Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

“Femeia si barbatul ei interior” – Workshop pentru femei 17 nov. 2018 CLUJ

17 noiembrie 2018 @ 9:30 - 18:30 UTC+0

Femeia si barbatul ei interior

Workshop pentru femei facilitat de un barbat

 17 nov. 2018- cu Veet Cristian (Cluj)

Nota bene: vom avea si un Atelier dedicat barbatilor pe 18 nov. – Sexualitatea Barbatului si Succesul in Viata, pentru soti si prieteni, detalii AICI!

Nota de inceput: acest atelier a venit super spontan in urma unor discutii pe facebook legate de masculinul interior. Si pentru ca tocmai ce revenisem de la un bootcamp pt barbati de 4 zile super intensive, am simtit ca e un moment bun sa sharuiesc si catre femei niste instrumente si intelegeri personale ale mele despre masculinul interior.

|Acest workshop e departe de a fi exhaustiv si un proces complet de integrare a masculinului interior de catre femeie. Dar e un prim pas…Vom vedea ce va urma.

Numele meu este Cristian Veet.

Cateva cuvinte despre mine…cam ce se zice…

„De la avocat la antreprenor si intimacy coach, Veet este un explorator al vietii.  In prezent scrie o carte despre “Inteligenta Sexuala si Viata ca si Magie”.

Calatoria pe taramul relatiilor constiente si invataturii tao a inceput cu 20 de ani in urma absolut intamplator. De atunci a calatorit in India si multe alte locuri pentru a invata/primi invataturi care sa-l apropie de intelepciunea acestei cai.

Fondatorul Sky Mind, un centru de alchimie si dezvoltare personala, a initiat programe de relationare constienta si alchimie sexuala pentru barbati si femei cat si programe dedicate barbatilor pentru antrenarea unei masculinitati updatate secolului 21.”

 

Introducerea fiind facuta…

In esenta workshopul are 3 etape:

 1. Cunoasterea barbatului (exterior). Si aici vom aborda 2 preconceptii despre barbati: “Toti barbatii sunt porci. Toti se gandesc numai la sex” si “Barbatii sunt agresivi si lipsiti de emotii.”. Si multe alte lucruri pe care le veti descoperi demontand aceste convingeri.

Va invit sa patrundeti in lumea barbatilor cu respect. Veti primi niste daruri minunate daca lasati securea la usa!

Dupa ce faci “un pic de pace” cu barbatul, poti merge la etapa a 2-a:

 1. Cunoasterea femeii (din tine).
 • Intelegerea ritmurilor lunare. Si de ce e important ca femeie “sa te lasi” in voia femininului lunar fara rezistente.
 • Intelegerea a cum femeia si-a pierdut puterea ei adevarata, imitand barbatul. Diferente de simt al puterii intre barbat si femeie.
 • Diferenta dintre masculinul imatur bazat pe competitivitate exacerbata si control vs masculinul matur bazat pe camaraderie, perseverenta, claritate si granite.
 • Despre imaginea gresita a masculinitatii receptata si de femeie.
 • Ce inseamna ca femeie sa te conectezi la propria feminitate? Si cum faci asta?!
 1. (Re)cunoasterea barbatului interior.
 • Prin conectarea la un feminin matur, te renasti in spiritul barbatului interior.
 • Prin invatarea sa aduci claritate si constienta;
 • Prin meditatie si momente de tacere tu cu tine.
 • Prin invatarea de a pune granite creative si sanatoase.

|Vom explora prin metode psiho-emotionale conectarea la masculinul interior. Ca si suport ne va fi si viziunea tantrica a campurilor energetice si a polaritatilor energetice.

Ce poti primi de la un workshop pentru femei dar sustinut de un barbat:

 1. Abordarea directa ce iti poate aduce claritate.
 2. Experienta de 9 ani de lucru cu barbati prin facilitarea de workshopuri si sesiuni 1-1;
 3. Intelegerea lumii barbatilor si “ce ne doare” lafel si a punctelor forte.
 4. Intelegerea ca barbatul e dincolo de a fi un rol. Este atat masculin cat si feminin in sine.
 5. Intentia si misiunea personala de a contribui la o lume in care masculinul se intalneste cu femininul pe o alta spirala, a armoniei si evolutiei.

