Vindecarea prin PreZENta- workshop cu Veet Cristian

workshop ‚Vindecarea prin prezentacu Veet Cristian

joi 23 mai 18:00-21:00

Acest atelier este pe baza de contributie voluntara. Toate donatiile vor fi transferate catre matusa mea Silvana Doubleday care este bolnava de cancer pancreatic.

De multe ori, viata de zi cu zi, relatiile cu ceilalti, provocarile…, ne aduc la suprafata frici si conditionari care ne opresc din a avea o viata implinita si in bucurie.

Cautam tot felul de metode, vindecatori, scoli si cursuri transformatoare…

Dar totusi exista UN SINGUR Lucru care face diferenta!

Avem nevoie de „acel ingredient” care face diferenta. Si ne ajuta sa depasim trecutul si sa transformam ce ne ingreuna in „resurse” si sa ne valorificam potentialul. Acel „ceva” este Starea de PreZENta.

Vom descoperi cum a fi prezent este de fapt atat de simplu. Un lucru atat de natural si de vindecator. De multe ori ne pierdem fie amintindu-ne de nerealizarile si fricile din trecut, fie de ne ingrijoram pt viitor. Dar ce a fost, a fost. Puterea de a ne schimba sta in mainile noastre. Si asta ne-o da- Prezenta.

Va invit sa exploram metode de transformare experientiale si Zen Coaching care ne ajuta sa ne trezim starea de Prezenta care e vie in fiecare dintre noi indiferent de situatia sau provocarile din viata noastra.

Din ‚programul’ intalnirii:

–         Bucuria transforma totul! Moment de dans si explorare prin meditatie activa OSHO.

–         Exercitiu de Accesare a starii de Prezenta extinsa.

–         Transformarea unei ‚povesti din trecut’ (convingeri limitative) cu ajutorul  starii de impacare si vindecare traite in Prezent

Faciliteaza: Veet Cristian. Este Facilitator experiential si  Life Coach. Faciliteaza seminarii cu ajutorul Respiratiei conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho.  Informatii despre activitatea lui Veet Cristian gasiti aici: www.skymind.ro  si www.zorbabuddha.ro la descrierea evenimentului. Ca si formare profesionala este licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator.

Intrarea libera. Daca simtiti puteti avea o contributie sub forma unei donatii. Orice suma este binevenita avand in vedere ca banii vor fi in intregime donati unei cauze umanitare. Fiecare este binevenit la acest seminar indiferent de cati bani are. Importanta e dorinta de schimbare personala.

Nota: Toti banii vor fi transferati catre matusa mea, Silvana Doubleday care este bolnava de cancer pancreatic.   Cei care nu reusiti sa ajungeti dar doriti sa faceti o donatie va rugam sa ne contactati!

Mai multe detalii despre cauza ei:

  1. Site pt donatii: http://gogetfunding.com/project/my-battle-with-pancreatic-cancer ( pe acest site gasiti mai multe review-uri si de la alti donator cat si alte cause pt care s-a primit sustinere)
  2. Pagina facebook: http://www.facebook.com/GiveADayToSilvanaDoubleday?ref=hl

Adresa: Va fi anuntata la inscriere.

Contact:  Veet Cristian [email protected] – 0722.519.299.

Inscrierea: se face completand un formular de inscriere! Vedeti detaliile mai jos!

Suntem forma gandurilor noastre;  devenim ceea ce gandim. Cand mintea este pura, Bucuria urmeaza ca o umbra si nu te mai paraseste niciodata.”  Buddha

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *