Homa si Mukto pentru prima oara in Romania cu workshopul “In Constiinta Extazului” 26-28 aprilie

Intre 26 si 28 aprilie vor veni in Romania doi oameni dragi, Homa si Mukto. Ei sunt facilitatori Osho cu experienta de peste 30 de ani in grupuri de terapie  si ne bucuram ca au decis sa vina si aici la noi din indepartata Brazilie. Workshopul se va numi “In Constiinta Extazului” si va fi o incursiune, o Calatorie in lumea magica a Tantrei!

Un proces pentru cei ce iubesc viata si sunt gata sa-si lase energia naturala si curga în iubire si constienta ( engl.- awareness).
Deschiderea inimii ne ofera o oaza de liniste de la confuzia si frustrarile pe care multi dintre noi le au în legatura cu intimitatea, sexul si senzualitatea.
Tantra nu este nici represiune Nici prin reprimare, nici exprimare (sau indulgenta), Tantra spune Da catre ceea ce Este ’permitând sa simtim atât placerea simturilor si momentele de liniste ‚cu noi însine’ care se multiplica una pe cealalta.

Intimitatea si Bucuria au loc natural când suntem într-o stare de Prezenta. Ne aduce mai aproape de noi însine, de parteneri si de acest moment prezent atât de pretios.
În aceste zile vom explora si împuternici diverse dimensiuni ale experientei umane precum: puterea si vulnerabilitatea noastra, senzitivitatea si senzualitatea si, cel mai important, capacitatea de a ne iubi pe noi si pe ceilalti.
Pe masura ce devenim mai liberi si ‚spatiosi’ în interior, conditionarile limitative îsi pierd din putere. Cu curaj si încredere ne experimentam pe noi însine ca si fiinte vibrante si vii. Simtim viata care ne înconjoara.

Mai multe despre Homa si Mukto puteti si in acest ARTICOL!

Cititi in descriere mai detaliat despre Reduceri!

Aici gasesti Descrierea workshopului!

Citeste aici Despre Facilitatori! si ce este Unic in Abordarea lor?

Citeste aici despre Ce este Tantra? ( si bineinteles si despre Ce nu este…?)

Vezi Detalii inscriere!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *