Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Workshop : FreeLove Experience | 19 octombrie | cu Veet Cristian | Cluj

19 octombrie 2019 @ 9:30 - 19:00 UTC+0

FREELOVE

Un workshop de eliberare a emotiilor captive din trecut

cu ajutorul metodei de Respiratie + Releasing si reconectare la Iubirea Libera din noi.

atelier-experiment cu Veet Cristian | 19 oct. 2019.

 

“ Am fost entuziasmat de noua realizare- ca imi puteam schimba caracterul vietii mele prin schimbarea convingerilor. Deodata am devenit plin de energie pentru ca am inteles ca asta era o dovada stiintifica care ma va duce dinspre ‚meseria’ de victima perena catre o alta pozitie, cea de ‚co-creator’ al destinului meu.”  BRUCE LIPTON

Odata ce respiratia este perfecta totul se aliniaza.
Respiratia este Viata.”  OSHO.

————-

ANUNT IMPORTANT: Te astept sa ne cunoastem si la Conferinta GRATUITA de introducere la workshop: “Fac PACE cu mine” de Vineri 18 oct de la 18.30! Pe curand! Detalii aici: https://www.skymind.ro/eveniment/conferinta-gratuita-fac-pace-cluj/ 

————-

 

Ne traim viata de zi cu zi in speranta unui viitor mai frumos, cu relatii implinitoare si bani din abundenta.

Si totusi aceasta “speranta” spre viitor ascunde o neimplinire in prezent. Iar daca privim cu atentie aceasta neimplinire, vom gasi o emotie captiva pe care desigur nu vrem sa o acceptam.

 1. Poate ca ne dorim mai multi bani, iar in spatele neimplinirii din prezent se ascunde un sentiment de lipsa si frica de a nu avea bani sau cele necesare supravietuirii.
 2. Poate ne dorim o familie fericita, iar in spatele acestei dorinte, gasim o senzatie profunda de lipsa, de a fi singuri.
 3. Poate ne luptam ca sa slabim si daca privim in noi, vom gasi posibil un sentiment de a nu ne iubi corpul sau memoria unei vechi umilinte care ne-a marcat…etc

Exemplele pot continua dar in esenta la baza oricarei neimpliniri, se afla o Emotie Captiva din trecut.

Invitatia mea este ca prin acest atelier sa mergem direct la sursa insatisfactiei si sa eliberam emotia din corp. Consecinta eliberarii? = reconectarea la Iubirea Libera care este peste tot, este natura noastra.

 Invitatie,  sau cum mi-a venit aceasta idee?

In ultimii ani sunt pasionat de felul cum ma(ne) influenteaza emotiile captive din trecut si convingerile inconstiente. Ma intereseaza legatura dintre sistemul de credinte si starea de bine vs. starea de boala.  Caut si aplic tot felul de metode care apeleaza la schimbarea sistemului de crezuri. De la N.L.P., E.F.T., Osho, Papaji,  Mooji, Mindfulness si starea de A Fi pur si simplu, Codurile Vindecarii, Ho’opopono, Metoda Sedona, Bruce Lipton si  ‚noua’ biologie a  credintei. In final integrand mai multe din aceste surse, a aparut o abordare de vindecare prin schimbarea memoriei trecute si a credintelor folosindu-ne de ‚respiratia circulara’. Va invit sa cititi mai jos detalii si va astept cu drag!  Va fi 1 zi intensa de experienta si experiment!

Pentru detalii legate de pret si locatie, va invitam sa va inscrieti in Formular.  Revenim in cel mai scurt timp cu detalii bancare pentru plata avansului! 

Cateva idei despre influenta convingerilor asupra sanatatii noastre si starii interioare. 

Dr.Bruce Lipton scoate in evidenta pentru prima oara in mod stiintific influenta convingerilor pe care le avem asupra  genelor si moleculelor.  Aceasta descoperire face  loc epocii post-darwiniste. De asemenea el vorbeste de ceea ce inseamna ‚stresul fiziologic’. Mai precis stresul inconstient. Cel care e dat de convingerile gresite despre noi si viata. Convingerile eronate si stresul fiziologic genereaza ca o consesinta boala in organism sau o viata dificila.

(Nota: Convingerile sunt acele declaratii de valoare in care  alegem sa credem. Ex: E usor sa-ti faci prieteni; Este greu sa te descurci intr-un oras nou; Eu nu sunt iubit(a); Nu sunt suficient de barbat(femeie); E greu sa ai bani…etc  ) Dar convingerile sunt diferite de experientele vii. Ajungi sa ‚te multumesti’ cu o convingere cand nu ai o experienta palpabila si vie a realitatii tale. Convingerea este de fapt trunchierea realitatii. De multe avem convingeri facute ‚ in graba’ (sau in inconstienta). Daca ‚ne uitam’ mai profund ne dam seama ca, de fapt, credem altceva…

Poti sa exprimi starile emotionale dificile dar convingerea sa ramana tot acolo!!! Iar ea va continua sa ‚ creasca noi seminte’ ale acelorasi stari emotionale de disconfort, frustrare, furie..etc si tot asa. De aceea e important sa indepartam de la radacina! Adica cum? Mai precis- sa indepartam ‚gandul’ care a creat aceasta realitate in care existi…si sa-l inlocuim cu un alt gand, unul constient ales. ( de ex: ai crezut ca E greu sa ai bani si poti alege ca E usor sa ai bani; ai crezut ca Nu esti iubit(a) si alegi ca Esti iubit(a) si apreciat(a) asa cum esti cu toate darurile tale.) Atentie: ‚alegerea’ de care vorbesc nu este una rationala si mentala ci una ce vine, mai degraba din experienta, din energia ta schimbata care se reflecta sub aceste ‚noi cuvinte, intelesuri….”

