Polarity Coaching. Barbatii au nevoie de testosteron iar femeile de oxitocina. Exista multiple cai din stravechea arta tantrica si taoista de regenerare a Yin-ului(femininului) si a Yang-ului( masculinului) din fiecare din noi. Viata cotidiana de multe ori ne slabeste fie yin-ul (mai ales cand suntem prea activi si devenim workaholici sau suntem stresati de prea multe lucruri de facut…) sau yang-ul (atunci cand suntem prea pasivi si nu actionam cand ar trebui sa o facem). Exista o proportie „perfecta” in fiecare in functie de moment. Asta face si ca Atractia dintre un barbat si femeie sa creasca. Altfel dispare pasiunea si se ajunge sa devenim „prea prieteni”. Intre un barbat si o femeie e nevoie de cele 2 energii intotdeauna- atat pasiunea cat si iubirea. Focul si Apa.

Ce beneficii poti avea?

  •   Trezirea  Fortei tale masculine( ca barbat) si capacitatii de a fi in puterea ta cu Directie, Incredere si Fermitate.
  •   Redescoperierea Voluptatii tale feminine (ca femeie)si Stralucirii naturale. Atunci cand energia iubirii circula libera tu stralucesti!
  •    Poti invata sa-ti transformi energia sexuala si sa devii multiorgasmic/a
  •   Restabilesti legatura „naturala” dintre sex si inima. Foc si Apa.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *