URMEAZĂ-ŢI IMPULSUL!

CUM ARATĂ VIAȚA PE CARE ȚI-O DOREȘTI CU ADEVĂRAT?

5 paşi de transformare a emoţiile negative în vitalitate

Practici, meditaţii, noutăţi şi evenimente viitoare numai pentru abonaţi

Impământare

Conectează-te la corpul tău

Transformarea trecutului

Vindecarea copilului interior şi a umbrei

Polarităţi sexuale

Descoperă sexualitatea tantrică

Pasiune

Câştig din ce fac cu drag

Te invit in experienta Sky Mind

SkyMind.ro este o “atitudine”. Iti ofera un mediu de crestere interioara cu workshopuri, tabere si resurse pentru Un Mod de Viata complet, pentru a Trai “in corp”, in Aici si Acum, pentru Intimitate si Relatii Implinitoare, Sexualitate integrativa si sacra, pentru o Masculinitate updatata secolului 21.

Numele meu este Veet Cristian si sunt Initiatorul acestui proiect. Am o Viziune pe care vreau sa o impartasesc cu tine.

Este a unei Vieti traite cu un sentiment deplin de „a fi viu”( ‚alive’-engl.) Asa cum spunea Joseph Campbell *”Nu cred ca oamenii cauta un sens pentru viata lor atat de mult cat sunt in cautarea experientei de a fii ‘vii’ *alive”. Daca suntem sinceri, cu totii ne dorim asta „sa fim vii”, sa simtim ca traim cu adevarat. Cu totii avem acest drept.

Fii binevenit sa te alaturi acestei „comunitati de prieteni”!

Evenimente organizate de SkyMind

Hai la Tantra Dance pe 3 iulie in Bucuresti

Tantra Trance Dance este considerat in samanism dans initiatic ce te poate duce catre sfere mai inalte, de aceea samanii il foloseau pentru intrarea in transa. Faciliteaza eliberarea tensiunilor din corpul fizic si curgerea energiei sexuale.

Loading

Ultimele articole

,

Mama- eu te las! (un Articol de citit de barbati si nu numai)

Mama, eu te las! Te salut, Iti scriu mai jos un mesaj special tie ca barbat. Iti voi scrie mai jos de ce am numit acest mail: Mama, eu te las! Asa ca doamnelor sunteti invitate sa dati forward la mesaj unui barbat pe care il apreciati, sot, iubit, frate etc... Vreau sa-ti povestesc despre un moment important in "devenirea" mea ca barbat. Da, exact devenire. E scris corect.
, , ,

Nu fi s.m.a.r.t., mai bine fii Tu, pur si Simplu!(articol)

Inceputul de an ne trimite cu gandul la planuri, perspective, energia inceputului. Mintea noastra e preocupata de „ce va urma” anul asta. Ce dorinte avem si cum sa le realizam. Unii dintre noi isi stabilesc si Obiective SMART specifice, masurabile etc. Si „cu asul in maneca” pornesc la drum. Dar... Pe langa unele reusite, Multi dintre noi ne intalnim cu aceleasi tipare, frustrari, neclaritati, iar roata se tot invarte. „Domnule, am facut atatea cursuri de dezvoltare personala, N.L.P. and stuff... Ce nu merge totusi?” Citeste mai departe
, ,

Acordarea corpului catre placere si viata(articol)

Acordarea corpului catre placere si orgasm(articol) „Placerea de a trai si placerea orgasmului sunt identice. Anxietatea orgasmica extrema este baza fricii de viata.” ~ Wilhelm Reich Ma preocupa „corpul” uman si felul cum acest „invelis fizic„ poate fi un instrument asa de special pentru a canta la el. Pentru a ne bucura de placere si in acelasi timp de placerile vietii. Corpul e facut sa fie viu, sa fie alimentat de placere. Hrana pentru corpul fizic este placerea. Placerea mancarii si a gustului, placerea atingerii, placerea erotica…etc Iar hrana sufletului este iubirea. Toate zise bine...dar de unde atata lume fericita si orgasmica? Nici pe departe... Unde ne blocam totusi? Citeste mai departe

Vreau să:

traiesc Puterea Masculina şi Sexualitatea
traiesc Intimitatea in Relatie
traiesc Puterea Feminina intre Inima si Sex

Coaching pentru Barbati

Coaching pentru Relatii

Coaching pentru Femei

Experienţe

„Am primit si informatii si practici de a lucra cu propria mea energie sexuala. Am auzit pentru prima data de energia rosie care vine din pamant. Este un mediu safe pentru o femeie sa vina deoarece facilitatorul are grija ca mediul sa fie unul placut pentru toti. Din punctul meu de vedere am ramas cu impresia ca serile DESIRE nu sunt despre sex, sunt despre propria ta energie sexuala, vitala, pe care e bine sa stii cum sa o canalizezi in diferite directii, ca sa te vindeci, ca sa fii creativ, sa ai energie si putere, sa deschizi usi spre intelepciune, sau alt scop pe care il ai in viata.”

„A fost revelatoare experiența pentru mine, am simțit ca m-am reconectat cu mine însumi, am învățat sa îmi canalizez energia, și am văzut efectul exercițiilor pe care ne-ai învățat.”

„Era intr-o duminica,intr-o perioada proasta din viata mea.Ma inscrisesem la curs din dorinta de a gasi niste raspunsuri,niste repere.Am simtit dupa curs ca toate raspunsurile fusesera de la inceput in mine doar ca eu nu am avut uneltele sa le descoper.Si uneltele ne sunt la indemana,e suficient sa lucram cu corpul nostru,cu respiratia.M-au ajutat in special meditatia dinamica,respiratia cainelui si echilibrarea chakrelor.Recomand cu caldura acest curs.”

Comentarii

Loading