Workshopul nu va fi doar teorie. In nici un caz.

Vei experimenta atat dialogurile prolifice si schimburi de intelegere/constientizari dar si exercitii practice de conectare cu femeia si barbatul din tine.

Prin metode specific zen coaching, terapie somatica neo-reichiana, Respiratie constienta, conectare cu copilul interior cat si metode specific tantra si tao.

 

Ce este barbatul si femeia interioara?

Fiinta noastra e conceputa din doua energii, femininul si masculinul. In consecinta avem cu totii o latura feminina si una masculina. Viata se dezvolta prin poli in extreme, de exemplu a spune da sau nu, bucuria si tristetea, lumina si intunericul, zi si noapte si viata si moarte. Exact asa cum electricitatea are nevoie de 2 poli sa apara scanteia, lafel si constiinta umana are 2 poli. Partea dreapta a corpului este cea masculina iar partea stanga este cea feminina.

Inscriere:

6 oct., o zi intensiva de armonizare si intalnire cu masculinul interior intre 9.30 si 18.30.

Contributie: 200 ron. (pentru primele 10 inscrise sau inscrierea pana pe 29 oct. Dupa aceasta data, pretul va fi de 250 ron.)

Valoarea acestui atelier este de 350 ron. Dar pentru primele 2 editii, pretul va fi de 200 ron.

Locuri limitate: 15.

Hai cu noi in Experienta!

Inscrie-te completand Formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp! 

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Mai multe despre Veet Cristian, Coach transformational si Facilitator Learning Love, de la co-dependenta la relatii constiente. 

Veet Cristian este Calator prin viata. Pentru el Viata e un dans intre masculin si feminin. Depinde de noi daca vedem viata ca un dans sau ca o problema de rezolvat.

Misiunea lui este sa sustina barbatii si femeile sa-si asume Identitatea Sexuala si Puterea ce vine din asta, si, in felul asta, ca fiecare sa traiasca in Viata ce anume le aduce Bucurie cu atitudine si fara compromis.

Veet este Autor al unei carti in curs de aparitie despre Inteligenta Sexuala si starea de Bine, Mindful Coach si Facilitator seminarii Transformationale cu ajutorul Respiratiei Conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho. Este de asemenea Life si Business Coach, Trainer N.L.P. Ca si formare profesionala este licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator.

*** Facilitator Tantra Acreditat. Tantra Training. Intre 1-21 iunie 2013 a urmat Trainingul cu Homa si Mukto, facilitatori Osho Tantra.. *De asemenea, pe langa asta, ca si experienta in Tantra, a lucrat aproape de Spersa Kreis, cunoscut facilitator Osho Tantra mai bine de 5 ani. Din care 3 ani in proces de formare in Tantra Training cu peste 30 zile de training.

** Facilitator Acreditat Learning Love Method (cu Learning Love Institute, 2011). Abilitate de a lucra individual si in grupuri pe teme precum co-dependenta in relatii, vindecarea copilului interior.

*Coach si Trainer NLP Rezonantz.( Kutschera Institut Austria- promotia 2009).

* Facilitator Bio-energetics (2017-2018 formare terapie somatica neo-reichiana cu John Hawken, 24 zile de training pe durata a 1 an)

Informatii despre activitatea lui Veet Cristian gasiti aici: www.skymind.ro . Pe Facebook ne gasiti pe pagina Sky Mind.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Loading

Details

Date:
17 noiembrie 2018
Time:
9:30 - 18:30 UTC+0
Event Categories:
, , , , ,
1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Details

Date:
17 noiembrie 2018
Time:
9:30 - 18:30 UTC+0
Event Categories:
, , , , ,