se intample, sa prinda un contur. Si bineinteles ne hranim si definim prin sentimentul de mandrie a lucrului bine facut la final.

Pentru asta avem nevoie de foc, de zvac, de energie.

Din pacate ne diminuam acest ‚foc interior’ prin felul in care ne traim vietile…

FREELOVE
Un workshop de eliberare a emotiilor captive din trecut
cu ajutorul metodei de Respiratie + Releasing si reconectare la Iubirea Libera din noi.

atelier-experiment cu Veet Cristian | 28 sept. 2019.

Ti se intampla si tie sa auzi o voce in capul tau care palavrageste cam tot timpul?!

Ceva de genu: Esti un bou, nu esti bun de nimic! Sau: Hai, misca-ti fundu’ ca ! sau Degeaba te apuci de proiectul asta, nu o sa iasa! Ori: Stai in banca ta ca nu e de tine! Sau: sa castig eu atatia bani, niciodata in viata asta!

Realizezi oare cat de mult te afecteaza CA ASCULTI aceasta voce!

Cate trenuri ai pierdut,

Cate posibile relatii faine au trecut pe langa tine,

Cate oportunitati de a fi cu adevarat fericit…

Ei bine, sunt sigur ca ti-ai dori o PAUZA de la aceasta voce. Si desigur o pauza de la activitatile zilnice care-ti consuma energie.

FREELOVE
Un workshop de eliberare a emotiilor captive din trecut
cu ajutorul metodei de Respiratie + Releasing si reconectare la Iubirea Libera din noi.
atelier-experiment cu Veet Cristian | 19 oct. 2019.

“ Am fost entuziasmat de noua realizare- ca imi puteam schimba caracterul vietii mele prin schimbarea convingerilor. Deodata am devenit plin de energie pentru ca am inteles ca asta era o dovada stiintifica care ma va duce dinspre ‚meseria’ de victima perena catre o alta pozitie, cea de ‚co-creator’ al destinului meu.”  BRUCE LIPTON

Te invit la Conferinta Gratuita:
FAC PACE CU MINE
Cluj, Vineri 18 oct. 2019 de la 18.30

 Joseph Campbell odata spunea: “Eu nu as crede ca oamenii cauta un sens pentru viata lor, ei cauta doar experienta de a fi vii.”

Te invit la Conferinta Gratuita:
FAC PACE CU MINE
 Bucuresti, miercuri 25 sept. 2019 de la 18.30

 Joseph Campbell odata spunea: “Eu nu as crede ca oamenii cauta un sens pentru viata lor, ei cauta doar experienta de a fi vii.”

Invatam de mici copii ca e necesar sa luam note mari la scoala ca sa ajungem “cineva” si sa avem “o situatie buna” pe viitor.
Ajungem sa luptam pentru o viata mai buna, un job mai bine platit sau o viata de familie implinita.
Cadem in capcana lui “mai mult” si mai mult…

 Serile ALIVE   conectare la propriul izvor de energie cu Veet Cristian 18 sept. | 18.30- 21.00 Mișcare | Energie | Respirație Constienta | Meditație | Relatii Constiente| Sexualitate Sacra| Manifestare | „Refresh your-self” Doza ta de energie după job. Simplu. Conectare la prezent și simturi. Lăsăm gândurile pe refresh 》Cum așa? După job. Miercurea. Chill […]

Descopera cum sa renunti la frica de relationare si sa te bucuri de sexualitate si intimitate la superlativ folosind stravechi practici orientale!
Vino la  Workshopul “RELATII CU EMOTIE”!
Vindecarea legaturii dintre nevoia de afectiune si cea sexuala
 | 29 si 30 iunie 2019 | Timisoara |

Descopera de ce scade atractia sexuala intelegand principiile taoiste ale iubirii!  
Workshop: “Cresterea atractiei sexuale. Ce sa faci?”
| Timisoara |  28 iunie 2019 | cu Veet Cristian | 18:30-21:30 |

Descopera cum sa renunti la frica de a fi respins ori ranit si sa te bucuri de sexualitate si intimitate la superlativ folosind stravechi practici orientale!

Vino la  Workshopul “RELATII CONSTIENTE”!| 15 si 16 iunie 2019 | Iasi |

CURAJUL DE A RISCA workshop inspirational cu Veet Cristian. 26 mai | 9.30- 18.30. | Bucuresti | #platestecatdoresti “Daca vrei sa fii viu, e nevoie sa risti, si cu cat risti mai mult, cu atat mai viu vei fi.” Osho.  Te invit la un workshop “riscant”. La finalul lui, ai putea sa nu mai fii […]

Atelier de dezvoltare continua pentru Barbati
VOINTA – forta de baza a dezvoltarii noastre ca barbati
23 mai 2019 (18:30-21:30) Bucuresti cu Veet Cristian
Conferinta Gratuita
————————————-
“Foarte putini barbati sunt barbati in realitate.Un barbat este cel ce a devenit maestrul propriei lui minti”  OSHO

Daca esti unul dintre cei care uneori se simt limitati in rutina vietii de zi cu zi, deconectati de la Sursa Interioara de Abundenta si Pace, 
si simti ca iti este dor de “sentimentul de salbatic, de viu”, ca barbat ori ca femeie,

esti binevenit…
AICI SI ACUM
in “templul” creat de inimile noastre!

Tantra Trance Dance is considered in shamanism an initiated dance which can guide you to more higher realms, that is why shamans used it to enter into a trance state. The process facilitates freeing the tensions from the physical body as well as emotional body to allow a free flow of life/sexual energy. 

 2,479 total views,  2 views today

Traim intr-o societate duala. In care reductionistmul simplu utilitar a luat locul renasterii integrative. Viata a devenit da sau nu, intuneric vs lumina, rai vs iad, bun vs rau. Din pacate, la toate astea contribuie si religia care sustine divizarea si lupta dintre instinct si constiinta…

Tantra Trance Dance este considerat in samanism dans initiatic ce te poate duce catre sfere mai inalte, de aceea samanii il foloseau pentru intrarea in transa. Faciliteaza eliberarea tensiunilor din corpul fizic si curgerea energiei sexuale.

Cu miscare si dans constient impreuna cu respiratie si prezenta pentru a ne elibera de stresul si  rutina zilnica!

Experienta-energie-meditatie, dansul polaritatilor masculin-feminine ca si dans constient. 

 8,727 total views,  2 views today

Descopera cum sa renunti la frici si blocaje si sa te bucuri de experientele sexuale si intime la superlativ!  

Vino la Eros, Relatii si Intimitate!
Pe 2 feb. 2019 în Bucuresti. – Earth experience. 

Workshop pentru bărbați și femei despre Impulsul pe care ni-l aduce Intimitatea, Spiritualitatea și Sexualitatea Trezită în viețile noastre.

Vino sa descoperi secretele orientale legate de arta sexualitatii sacre
alaturi de Veet Cristian!

De la avocat la antreprenor si intimacy coach, Veet este un explorator al vietii.  In prezent scrie o carte despre “Inteligenta Sexuala si Viata ca si Magie”.

Calatoria pe taramul relatiilor constiente si invataturii tao a inceput cu 20 de ani in urma absolut intamplator. De atunci a calatorit in India si multe alte locuri pentru a invata/primi invataturi care sa-l apropie de intelepciunea acestei cai.

Fondatorul Sky Mind, un centru de alchimie si dezvoltare personala, a initiat programe de relationare constienta si alchimie sexuala pentru barbati si femei cat si programe dedicate barbatilor pentru antrenarea unei masculinitati updatate secolului 21.

 2,236 total views,  1 views today

Workshop-Ritual de Magie si Manifestare 
               Transformare prin Puterea Intentiei
               13 ian. 2019

„Orice mintea poate concepe si crede, tu poti obtine.” Napoleon Hill 

Celebrul autor Napoleon Hill, un pionier al dezvoltarii personale si a strategiilor pentru atingerea succesului inca din anii 30’, ne invata cum ca dorinta intensa/vie e de o maxima importanta daca vrem sa atingem un succes de durata in viata, profesional dar si in relatii. 

Plecand de aici, am creat si dezvoltat programul ce urmeaza.

Va fi un Workshop despre stabilire Obiective pe noul an 2019. 

Dar…ce il face diferit?!

|Vom explora prin metode psiho-emotionale conectarea la masculinul interior. Ca si suport ne va fi si viziunea tantrica a campurilor energetice si a polaritatilor energetice.

Ce poti primi de la un workshop pentru femei dar sustinut de un barbat:

Abordarea directa ce iti poate aduce claritate.
Experienta de 9 ani de lucru cu barbati prin facilitarea de workshopuri si sesiuni 1-1;
Intelegerea lumii barbatilor si “ce ne doare” lafel si a punctelor forte.
Intelegerea ca barbatul e dincolo de a fi un rol. Este atat masculin cat si feminin in sine.
Intentia si misiunea personala de a contribui la o lume in care masculinul se intalneste cu femininul pe o alta spirala, a armoniei si evolutiei.

 1,884 total views,  1 views today

Vino sa descoperi secretele orientale legate de arta relatiilor constiente alaturi de Veet Cristian! De la avocat la antreprenor si intimacy coach, Veet este un explorator al vietii.  In prezent scrie o carte despre “Inteligenta Sexuala si Viata ca si Magie”. Calatoria pe taramul relatiilor constiente si invataturii tao a inceput cu 20 de ani in […]

 14,898 total views,  3 views today

Atitudinea de bărbat puternic vine din fermitate si autoritate. Si totusi de ce este greu de manifestat? In copilărie, atunci când mama si/sau tata unui băiețel au fost dominatori si despotici iar copilul nu s-a apărat, există tendinta ca la maturitate sa-si refuleze bărbatul interior si sa dezvolte o latură masculină slab dezvoltată. Ce vom […]

Ca barbati ne dezvoltam o mentalitate de succes bazata pe propria incredere in sine si penetrarea constanta a obstacolelor prin forta. De obicei daca ceva nu functioneaza, impingem si mai tare. Rare ori avem probleme sau ne dam voie sa contemplam viata noastra: unde suntem , unde ne dorim sa ajungem, ce puncta forte si […]

