Cateva cuvinte  despre Veet Cristian. Este Business si Life Coach, Trainer N.L.P.  Cu experienta in Facilitarea seminariilor experientiale cu ajutorul Respiratiei conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho.  Informatii despre activitatea lui Veet Cristian gasiti aici: www.skymind.ro  si www.zorbabuddha.ro. Ca si formare profesionala este licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator.

Initial mi-am inceput dezvoltarea ca si coach prin formarea ca si Trainer si N.L.P. Coach in scoala N.L.P. Rezonantz a unei renumite scoli austriece- Kutschera Institut.

Pe langa formarea initiala, am fost inspirat si impulsionat sa ma dezvolt intr-o directie de lucru ‘experiential’ de includere a unei legaturi mai stranse dintre minte si corp. Invatare experiential sau “invatand cu corpul”. Am deprins acest mod de lucru prin Respiratia Oceanica, metoda Learning Love, Inteligenta Inimii…etc

Asa au luat nastere Coachingul Somatic, Zen Coachingul, Coachingul pentru relatii sau Polarity Coaching-ul sau Active Coaching-ul.

Ca si coach sunt inspirat de transformarea ce are loc intr-un spatiu de prezenta si siguranta. De cat de magnifici suntem si nu ne trebuie nimic altceva decat sa dechidem ochii. Comoara este in fiecare, e nevoie doar sa fie dezvaluita.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *