, ,

Cum te poate ajuta respiratia constienta sa ai parte de un sex de calitate si intimitate

Citeste mai jos noul meu Articol cu Video despre Mindful Sex:

CUM TE POATE AJUTA RESPIRATIA CONSTIENTA SA AI PARTE DE UN SEX DE CALITATE SI INTIMITATE

Cu totii ne dorim sa avem o viata extraordinara, sa fim plini de viata si bucurie.
Dar…am uitat sa fim precum copiii!
Uitati-va la un copil cum respira, cum se bucura, cata energie are!
Oare de ce?!
Am invatat ce inseamna „limitarea” si asta incepe cu blocarea respiratiei…
Multi oameni respirand superficial pierd contactul energetic cu ei insisi. Am fost invatati sa ne folosim respiratia pentru a ne controla, a ne abtine, in loc sa ne bucuram, sa simtim placerea vietii, ceea ce ne face frustrati pentru ca pierdem bucuria intimitatii. Si uneori ajungem sa ne fie chiar frica de ea.
Cand suntem in contact cu respiratia suntem in contact cu Forta Vietii din noi. Ne bucuram din plin de momentele vietii, de ceea ce facem, de relatiile noastre, de intimidate, de placere…etc
Din cauza conditionarilor, a tensiunilor fizice, emotionale si mentale ne-am blocat energia sexuala si in acelasi timp si energia iubirii. Avand energia sexuala blocata nu ne putem conecta la ceilalti pentru ca nu ne putem conecta in primul rand la noi insine. Acest blocaj are ca rezultat faptul ca ne simtim grei, blocati – retinem in corp frici, tristete, furie si chiar fericire reprimata.
Prin respiratia constienta si profunda putem topi acest inghet interior, sa facem sa circule energia intre centrul sexual si inima pentru a intra in contact cu starea de sanatate, energia vietii si capacitatea de a iubi.
Ia un loc pe canapea, ia-ti 3 min. de relaxare si priveste ultimul meu Video pe acest subiect:

Sper ca ti-a placut acest Video si tine aproape! Orice nevoi, intrebari pe acest subiect te rog sa ma contactezi pe [email protected]
Daca vrei sa explorezi acest subiect cu exercitii foarte eficiente te invit la workshopul meu Mindful Sex experience pe 13 feb. Inscrie-te AICI!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *