Salut. Sunt Cristian Veet si vreau sa ne cunoastem! Inca din timpul liceului cand mi-am pus mai multe intrebari legate de mine ca om si ca barbat, cine sunt si ce vreau, am auzit o profunda senzatie ca ceva nu e tocmai cum mi-as dori. Nu ma regaseam ca barbat si nu gaseama “modele” masculine care sa fie o reala sursa de inspiratie pentru mine. Nu mi se potrivea nici tipul macho( ce vrea sa para bad boy dar in esenta e plin de frici si mai ales ii e frica sa se arate asa cum e). Nici tipul dragutz, afectuos( cu tendinte de good boy, linistit, dar care se axeaza prea mult pe emotivitate si care nu isi traieste viata ca un succes.) Bineinteles nici tipul “controler freak” care vrea ca totul sa fie ca el. Si “categoriile” pot continua…

Am tot continuat pana can am inceput sa intalnesc barbati care mi-au recladit modelul de masculinitate. Barbati precum Bodhiray, Devapath, Vibhavan…  (despre ei cititi mai jos)

12137_168033024541_523894541_2819068_1280684_nPrimul meu atelier de masculinitate a fost „Numai pentru barbati” cu BodhiRay (psiholog si facilitator Osho cu experienta de peste 20 de ani) din 2009 care m-a ajutat sa patrund in energia primara si puterea interioara ca si barbat la un nivel mai profund.  Dupa acest moment m-am hotarat sa initiez Grupurile de Barbati care au avut loc bi-lunar. Apoi Primul bootcamp de masculinitate prin prezenta si joc interior in feb 2010 urmat si de alte workshopuri si bootcampuri in Bucuresti, Cluj, Constanta, Vama Veche. Pe teme precum Jocul Interior       (‚Inner Game’), Prezenta, Comunicare autentica, Integritatea si Scopul unui barbat. Si calatoria continua!  Ma pasioneaza ‚cautarea’ a ce inseamna sa fii Barbat dincolo de masti, roluri! Sunt aici sa ofer din experienta mea dar si sa invat de la voi toti! Sa crestem impreuna!

Profesional sunt facilitator seminarii experientiale de transformare individuala si spirituala si ofer sesiuni individuale de coaching cu N.L.P. din 2007. Trainer NLP in metoda Rezonanta  (Kutschera Institute Austria). Am urmat Trainingul “Respiratie Primara” de la  OSHO Multiversity Puna/India 2009. Si alte traininguri ce m-au ajutat sa am o intelegere mai buna asupra relatiilor si intimitatii in relatie. Formal sunt licentiat in Drept/ Univ. Bucuresti-2003. In prezent si mediator.

Citeste mai multe si despre viziunea mea asupra Masculinitatii prin  MASCULINITATE AUTENTICA

Arunca o privire si pe programele si workshopurile pe care le ofer- WORKSHOPURI MASCULINITATE.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *