Flow & B Free – serate de explorare si tantra (14 martie-18 aprilie) Sesiune 6 pe 18 aprilie

Flow & B Free

Descoperiri din lumea Tantra si a polaritatilor masculin – feminine

6 intalniri-workshop cu Cristian Veet, facilitator seminarii experientiale intre 14 martie- 18 apr (18:30-22:00)

Un program in parteeriat cu Silent Partner

Ultima intalnire: 18 aprilie cu tema: Polaritatile masculin-feminine-mentinerea vie a echilibrului dintre atractie si iubire

Atat ca barbati cat si ca femei avem o continua provocare de a trai in Echilibru, de a fi conectati cu noi insine si in acelasi timp, a fi in relatie cu celalalt, intre spatiul personal si cel comun.

Vrem sa mentinem atractia dintre masculin si feminin dincolo de timp si durata relatiei. Se intampla ca iubirea sa fie prezenta, si totusi atractia incepe sa scada in intensitate. Ce faci atunci?

Te invitam sa ai o experienta a energiei tale vitale dincolo de conditionarile si mastile pe care le purtam. In acest spatiu tu, ca barbat sau ca femeie, redescoperi ce inseamna sa fii natural si fara inhibitii, sa ai o relationare constienta si libera, sa-ti exprimi nevoile si sa-ti iei spatiu personal cand ai nevoie. O calatorie, un mod de viata, fie in relatii, fie la job.

Cum te va ajuta acest curs in viata ta?

Fiecare intalnire cuprinde o etapa esentiala din intalnirea dintre un barbat/o femeie. Vei ramane cu 2 metode importante/intalnire care te vor ajuta sa traiesti cu pofta de viata si sa te bucuri de conexiune.

–       Vei (re)stabili o relatie autentica cu tine insati ca femeie ori barbat (fiind purtat de valorile si scopurile importante pentru tine in viata ta)

–       Ca barbat vei avea o directie si un scop clar. Asta sta la baza masculinitatii si iti va da energie si in relatia cu femeile. Nu te vei mai intreba ce sa faci ca sa cuceresti o femeie, fiind timid sau neincrezator. Vei stii si vei actiona natural…

–       Ca femeie vei intra in contact cu propria ta vitalitate si frumusete. Energia feminina este o ‚curgere’ continua intre a da si a primi, un cerc…

–       Vei stii mai usor sa iesi din tipare „de plictiseala” care coboara atractia dintre barbat si femeie, vei fi mai spontan si creativ. In Flow…

Programul intalnirilor:

Intalnirea 1 – 14 martie 2013

Relatia cu mine insumi/insami. Sa ne simtim propria bucurie de viata si energie.

Scopul acestei intalniri sta sub semnul crearii unei relatii bune cu noi insine, cu propria energie vitala ca barbat ori femeie. Nu poti sa ai o relatie buna cu sexul opus daca nu te cunosti pe tine inainte. Ne vom conecta cu energia noastra interioara si vom explora relatia pe care o avem cu noi insine.

Intalnirea 2 –  21 martie 2013

Crearea unei dinamici noi intre barbat si femeie. Intre ‚spatiul personal’ si ‚spatiul intim’. In dinamica unei relatii sunt la fel de importante momentele de apropiere si de conexiune cat si cele de departare si spatiu. Vom evidenta importanta reintoarcerii in spatiul personal in care sa fii „doar tu cu tine”. Intelegerea a de ce e important sa iesim din fuziune si sa ne reincarcam bateriile singuri si cum putem face acest lucru fara a ne simti vinovati sau a-l rani pe celalat.

Intalnirea 3 –  28 martie 2013

Relatia cu mine insumi. Deschiderea catre Vulnerabilitate. Este momentul in care avem nevoie sa ne constientizam emotiile si sa le acceptam. Adesea in relatii ies la iveala rani ale trecutului din vechi relatii sau din copilarie/adolescenta. Avem nevoie sa ne impacam cu noi insine ca sa cream o relatie buna cu trecutul nostru. Altfel, va exista riscul sa traim in trecut, sau sa ne sufoce trecutul cu ranile lui. Dandu-ne voie sa fim vulnerabili, ne eliberam de bagajul emotional pe care il purtam cu noi pentru a putea trai si a ne bucura de momentul prezent.

