Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Urban Festival “LaLaLand” 10 nov. 2018 Bucuresti

10 noiembrie 2018

Urban Festival
“LA LA LAND”

1 zi plina de ateliere si povesti cu 6 facilitatori/artisti
10 nov. 2018 – 9.00- 21.30

“Nu muri cu cantecul inca in inima ta.”  Wayne Dyer.

Te invitam la LA LA LAND, un spatiu in care re-invatam sa vedem viata ca o poveste, sa ne relaxam, sa invatam si sa ne cunoastem pe noi insine. 

Vor fi o serie de momente sustinute de un grup de facilitatori/traineri/artisti din domenii diverse: meditatie, ghidare vocationala si coaching, astrologie chineza, terapie somatica ori sexualitate sacra, cheile genelor si multi altii. 

Visul nostru: sa ne reamintim de spatiul povestilor, de copilarie, de a visa si a fi creativi, prietenie si invatare continua. Sa animam centrul nostru Joy Hub din piata Victoriei, sa cream povestea lui.

Acest moment are Intentia de a ne povesti.

De a ne re-invata sa traim viata in povesti.
Dincolo de liniaritatea de zi cu zi, matematica logica a drumurilor si rezultatelor bine-asteptate.

Totul tine de perspectiva. Putem primi viata ca o lupta sau ca o poveste.

E simplu.
Tu vii.
Iar noi, un grup de facilitatori, iti vom oferi experiente si traire. Te reconectezi cu povestea ta.

Da. Pentru ca fiecare are o poveste de daruit lumii.

Ce face aceasta intrunire atractiva?

Intentia noastra este de a aduna mai multi oameni care vor sa aiba o experienta din ce are pregatit fiecare facilitator (momente scurte de 1 h. 30’/ 2 h.) fara a fi prea mult si fara a necesita un angajament pentru toata ziua neaparat.

Poti veni la un modul de 2 h. sau la mai multe dupa cum doresti. Ideea e sa vii cu gandul sa primesti, sa-ti faci prieteni si sa oferi la randul tau, totul in timpul tau atat cat ai.

Pretul e accesibil. Un moment are o donatie sugerata de 50 ron. Sunt 3 astfel de momente ale evenimentului. 

Vor fi 3 spatii, unul pentru evenimente , un altul pt chill si “stat pe iarba”, al treilea de networking si povesti.

Te asteptam in Experienta! Inscrie-te Aici:

PROGRAM

Partea 1:
9.00-10.30 Meditatia activa Osho cu Veet Cristian. 

11.00-13.00 – cele 9 tipologii din Eneagrama cu Laura Pissea

Partea 2:
14.00/30 – 16.00 Arta celor 5 elemente. Astrologie chineza cu Bogdan Trentea.

16.30-17.00 – Bioenergetics si activarea Energiei Vitale cu Veet Cristian.
17.00- 18.30 – Cheile Genelor – in poveste cu Flavia Isabela

Partea 3:
19.00 – 20.30/21.00. Alchimia energiei sexuale si relatii constiente  cu Veet Cristian. 

21.00 – 22.00. Cantare LIVE la Didgeridoo cu Marius Lazar si Cristi Dramba.

Contributie: 

1-a  parte = 50 ron.

2-a parte = 50 ron

3-a parte = 50 ron

      1 zi intreaga= 125 ron. 

Ca sa te mai starnim putin, hai sa iti spun cateva cuvinte despre cei care te vor ghida:

Cristi Veet 

Veet este initiatorul La La Land. Este autor al unei cărți în curs de apariție despre Relatii Constiente, Masculin si Feminin intr-o lume in schimbareMindful Coach și Facilitator de seminarii Transformaționale cu ajutorul Respirației Conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligența inimii, seminarii prin metoda Learning love, Bioenergetics, Tantra și Polarități, meditații active Osho.

Este de asemenea Life și Business Coach, Trainer N.L.P.. Ca și formare profesională este licențiat în Drept- Univ. Buc, în prezent și mediator.