Ca barbati ne dezvoltam o mentalitate de succes bazata pe propria incredere in sine si penetrarea constanta a obstacolelor prin forta. De obicei daca ceva nu functioneaza, impingem si mai tare. Rare ori avem probleme sau ne dam voie sa contemplam viata noastra: unde suntem , unde ne dorim sa ajungem, ce puncta forte si […]

Femeia si barbatul ei interior
Workshop pentru femei facilitat de un barbat
17 nov. 2018- cu Veet Cristian (Cluj)

In esenta workshopul are 3 etape…

 4,841 total views,  1 views today

Dincolo de zgomotul cotidian,
sufletul si mintea cauta si ne cere
un moment de liniste, de PAUZA.

Meditatia este atunci cand te opresti din activitate, din “a face” si savurezi momentul “a fi”.

Urban Festival
“LA LA LAND”
1 zi plina de ateliere si povesti cu 6 facilitatori/artisti
10 noiembrie 2018 – 9.00- 22.00

“Nu muri cu cantecul inca in inima ta.”  Wayne Dyer.

We were all born with the need of care and touch to feel safe. As small kids, if we naturally feel fulfilled of these needs, we move to a next stage, – the rebel – where we learn how to say NO and how to disagree with our caretakers. At this stage, we discover our […]

 4,192 total views,  3 views today

TANTRIC TRANCE DANCE  Experimenteaza! Cu miscare si dans constient impreuna cu respiratie si prezenta pentru a ne elibera de stresul si  rutina zilnica! Experienta-energie-meditatie, dansul polaritatilor masculin-feminine ca si dans constient.  „In societatile stravechi, daca o persoana venea la un tamaduitor/medic etc si se plangea ca e trist, deprimat, il intrebau una din urmatarele 4 intrebari: Cand […]

 3,425 total views,  3 views today

DESIRE Succes Intim si Profesional de durata prin antrenamentul Fortei Sexuale Urmatoarea sesiune saptamanala pe 18 iulie 2018  „Dorinta sexuala este cea mai importanta dintre dorinte. Ea stimuleaza, dezvolta imaginatia si finetea perceptiei, curajul, vointa si perseverenta.” Napoleon Hill „Orice mintea poate concepe si crede, tu poti obtine.” Napoleon Hill Continuam seria sesiunilor bi-lunare pe 18 iulie […]

 19,713 total views,  4 views today

“Dacă doi oameni care meditează își împărtășesc energia, iubirea este un fenomen constant. Nu se schimba. Are în sine calitatea eternității. Devine divină. Întâlnirea dintre Iubire și Meditație este cea mai mare experiență a vieții- Și numai în fuziunea dintre Iubire și Meditație, dualitatea dintre bărbat și femeie, inegalitatea dintre ei dispare.” Osho- The Rebellious […]

Dragii mei, A sosit momenul unei retrageri spirituale la munte. Se simte nevoia sa iesim din oraș si sa respirăm aer proaspăt și sa ne bucuram de izvoare si mișcare. Se va numi simplu: “Design yourSelf” ~Rescrie-ti povestea personala prin meditatie, vindecare somatica si teatru~ 26-28 mai 2018 Aceasta tabara va fi o retragere ce […]

 11,012 total views,  4 views today

Workshop pentru bărbați și femei despre Curajul, Suculenţa și Bucuria pe care ne-o aduce Intimitatea, Spiritualitatea și Sexualitatea Trezită în viețile noastre 13 mai în Oradea 1 zi intensiva de experienta si experimentare  NOUTATI: Incepem cu o Conferinta GRATUITA de 2 h. sambata 12 mai. Detalii  si inscriere AICI!  Numai energia sexuala poate inflori in iubire. Adevarul simplu […]

TANTRIC TRANCE DANCE  Experimenteaza! Cu miscare si dans constient impreuna cu respiratie si prezenta pentru a ne elibera de stresul si  rutina zilnica! Experienta-energie-meditatie, dansul polaritatilor masculin-feminine ca si dans constient.  „In societatile stravechi, daca o persoana venea la un tamaduitor/medic etc si se plangea ca e trist, deprimat, il intrebau una din urmatarele 4 intrebari: Cand […]

 6,914 total views,  3 views today

Salutare camarazi, Se simte nevoia de munte, natură, liniște dar si conectarea la prezent. Sa iesim din orașe si sa respiram aerul bun de munte. Mă tot gandesc cum ar fi sa facem “un cerc mai altfel”, asa în inima munților. I-am zis simplu: MEN UP, WAKE UP Întâlnire între bărbați în natură 5 și […]

 6,865 total views,  4 views today

Workshop pentru bărbați și femei despre Curajul, Suculenţa și Bucuria pe care ne-o aduce Intimitatea, Spiritualitatea și Sexualitatea Trezită în viețile noastre 27-28 aprilie în București 1 zi jumatate de experienta si experimentare Numai energia sexuala poate inflori in iubire. Adevarul simplu este faptul ca sexul este punctul de pornire catre iubire.” – Osho. De la Sex […]