Intalnirea 4 –  4 aprilie 2013

Spatiul intimitatii. Comunicarea autentica.Sa fim noi insine cu propriile vulnerabilitati fara insa a ne pierde sensul si scopul. Sa comunicam ceea ce simtim dintr-un spatiu response-abil.

Intalnirea 5 –  11 aprilie 2013

Flow-ul Feminin si Free-libertatea masculina.Indiferent daca esti barbat sau femeie, cu toti avem in interior masculin si feminin. Vom aborda teme precum – Simtul Directiei la barbati – centrarea si cum creste masculinul prin provocari. Sau – Simtul Conexiunii la femei –  cum creste femininul prin curgerea libera a energiei iubirii in relatie si in viata.

Intalnirea 6 – 18 aprilie 2013

Polaritatile masculin-feminin; mentinerea vie a jocul intre atractie si iubire. Ce inseamna sa ne pozitionam in energia feminina? Dar in energia masculina? Ce activitati/ atitudini fac sa creasca energia masculina sau cea feminina?

Metoda este una experientiala si include metode de exprimare emotionala prin miscare, dans, tehnici de interiorizare si coaching, impreuna cu tehnici taoiste si tantrice de circulare a energiei si creare a polaritatilor.

In fiecare intalnire vom explora cate 1 tehnica esentiala din Vijnana Tantra. Poti citi aici mai multe despre cele 112 tehnici ale lui Shiva.

Pentru a beneficia de maximum din aceste intalniri, este important sa veniti la toate sesiunile.

Despre Cristian Veet. Este calator prin viata. Pentru el, viata e un dans intre masculin si feminin, intre soare si luna, intuneric si lumina. Ca si experienta in lucru cu oamenii, este facilitator seminarii experientiale cu ajutorul respiratiei conectate, masculinitate, seminarii pentru inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra si polaritati, meditatii active Osho. Este de asemenea Life si Business Coach, Trainer N.L.P. Ca si formare profesionala este licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator. Informatii despre activitatea lui Cristian Veet gasiti aici: www.skymind.ro  si www.zorbabuddha.ro .

Ca si experienta in Tantra, a lucrat aproape de Spersa Kreis, cunoscut facilitator Osho Tantra mai bine de 5 ani. Din care 3 ani in proces de formare in Tantra Training cu peste 30 zile de training.

Este indicat sa aveti cu voi:

  • imbracaminte lejera, sport
  • agenda de scris

Buna dispozitie este OBLIGATORIE

Organizatori:

SKY MIND – body-mind training & coaching  www.skymind.ro

SILENT PARTNERS –program care îmbină tehnici aprofundate de dezvoltare personală cu strategii inteligente de matchmaking http://www.silentpartners.ro/

Contributie:

OFERTE:

*VINO cu 1 prieten si beneficiati  amandoi de  reducere! Platesti numai 80 ron/sedinta pentru 2 persoane.

Varianta 1 –  280 ron/6 intalniri/ persoana.  Se platesc la inceputul cursului toate intalnirile.

Varianta 2 – 150 ron/3 intalniri consecutive/ persoana. Se platesc toate cele 3 intalniri odata.

Varianta 3 – 150 ron/toate cele 6 intalniri, EXCLUSIV pentru cei care se hotarasc sa participe si la evenimentul din perioada 26-28 aprilie 2013‚ „In Constiinta Extazului” cu Homa si Mukto din Brazilia. Detalii despre pret si tema aici.

Varianta 4 – 55 ron/intalnire.

* In cazul in care doriti si nu puteti ajunge la toate cele 6 intalniri, va rugam sa luati legatura cu noi si vom gasi solutii pentru fiecare caz in parte.

* Sunt incluse in pret pauzele de ceai si cafea, biscuiti si fructe.

Contact si inscriere:

Ilinca Marcu – [email protected] – 0722 211 455

Cristian Veet – [email protected] – 0722 519 299

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *