URMEAZĂ-ŢI IMPULSUL!

CUM ARATĂ VIAȚA PE CARE ȚI-O DOREȘTI CU ADEVĂRAT?

5 paşi de transformare a emoţiile negative în vitalitate

Practici, meditaţii, noutăţi şi evenimente viitoare numai pentru abonaţi

Impământare

Conectează-te la corpul tău

Transformarea trecutului

Vindecarea copilului interior şi a umbrei

Polarităţi sexuale

Descoperă sexualitatea tantrică

Pasiune

Câştig din ce fac cu drag

Te invit in experienta Sky Mind

SkyMind.ro este o “atitudine”. Iti ofera un mediu de crestere interioara cu workshopuri, tabere si resurse pentru Un Mod de Viata complet, pentru a Trai “in corp”, in Aici si Acum, pentru Intimitate si Relatii Implinitoare, Sexualitate integrativa si sacra, pentru o Masculinitate updatata secolului 21.

Numele meu este Veet Cristian si sunt Initiatorul acestui proiect. Am o Viziune pe care vreau sa o impartasesc cu tine.

Este a unei Vieti traite cu un sentiment deplin de „a fi viu”( ‚alive’-engl.) Asa cum spunea Joseph Campbell *”Nu cred ca oamenii cauta un sens pentru viata lor atat de mult cat sunt in cautarea experientei de a fii ‘vii’ *alive”. Daca suntem sinceri, cu totii ne dorim asta „sa fim vii”, sa simtim ca traim cu adevarat. Cu totii avem acest drept.

Fii binevenit sa te alaturi acestei „comunitati de prieteni”!

Evenimente organizate de SkyMind

Hai la Tantra Dance pe 3 iulie in Bucuresti

Tantra Trance Dance este considerat in samanism dans initiatic ce te poate duce catre sfere mai inalte, de aceea samanii il foloseau pentru intrarea in transa. Faciliteaza eliberarea tensiunilor din corpul fizic si curgerea energiei sexuale.

Loading

Ultimele articole

, ,

Ce lasi in urma ta in 2015? (articol)

“Atunci cand te nasti, nu esti un copac, ci o samanta. Trebuie sa cresti, trebuie sa ajungi la o înflorire, iar aceasta inflorire va fi multumirea ta, implinirea ta. Aceastã inflorire nu are nimic de-a face nici cu puterea, nici cu banii, nici cu politica. Nu are legatura decat cu tine, cu evolutia ta personala.” Osho Mai sunt cateva zile si trecem in magicul si surprinzatorul 2016. E posibil ca multi dintre voi sa fi intrat deja in febra finalului de an (prieteni, familie, goana dupa cadouri, desfatarea papilelor cu gust de copilarie) dar mai ales in febra listelor, listutelor, evaluarilor bun/rau, si a juramintelor solemne pentru anul viitor – Incepand cu 2016 promit solemn pe cuvant de cercetas ca ma las de fumat, ma mut si eu la casa mea sa nu-mi mai stresez parintii, etc. Se simte in aer un aer victorios de juraminte, obiective SMART, deadline-uri si liste papirusiene. Citeste mai departe
,

Conferinta GRATUITA dedicata Barbatilor *19 iunie/CLUJ

##19 iunie Vineri SEARA – Conferinta GRATUITA dedicata Barbatilor *Cum poti stapani cei 5 piloni ai unei Masculinitati Mature 19 iunie (19:00-21:30/Cluj “Foarte putini barbati sunt barbati in realitate. Un barbat este cel ce a devenit maestrul propriei lui minti” OSHO Conferinta precede Workshopul de 1 zi dedicat barbatilor de pe 20 iunie: MEN Day- Cultivarea energiei sexuale...Inscrie-te AICI! Te vom contacta in cel mai scurt timp! Conferinta este dedicata barbatilor si are scopul de a aduce in discutie cateva din provocarile barbatului modern si cum putem creea o masculinitate matura fiind in controlul propriei minti si in contact cu un simt al Puterii din interior si a unei Viziuni personale de succes.
,

SHALL WE DANCE~workshop Dans intre masculin si feminin~BRASOV 30 oct- 1 noi. 2015

Shall we dance ~workshop despre dinamica polaritatilor masculin-feminin 6-8 noi. 2015 in BRASOV cu Cristian Veet Un workshop despre cum putem trai viata ca un ‚dans’, in armonie masculin-feminin, libertate- iubire. Este un joc si o atractie naturala intre 2 poli. Atunci cand esti plin de energie in polaritatea ta, se intampla sa atragi si sa fii atras, in acelasi timp, de sexul opus! Elementul cheie in relationarea barbat-femeie este faptul ca nu e suficient sa daruiesti si sa primesti iubire, ci la fel de important e si sa te bucuri de seductie, sa stii sa te joci cu partenerul tau. Altfel magia dispare. Suna cunoscut…? Ti s-a intamplat? Citeste mai departe

Vreau să:

traiesc Puterea Masculina şi Sexualitatea
traiesc Intimitatea in Relatie
traiesc Puterea Feminina intre Inima si Sex

Coaching pentru Barbati

Coaching pentru Relatii

Coaching pentru Femei

Experienţe

„Am primit si informatii si practici de a lucra cu propria mea energie sexuala. Am auzit pentru prima data de energia rosie care vine din pamant. Este un mediu safe pentru o femeie sa vina deoarece facilitatorul are grija ca mediul sa fie unul placut pentru toti. Din punctul meu de vedere am ramas cu impresia ca serile DESIRE nu sunt despre sex, sunt despre propria ta energie sexuala, vitala, pe care e bine sa stii cum sa o canalizezi in diferite directii, ca sa te vindeci, ca sa fii creativ, sa ai energie si putere, sa deschizi usi spre intelepciune, sau alt scop pe care il ai in viata.”

„A fost revelatoare experiența pentru mine, am simțit ca m-am reconectat cu mine însumi, am învățat sa îmi canalizez energia, și am văzut efectul exercițiilor pe care ne-ai învățat.”

„Era intr-o duminica,intr-o perioada proasta din viata mea.Ma inscrisesem la curs din dorinta de a gasi niste raspunsuri,niste repere.Am simtit dupa curs ca toate raspunsurile fusesera de la inceput in mine doar ca eu nu am avut uneltele sa le descoper.Si uneltele ne sunt la indemana,e suficient sa lucram cu corpul nostru,cu respiratia.M-au ajutat in special meditatia dinamica,respiratia cainelui si echilibrarea chakrelor.Recomand cu caldura acest curs.”

Comentarii

Loading