Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

RELATING – Workshop pentru Relatii Constiente (pe 30 iunie)

30 iunie 2018 @ 9:00 - 17:30 UTC+0

“Dacă doi oameni care meditează își împărtășesc energia, iubirea este un fenomen constant. Nu se schimba. Are în sine calitatea eternității. Devine divină. Întâlnirea dintre Iubire și Meditație este cea mai mare experiență a vieții- Și numai în fuziunea dintre Iubire și Meditație, dualitatea dintre bărbat și femeie, inegalitatea dintre ei dispare.” Osho- The Rebellious Spirit.

Eu unul am gasit in aceste cuvinte ale lui Osho o mare intelepciune perena.  A trezit in mine o cautare spre a trai efectiv aceasta realitate, o cautare care imi da energie zi de zi, chiar daca au trecut 20 de ani de la prima carte citita de Osho. Numele meu este Veet Cristian si calatoria mea m-a condus prin meditatie, tehnici de respiratie, diverse terapii corporale si meditative si intelepciunea tantra. Acest citat din Osho m-a urmarit si inspirat in toti acesti ani, pot spune ca am ajuns sa descopar sensuri noi si, foarte important, intelesuri venite din viata si din experientele personale in relatii. Care desigur sunt cele mai bune lectii. Am bucuria sa deschid acest workshop pentru prima oara in Bucuresti si in Romania.

Fie ca esti single sau intr-o relatie te invit la un workshop in care vei explora principiile perene spirituale ale unei “intalniri armonioase” dintre un barbat si o femeie.

Cheia e data de intalnirea dintre Constiinta si Energie sau in cuvintele de mai sus ale lui Osho, ditre Meditatie si Iubire.

In mod concret ce inseamna “intalnirea dintre Constiinta si Energie”? 

Traditional femeia este mai mult conectata la Emotii, iar barbatul la Ratiune/Gandire.  Dar aceasta intalnire dintre Meditatie si Iubire este chiar mai mult. Este o recunoastere interioara a unei “centrari” care iti da putere in toate situatiile de viata si automat si in relatie.

In workshop vei “intelege” aceasta dinamica dintre masculin si feminin prin multe exemple concrete, vei avea ocazia sa pui intrebari si sa primesti raspunsuri.

Pe langa asta, vor fi si “exercitii” prin care vei trai experienta dincolo de minte, si apoi o vei putea folosi in viata ta si in relatii.

Cu ce vei ramane la modul practic la final?

  1. vei constientiza ce inseamna sa traiesti din spatiul “relatiei” fata de cel al “relationarii”. Vei intelege de ce “traitul in viitor si cu asteptari” dauneaza grav sanatatii si relatiei.
  2. ca barbat, vei intelege cand esti in spatiul de energie/ emotional si cum sa “apesi pe un buton” ca sa te recentrezi in Constiinta Masculina nedistras de tensiuni.
  3. ca femeie, vei intelege ca “centrul puterii” tale sta in flux si emotii. Ca un dans peren care te hraneste in loc sa te slabeasca. Vei stii ” sa apesi butonul de stop” cand vei descoperi ca ai devenit “prea masculina”.
  4. fie ca barbat, sau ca femeie, vei patrunde ce inseamna sa te detasezi de activitati prin care pierzi energie ca de pilda, argumentele in discutii, nevoia de a avea dreptate, obisnuinte nesanatoase etc
  5. vei cunoaste care sunt nevoile tale dincolo de relatie si iti vei da spatiu sa le traiesti.
  6. vei lua timp pentru tine ca si prioritate nr 1.
  7. vei invata sa negociezi cu emotiile si reactiile tale iar comunicarea cu partenerul va fi una fiind in contact cu propriile emotii si nevoi.

                                                    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ 

Hai cu noi in Experienta! Inscrie-te Aici:

 Vei primi toate informatiile necesare legate de inscriere apoi pe mail!

Iar acest workshop este doar inceputul, imi doresc sa iti ofer o scoala de crestere si evolutie spre Puterea Personala pe care sa o aplici in relatie cu tine, in relatiile intime si in relatie cu viata in general.

Iata cum vom continua: 

Modul 1: Relating, arta relatiilor constiente (1 zi)

Modul 2: Iubirea de sine si puterea din interior (4 zile)

Modul 3: Heart-Sex, Arta armoniei dintre inima si sex (4 zile)

Modul 4: Dincolo de sex, Arta sexualitatii sacre si jocul polaritatilor in relatie. (5 zile)

Modul 5: Uniunea interioara masculin-feminin. (5 zile)

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Facilitator: Veet Cristian, Coach transformational si Facilitator Tantra Acreditat. 

Veet Cristian este Calator prin viata. Pentru el Viata e un dans intre masculin si feminin. Depinde de noi daca vedem viata ca un dans sau ca o problema de rezolvat.

Misiunea lui este sa sustina barbatii si femeile sa-si asume Identitatea Sexuala si Puterea ce vine din asta, si, in felul asta, ca fiecare sa traiasca in Viata ce anume le aduce Bucurie cu atitudine si fara compromis.

Veet este Autor al unei carti in curs de aparitie despre Schimbare Constienta si starea de Bine, Mindful Coach si Facilitator seminarii Transformationale cu ajutorul Respiratiei Conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho. Este de asemenea Life si Business Coach, Trainer N.L.P. Ca si formare profesionala este licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator.

*** Facilitator Tantra Acreditat. Tantra Training. Intre 1-21 iunie 2013 a urmat Trainingul cu Homa si Mukto, facilitatori Osho Tantra.. *De asemenea, pe langa asta, ca si experienta in Tantra, a lucrat aproape de Spersa Kreis, cunoscut facilitator Osho Tantra mai bine de 5 ani. Din care 3 ani in proces de formare in Tantra Training cu peste 30 zile de training.

** Facilitator Acreditat Learning Love Method (cu Learning Love Institute, 2011). Abilitate de a lucra individual si in grupuri pe teme precum co-dependenta in relatii, vindecarea copilului interior.

*Coach si Trainer NLP Rezonantz.( Kutschera Institut Austria- promotia 2009).

Informatii despre activitatea lui Veet Cristian gasiti aici: www.skymind.ro . Pe Facebook ne gasiti pe pagina Sky Mind.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Contributie:  305 Ron. 

Platesti 195 ron daca te grabesti si achiti un avans de 50 ron pentru a-ti confirma locul! VALABIL pana pe data de vineri 22 iunie.

Platesti doar 125 ron daca te inscrii si la Tabara ALIVE din luna iulie! Detalii mai jos…

****Vrei sa experimentezi mai mult acest subiect?

^^^  Hai la munte in Tabara pe 26-29 iulie!  – Workshopul ALIVE Retreat Locurile sunt Limitate. Inscrie-te AICI. 

Pe curand!
Veet Cristian 

„Iubirea este o stare de a Fi nu o Relatie.” OSHO

Details

Date:
30 iunie 2018
Time:
9:00 - 17:30 UTC+0
Event Categories:
, , , ,

Details

Date:
30 iunie 2018
Time:
9:00 - 17:30 UTC+0
Event Categories:
, , , ,