Unde e stocata aceasta amintire in trecut?

Intr-o ‚emotie dureroasa’ cu care e asociata o convingere.  Vom lucra cu o metoda de self-coaching prin care vom descoperi cand s-a format  experienta dureroasa din trecut.  Ce este o ‚amintire dureroasa’? Este o traire care a fost prea mult pentru noi.  Poate sa fie o traire intensa dificila, o imagine dureroasa…etc

Drumul inapoi?  Eliberand emotia din trecut!!!

Experimentul propus va avea 4 parti pe durata a 1 zi:

1-a parte: ne vom reconecta la bucuria de a fi in corp si vom explora propria energie prin miscare si body-awareness.

a-2-a parte: vom face o tehnica de conectare la emotia din spatele povestii pe care ne-o spunem in cap.

a-3-a parte: vom face tehnica de eliberare emotionala – releasing, ca un preambul la ce va urma.

a-4-a parte: vom face un exercitiu de self-coaching prin care vom descoperi sursa ‚problemei’ actuale in credinte si imagini din trecut care ne blocheaza energia noastra vitala.

a-5-a parte: vom face o tehnica de ‚respiratie circulara’(proces de aprox. 1h. 30’) prin care vom avea acces la amintirile vechi ascunse in subconstient sub forma de imagini, trairi, senzatii, ganduri….etc. Cu scopul de a ‚curata’ si vindeca. Si de ‚a completa’ experientele trecute.

 a-6-a parte: integrarea experientei cu sharing, intrebari si raspunsuri. Deschiderea catre noi adevaruri personale, un nou mod de a raspunde situatiilor vietii.

Ce este respiratia circulara?

In primul rand respiratia nu e decat aer ci mult mai mult. Este energie vitala care se gaseste in tot si toate.
Respiratia conectata este o respiratie activa si alerta care te pune in contact cu emotiile reprimate. Emotiile sunt puntea dintre corp si minte si, in felul asta un echilibru corp-minte se poate creea.
Se respira cu accent pus pe expiratie, pe gura si fara pauza intre inspiratie si expiratie.

Alte metode folosite:

 • respiratia circulara,
 • releasing technique,
 • metode de activare a energiei corpului (body-awareness),
 • metode de terapie somatica BioEnergetics,
 • coaching somatic pentru explorarea „amintirii dureroase” din trecut si crearea unei „noi viziuni”,
 • meditate activa Osho,
 • time-line therapy,
 • harta constiintei a lui David Hawkins,
 • testare musculara a convingerilor/emotiilor,
 • vindecarea copilului interior,
 • meditatia pentru trezirea Observatorului.

Pentru cei care nu ma cunosc, numele meu este Veet Cristian.

Veet este Autor al unei cărți în curs de apariție despre O viata libera de rusine si sentimentul de inadecvareMindful Coach și Facilitator de seminarii Transformaționale cu ajutorul Respirației Circulare, Masculinitate, seminarii pentru Inteligența inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra și Polarități, meditații active Osho.

Este de asemenea Life și Business Coach, Trainer N.L.P.. Ca și formare profesională este licențiat în Drept- Univ. Buc, în prezent și mediator.

*** Facilitator Tantra Acreditat. Tantra Training. Între 1-21 iunie 2013 a urmat Trainingul cu Homa si Mukto, facilitatori Osho Tantra. *De asemenea, pe lângă asta, ca și experiență în Tantra, a lucrat aproape de Spersa Kreis, cunoscut facilitator Osho Tantra mai bine de 5 ani. Din care 3 ani în proces de formare în Tantra Training cu peste 30 zile de training.

** Facilitator Acreditat Learning Love Method (cu Learning Love Institute, 2011). Abilitatea de a lucra individual și în grupuri pe teme precum co-dependența în relații, vindecarea copilului interior.

*Coach și Trainer NLP Rezonantz. ( Kutschera Institut Austria- promoția 2009). 

Informații despre activitatea lui Veet Cristian găsiți aici. Pe Facebook ne găsiți pe pagina Sky Mind.

Contributie: 

In primul rand e absolut necesara propria ta dorinta de transfomare si prezenta activa in workshop.

Apoi imi doresc sa fie un proces in care fiecare sa primeasca atentie in detaliu pentru descoperirea emotiilor captive si eliberarea lor, de aceea  numarul maxim de participanti: 10 (In cazul in care sunt mai mult de 10 participanti, va tinem la curent pentru intalnirile ulterioare).

Cu rugamintea sa va inscrieti in Formularul de mai sus. Revenim in cel mai scurt timp cu detalii pret si locatie! 

Pe curand!

Cu apreciere, Veet Cristian. 

”Viața este un mister. Un mister atât de minunat încât fugim de intensitatea sa. Pentru a ne amorți frica de necunoscut ne desensibilizăm în fața miracolului vieții.” –Timothy Freke

Iar la final va las un Video -resursa cu Bruce Lipton si descoperirile extraordinare despre ‚Noua Biologie” inclusiv o  metoda pe care o poti practica pentru 7 zile:

Details

Date:
19 octombrie 2019
Time:
9:30 - 19:00 UTC+0
Event Categories:
, ,
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Details

Date:
19 octombrie 2019
Time:
9:30 - 19:00 UTC+0
Event Categories:
, ,