Încarc Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Tantra Trance Dance – Cluj 11 mai 2018

11 mai 2018 @ 18:30 - 21:30 UTC+0

TANTRIC TRANCE DANCE 

Experimenteaza!

Cu miscare si dans constient impreuna cu respiratie si prezenta pentru a ne elibera de stresul si  rutina zilnica!

Experienta-energie-meditatie, dansul polaritatilor masculin-feminine ca si dans constient. 

„In societatile stravechi, daca o persoana venea la un tamaduitor/medic etc si se plangea ca e trist, deprimat, il intrebau una din urmatarele 4 intrebari:

  • Cand ai incetat sa dansezi?
  • Cand te-ai oprit din a a canta?!
  • Cand te-ai oprit din a f entuziasmat de povestiri/basme?!
  • Cand te-ai oprit din a te relaxa in teritoriul dulce al Tacerii?!”

un citat din Gabrielle Roth.

O invitatie sa ne aducem aminte sa dansam, sa ne bucuram de propria noastra exprimare libera, sa transformam durerile, tristetile prin dans… O calatorie spre a descoperi acel DA autentic fata de viata, acel DA fata de noi insine.

Va puteti inscrie completand acest FORMULAR de Inscriere: 

Tantric Trance Dance este o experienta corporala de miscare, exprimare emotionala si dans de origine shamanica si tantrica. Prin aceasta experienta- dans vei fi ghidat sa explorezi toate cele 3 niveluri principale ale fiintei tale, centrul sexualitatii, cel al inimii si cel al conexiunii la Divin.

Vom trece prin mai multe etape, 7 mai precis: Bio-energetics, Ecstatic Dance, Emotional Release, Catharsis, Chakra Journey, Vipassana si bineinteles toate astea in contextul folosirii unei bandane la ochi.

Cand combinam Respiratia, Miscarea si Prezenta, iesim de pe pilotul automat de zi cu zi. Pentru a ne reintoarce in Bucuria lui Aici si Acum care este adevarata noastra natura.

Trance Dance Tantric este o „poarta” pentru a fi puternic inradacinati in corpul si simturile noastre. Iti ofera un spatiu sa te eliberezi de masti si roluri, sa te lasi liber in miscare si ritm. Nu e nevoie sa stii sa dansezi, ritmul in sine te „va prelua” si te vei lasa miscat de el.

Iata si un Video cu impresii dupa experientele anterioare Tantra Trance Dance din alte tari!

Poze de la alte evenimente Tantra Dance:

 

 

 

 

 

 

Despre facilitator: Veet Cristian.

Veet este Autor al unei cărți în curs de apariție despre Schimbare Conștientă și starea de BineMindful Coach și Facilitator de seminarii Transformaționale cu ajutorul Respirației Conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligența inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra și Polarități, meditații active Osho.

Este de asemenea Life și Business Coach, Trainer N.L.P.. Ca și formare profesională este licențiat în Drept- Univ. Buc, în prezent și mediator.

*** Facilitator Tantra Acreditat. Tantra Training. Între 1-21 iunie 2013 a urmat Trainingul cu Homa si Mukto, facilitatori Osho Tantra. *De asemenea, pe lângă asta, ca și experiență în Tantra, a lucrat aproape de Spersa Kreis, cunoscut facilitator Osho Tantra mai bine de 5 ani. Din care 3 ani în proces de formare în Tantra Training cu peste 30 zile de training.

** Facilitator Acreditat Learning Love Method (cu Learning Love Institute, 2011). Abilitatea de a lucra individual și în grupuri pe teme precum co-dependența în relații, vindecarea copilului interior.

*Coach și Trainer NLP Rezonantz. ( Kutschera Institut Austria- promoția 2009). J

Informații despre activitatea lui Veet Cristian găsiți aici. Pe Facebook ne găsiți pe pagina Sky Mind.

ATENTIE: Veet foloseste dansul in workshopurile lui ca si impuls pentru deschidere emotionala si crearea unei stari de bine. Nu este faciitator de dans ecstatic, trance dance sau dans-terapie.

Vă aștept cu inima deschisă la acest seminar!

Locatie: ORADEA, locatia va fi anuntata la inscriere!

Program

Experienta de 3 h. intre 18.30-21.30

18:30-19.00 Intro, exercitii de explorare si cunoastere.

19.00-19:30- sharing experienta si descriere cei 7 pasi Tantric Dance.

19.30-21.00- Experienta Tantra Dance. 

21.00-21.30/22.00- Sharing experiente si integrare. 

Contributie: 60 RON (pentru plata in avans)
80 ron (la fata locului)

***LOCURILE SUNT LIMITATE LA 30 PARTICIPANTI!***

*Va rugam sa ajungeti cu 15 minute inainte de incepere pentru a va schimba, pentru facilitarea accesului in sala si pentru a fi in spatiu intr-un mod confortabil.
*Va invitam sa aveti haine lejere de schimb (care sa nu va incomodeze in miscare/ dans) si aduceti-va propria bandana/banderola daca aveti. Vom avea si noi banderole.

 
ENGLISH VERSION:
********TANTRIC TRANCE DANCE*********
 
An experience of movement, free dance, conscious breath , tantra flow and presence to breakthrough the everyday routine…
Experience-dance for 3 hours „just for you”.
 
Friday evening *12th of Mai 2018, Oradea
 
Important: The event will take place with a minimum of 20 participants and maximum 30!
>>>>>>>>>>>>>>>
TRANCE DANCE is a mix between body movement, dynamic drum rhythms, breathing techniques, the intention we set for the ritual/dance – and especially – using the eye band – all theese together are inducing a trance state which leads to mental clarity, opening of the other senses aside from the visual sense, also inducing physical strength and wellness.
 
By using the eye band, Trance dance is challengeing the dancer to open all his senses – not only the common use visual sense, to be leaded by the music in a inner journey wich is not limmited to our common perceptions of space and time.
 
When we dance we reconnect with the creative power of fire, with the lightness and the infinite space of Air, with the fluidity of Water and with the stability of Earth. More we dance, more we relax in every aspect of our lives.
 
Contribution: 60 RON (for paying in advance)
80 ron (on the spot)
>>>>>>>>>>>>>>>
For subscribing, please fill in the form Below!
 
For more info and for registration, please click on this link

Loading

Detalii

Dată:
11 mai 2018
Oră:
18:30 - 21:30 UTC+0
Categorii Eveniment:
, ,
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detalii

Dată:
11 mai 2018
Oră:
18:30 - 21:30 UTC+0
Categorii Eveniment:
, ,