Tema aleasa: Va va introduce in lumea dorintei, si cum dorinta este un combustibil pentru viata, pentru orice facem. Despre cum sa traim viata cu pasiune avand o reprezentare corecta a ce este energia sexuala, cum o putem folosi sa avem o viata vibranta, relatii armonioase si energie pentru proiectele dorite. Cum sa transmutam energia sexuala in alte forme de energie, Alchimia Sexuala. Si cum poate aceasta sa sustina o viata intima traita la alt nivel. De asemenea Veet va va introduce in terapia Bioenergetics, un mod de a ne elibera de emotiile negative si a permite fluxului de energie vitala sa circule liber in tot corpul. In aceeasi intentie, si momentul de dimineata unde a ales o meditatie activa Osho

Laura Pissea

Cu o experienta profesionala de mai bine de 12 ani, Laura activeaza in aria Recrutarii, HR, Headhunting si este de asemenea un Career Coach si Vocational Coach.

Printre valorile si credintele sale primordiale se numara pasiunea si vocatia si este genul de persoana care te va ghida cu rabdare si incredere catre luminita de la capatul tunelului, iar daca luminita inca nu se zareste, va veghea alaturi de tine si te va sprijini in a-ti aprinde  singur torta propriile resurse.

Tema aleasa: Cele 9 tipologii ale Eneagramei. Laura de ne introduce in lumea vietii traite prin intelegerea  Eneagramei : o teorie milenara asupra personalitatii umane ce infatiseaza 9 tipologii. Folosita actualmente in diverse planuri ale vietii, menirea ei este sa ne conduca spre echilibru si evolutie. Va invitam sa realizam o scurta introducere in fiecare dintre tipologii, cu identificarea tipologiei specifice si cateva elemente despre posibile vocatii aferente fiecarei tipologii.

Bogdan Trentea

Un matematician cu 30 ani practica si studii ezoterice yoga, qi gong pe Calea Taoista, Buddhista, Creștină si Ebraică.

Căutător al răspunsurilor la întrebările fundamentale ale omului privind destinul, liberul arbitru, viața și moartea, sufletul, dreptatea, timpul si spațiul.  Folosind multe studii de caz acesta a dezvoltat un sistem integral de cunoastere activa, practica bazat pe informație și o viziune reală asupra timpului și spațiului. Sistemul reînvie Principiile Tradiționale Antice si apelează la energiile celor 5 planuri ale ființei, sexual, fizic, emoțional, mental, spiritual. 

Tema aleasa: 

Va va introduce in cele 5 Elemente.  8 Trigrame.  IChing.  Stalpii Destinului.
Ritmul ca “arma” a Cunoașterii

Flavia-Isabela Cioceanu

Facilitator Cheile Genelor  (instrument de mare ajutor numit Cheile Genelor, prin intermediul căruia putem învăța să vedem viața în mod holistic, integrând toate aspectele ei și jucându-ne cu rolurile noastre din poziția de observator),

Tema aleasa: Flavia te va purta intr-o calatorie launtrica de auto-cunoastere. Vom folosi călătoria șamanică sau visarea activă pentru a face cunoștință cu acest magic instrument numit Cheile Genelor, ii vom permite sufletului nostru să se joace așa cum făceam când eram copii și vom explora trei frecvențe diferite, trei atitudini diferite, trei moduri de a aborda viața care se deschid cu aceleași chei: Umbra, Darul și Siddhiul. 

Marius Lazar  si Cristi Dramba. 

Despre artiști:

Marius Lazăr: Pasionat de muzică în general și de cea tradițională în special. În adolescență a început explorarea instrumentelor muzicale, mai întâi chitara, apoi instrumentele de suflat. Cântă la didgeridoo, un instrument originar din Australia și la fluier și caval românesc. Împărtășește din magia acestor instrumente cu oamenii de pe stradă, cu prietenii, cu invitații la diferite evenimente publice sau private.

Cristian Drimba: Muzician cu experiență de peste 10 ani, inspirat de world music, își exprimă pasiunea prin instrumente etnice de suflat și de percuție: caval românesc, flaut indian, quena sud-americană, boluri tibetane și multe altele. Meditația și muzica se completează firesc în explorările lui muzicale care combină influențele locale cu cele orientale. Cristian creează spații muzicale care susțin o stare profundă de meditație și de abandon prin intermediul sunetelor și vibrațiilor sacre.

Topic: Vom explora sonoritățile didgeridoo-ului, ale instrumentelor de suflat, plus alte unelte magice din tolba artiștilor, într-o călătorie meditativo-șamanică inspirată de muzică. Ne rezervăm dreptul de a improviza cu bucurie pe teme folclorice și ancestrale, pentru a crea un spațiu în care energia și tăcerea se susțin reciproc.

 

Details

Date:
10 noiembrie 2018
Event Categories:
, , , , ,
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Details

Date:
10 noiembrie 2018
Event Categories:
, , , , ,