URMEAZĂ-ŢI IMPULSUL!

CUM ARATĂ VIAȚA PE CARE ȚI-O DOREȘTI CU ADEVĂRAT?

5 paşi de transformare a emoţiile negative în vitalitate

Practici, meditaţii, noutăţi şi evenimente viitoare numai pentru abonaţi

Impământare

Conectează-te la corpul tău

Transformarea trecutului

Vindecarea copilului interior şi a umbrei

Polarităţi sexuale

Descoperă sexualitatea tantrică

Pasiune

Câştig din ce fac cu drag

Te invit in experienta Sky Mind

SkyMind.ro este o “atitudine”. Iti ofera un mediu de crestere interioara cu workshopuri, tabere si resurse pentru Un Mod de Viata complet, pentru a Trai “in corp”, in Aici si Acum, pentru Intimitate si Relatii Implinitoare, Sexualitate integrativa si sacra, pentru o Masculinitate updatata secolului 21.

Numele meu este Veet Cristian si sunt Initiatorul acestui proiect. Am o Viziune pe care vreau sa o impartasesc cu tine.

Este a unei Vieti traite cu un sentiment deplin de „a fi viu”( ‚alive’-engl.) Asa cum spunea Joseph Campbell *”Nu cred ca oamenii cauta un sens pentru viata lor atat de mult cat sunt in cautarea experientei de a fii ‘vii’ *alive”. Daca suntem sinceri, cu totii ne dorim asta „sa fim vii”, sa simtim ca traim cu adevarat. Cu totii avem acest drept.

Fii binevenit sa te alaturi acestei „comunitati de prieteni”!

Evenimente organizate de SkyMind

Hai la Tantra Dance pe 3 iulie in Bucuresti

Tantra Trance Dance este considerat in samanism dans initiatic ce te poate duce catre sfere mai inalte, de aceea samanii il foloseau pentru intrarea in transa. Faciliteaza eliberarea tensiunilor din corpul fizic si curgerea energiei sexuale.

Loading

Ultimele articole

, ,

Cei 3 pasi in dezvoltarea personala a unui barbat (articol)

Cei 3 pasi in dezvoltarea personala a unui barbat Ca barbati avem nevoie in primul rand si inainte de orice altceva, de PUTERE interioara! De acea stare de „incredere in sine” si claritate. Aici sunt 2 piloni de stabilizare si realizare: Citeste mai departe
, ,

“EXTAZUL-LIMBAJUL UITAT” articol-traducere din discursul lui OSHO “Rebelul”.

Extazul, limbajul uitat articol-traducere din discursul lui OSHO “Rebelul”. Extazul este un limbaj pe care omul l-a uitat complet. El a fost forțat să-l uite; a fost obligat să-l uite. Societatea este împotriva ei, civilizația este împotriva ei. Societatea are o investiție extraordinară în suferință. Aceasta depinde de suferință, se hrănește cu suferință, ea supraviețuiește în nefericire. Societatea nu este pentru ființele umane. Societatea folosește ființele umane ca mijloc pentru sine. Societatea a devenit mai importantă decât omenirea. Cultura, civilizația, biserica, toate au devenit mai importante. Ele trebuiau să fie pentru om, dar acum nu mai sunt pentru om. Aproape că au inversat întregul proces; acum omul nu mai există pentru ei.
, ,

Cum te poate ajuta respiratia constienta sa ai parte de un sex de calitate si intimitate

Citeste mai jos noul meu Articol cu Video despre Mindful Sex: CUM TE POATE AJUTA RESPIRATIA CONSTIENTA SA AI PARTE DE UN SEX DE CALITATE SI INTIMITATE Cu totii ne dorim sa avem o viata extraordinara, sa fim plini de viata si bucurie. Dar...am…

Vreau să:

traiesc Puterea Masculina şi Sexualitatea
traiesc Intimitatea in Relatie
traiesc Puterea Feminina intre Inima si Sex

Coaching pentru Barbati

Coaching pentru Relatii

Coaching pentru Femei

Experienţe

„Am primit si informatii si practici de a lucra cu propria mea energie sexuala. Am auzit pentru prima data de energia rosie care vine din pamant. Este un mediu safe pentru o femeie sa vina deoarece facilitatorul are grija ca mediul sa fie unul placut pentru toti. Din punctul meu de vedere am ramas cu impresia ca serile DESIRE nu sunt despre sex, sunt despre propria ta energie sexuala, vitala, pe care e bine sa stii cum sa o canalizezi in diferite directii, ca sa te vindeci, ca sa fii creativ, sa ai energie si putere, sa deschizi usi spre intelepciune, sau alt scop pe care il ai in viata.”

„A fost revelatoare experiența pentru mine, am simțit ca m-am reconectat cu mine însumi, am învățat sa îmi canalizez energia, și am văzut efectul exercițiilor pe care ne-ai învățat.”

„Era intr-o duminica,intr-o perioada proasta din viata mea.Ma inscrisesem la curs din dorinta de a gasi niste raspunsuri,niste repere.Am simtit dupa curs ca toate raspunsurile fusesera de la inceput in mine doar ca eu nu am avut uneltele sa le descoper.Si uneltele ne sunt la indemana,e suficient sa lucram cu corpul nostru,cu respiratia.M-au ajutat in special meditatia dinamica,respiratia cainelui si echilibrarea chakrelor.Recomand cu caldura acest curs.”

Comentarii

Loading