Încarc Evenimente

« All Events

 • Acest eveniment a trecut.

“Arta Relatiilor Constiente” (14 dec.- Craiova)

14 decembrie 2018 @ 18:30 - 21:45 UTC+0

Vino sa descoperi secretele orientale legate de arta relatiilor constiente

alaturi de Veet Cristian!

De la avocat la antreprenor si intimacy coach, Veet este un explorator al vietii.  In prezent scrie o carte despre “Inteligenta Sexuala si Viata ca si Magie”.

Calatoria pe taramul relatiilor constiente si invataturii tao a inceput cu 20 de ani in urma absolut intamplator. De atunci a calatorit in India si multe alte locuri pentru a invata/primi invataturi care sa-l apropie de intelepciunea acestei cai.

Fondatorul Sky Mind, un centru de alchimie si dezvoltare personala, a initiat programe de relationare constienta si alchimie sexuala pentru barbati si femei cat si programe dedicate barbatilor pentru antrenarea unei masculinitati updatate secolului 21.

>>>Si am cateva intrebari pentru tine (tu cel ce citesti aceste randuri Aici si Acum):

*Vrei sa intelegi cum sa reaprinzi atractia erotica in relatie si sa-ti traiesti atat nevoia de afectiune cat si cea de diversitate?

*Sau poate vrei sa intelegi cum sa-ti canalizezi energia creatoare(sexuala) in alte moduri decat strict sexual/intim si sa fii mai creativ si eficient in ce faci?

Afla cum te poate ajuta viziunea Taoista si Tantrica asupra Intimitatii, Sexualitatii si Relatiilor Constiente! Obtine  un loc in cadrul conferintei „ARTA RELATIILOR CONSTIENTE„ si astfel iti oferi ocazia de a gasi raspuns la acele situatii aparent fara rezolvare.

Indiferent ca esti intr-o relatie de cuplu sau inca savurezi celibatul, cunoasterea importantei energiei sexuale te va ajuta sa iti intelegi mai bine nevoile si dorintele, sa faci diferenta dintre cele doua si sa actionezi in consecinta.

Eckhart Tolle ne vorbeste asa frumos despre o relatie constienta:

Daca accepti ca te aflii intr-o relatie ca sa te faca Constient in loc de a te face Fericit, atunci relatia iti va oferi salvare si te vei fi aliniat cu constiinta inalta ce vrea sa se nasca pe aceasta planeta.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Hai cu noi in Experienta!

Inscrie-te completand Formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp! 

 Vei primi toate informatiile necesare legate de inscriere apoi pe mail!

Ei bine, te invit sa te informezi, sa cunosti, sa pui intrebari la

Conferinta Publica „ARTA RELATIILOR CONSTIENTE” 

                      de la Atractie, Indragostire catre Iubirea Constienta

facilitat de Veet Cristian Vineri 14 dec. de la 18.30. 

Programul este in 2 parti:

 1. partea teoretica 18.30-20.00
 2. partea de atelier 20.15-21.45

Contributie pentru conferinta: GRATUIT.

Contributie pentru atelier:

♡35 ron. (plata in avans)
♡50 ron(plata la fata locului).

Va fi deci o Conferinta urmata de un Atelier experiential despre trairea propriei Energii si Vitalitati. Vom face o incursiune in Lumea Energiei Vitale intr-un mod jucaus si constient. Workshopul are rolul sa-ti dea o experienta corporala si “vie” a energiilor, polaritatilor masculin-feminine din interiorul tau si sa intelegi conexiunea cu celalalt sex. Pe langa informatiile preponderent teoretice primite in partea de Conferinta. 

Ce vei invata venind la acest workshop?!

1. Ingredientul cheie ce transforma o relatie obisnuita inr-una constienta.

2. Cele 7 chei ale unei Relatii Constiente.

3. Asteptarile in relatie- dusmanul nr 1 in calea unei relatii constiente.

4. Diferentieri ale celor 3 aspecte ale intimitatii: Atractie, Indragostire si Iubire. Care este diferenta dintre atractie si iubire?!

5. Cele 3 minti intr-una singura sau Viziunea orientala asupra Iubirii si Sexualitatii.

6. De ce barbatii sunt mai intai interesati sexual de femei iar femeile de mintea si sufletul barbatului? (perspectiva taoista/ tantrica) 

7. Cum putem impaca nevoie de Libertate si Nou (de multe ori specifica Barbatilor) cu cea de Afectiune (de multe ori specifica Femeilor)?

8. Ce sunt „centrii” pozitivi energetici ai barbatului si ai femeii? Cum putem, intelegand asta, sa ne amplificam carisma si masculinitatea ori feminitatea dupa caz.

9. Notiuni de baza despre Sexul Tantric. Si importanta distinctiei dintre ejaculare si orgasm. (in special pentru barbati) 

10. Q/A, concluzii si pasi concreti catre a transforma relatia intr-una constienta.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Facilitator: Veet Cristian, Coach transformational si Facilitator Learning Love, de la co-dependenta la relatii constiente. 

Veet Cristian este Calator prin viata. Pentru el Viata e un dans intre masculin si feminin. Depinde de noi daca vedem viata ca un dans sau ca o problema de rezolvat.

Misiunea lui este sa sustina barbatii si femeile sa-si asume Identitatea Sexuala si Puterea ce vine din asta, si, in felul asta, ca fiecare sa traiasca in Viata ce anume le aduce Bucurie cu atitudine si fara compromis.

Veet este Autor al unei carti in curs de aparitie despre Inteligenta Sexuala si starea de Bine, Mindful Coach si Facilitator seminarii Transformationale cu ajutorul Respiratiei Conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho. Este de asemenea Life si Business Coach, Trainer N.L.P. Ca si formare profesionala este licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator.

*** Facilitator Tantra Acreditat. Tantra Training. Intre 1-21 iunie 2013 a urmat Trainingul cu Homa si Mukto, facilitatori Osho Tantra.. *De asemenea, pe langa asta, ca si experienta in Tantra, a lucrat aproape de Spersa Kreis, cunoscut facilitator Osho Tantra mai bine de 5 ani. Din care 3 ani in proces de formare in Tantra Training cu peste 30 zile de training.

** Facilitator Acreditat Learning Love Method (cu Learning Love Institute, 2011). Abilitate de a lucra individual si in grupuri pe teme precum co-dependenta in relatii, vindecarea copilului interior.

*Coach si Trainer NLP Rezonantz.( Kutschera Institut Austria- promotia 2009).

* Facilitator Bio-energetics (2017-2018 formare terapie somatica neo-reichiana cu John Hawken, 24 zile de training pe durata a 1 an)

Informatii despre activitatea lui Veet Cristian gasiti aici: www.skymind.ro . Pe Facebook ne gasiti pe pagina Sky Mind.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Pe curand!
Veet Cristian 

„Iubirea este o stare de a Fi, nu o Relatie.” OSHO 

Loading

Detalii

Dată:
14 decembrie 2018
Oră:
18:30 - 21:45 UTC+0
Categorii Eveniment:
, , , , ,
3 raspunsuri
  • veet
   veet says:

   Zi buna Raluca. Multumim de interesul pentru eveniment.
   Poti te rog sa te inscrii completand Formularul se la eveniment?
   Te vom contacta in cel mai scurt timp.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detalii

Dată:
14 decembrie 2018
Oră:
18:30 - 21:45 UTC+0
Categorii Eveniment:
, , , , ,