Mandala Inimii – workshop cu Veet Cristian 11 mai

De curand odata cu experienta workshopul „ In constiinta Extazului” cu invitatii mei din Brazilia- Homa si Mukto, mi-am reamintit ce frumoasa  si simpla e Viata atunci cand te relaxezi in Spatiul Inimii.  Dincolo de mintea „care vrea mai mult tot timpul”.  De aici lucrurile prind alt contur si exteriorul parca  se reaseaza intr-o noua ordine.

Va invit la 1 zi de explorare – un workshop experiential in care vom „intra” in spatiul sacru al inimii. De aici deschiderea catre senzualitate este usoara si naturala. Inima si sexul sunt ca 2 parti ale aceluiasi intreg. Orice floare are radacini si are nevoie de o baza solida ca sa infloreasca cat mai frumos.

Metode si tehnici:

          –   2 meditatii active OSHO- Mandala si Kundalini.

       –   Includerea in spatiul inimii al celuilalt

       –   Deschiderea catre Abandon si Relaxarea inimii

       –   Tehnica tantrica de echilibrare a energiei inimii cu cea sexula

       –   Dans si celebrare

       –   Respiratie conectata

       –  Sharing si explorare prin tehnici de ZEN Coaching

       –  Mandala Inimii

 

644119_279936585458967_157512647_nIn special pentru cei care ati participat la workshopul cu Homa si Mukto va fi un prilej sa impartasim din experienta de dupa seminar si sa „intarim” experienta. Va fi un bun prillej si sa ne revedem.

Sunteti bineveniti toti cei care doriti sa aveti o zi de sambata de relaxare si Introspectie in spatiul Inimii. Un dar pt fiecare dintre noi.

CONTRIBUŢIE RECOMANDATĂ: 125 Ron.
Prezenţa oricui este binevenită insa, indiferent de valoarea contribuţiei sale, aspiratia catre evolutie personala/spirituala fiind cea mai importantă.

In contributie este inclusa si plata chiriei salii cat si pauzele de ceai si cafea, biscuiti si fructe. etc.

Sa aveti imbracaminte lejera, sport. Un tricou de schimb. O agenda e scris. Buna dispozitie obligatorie.

Ora de intalnire: 8:20. Vom incepe cu o meditatie activa asa ca va invit sa mancati mai putin dimineata.

Locatia: Strada Prof. Ion Bogdan Nr 2A, Bucharest, Romania (se intra dinspre Cal Dorobanti)

Despre Veet Cristian. Este Calator prin viata. Pentru el Viata e un dans intre masculin si feminin, intre Soare si Luna, Intuneric si Lumina. Depinde de noi daca vedem viata ca un dans sau ca o problema de rezolvat. Ca si experienta in lucru cu oamenii este Facilitator seminarii experientiale cu ajutorul Respiratiei Conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho. Este de asemenea Life si Business Coach, Trainer N.L.P. Ca si formare profesionala este licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator. Informatii despre activitatea lui Veet Cristian gasiti aici: www.skymind.ro  si www.zorbabuddha.ro .

Ca si experienta in Tantra, a lucrat aproape de Spersa Kreis, cunoscut facilitator Osho Tantra mai bine de 5 ani. Din care 3 ani in proces de formare in Tantra Training cu peste 30 zile de training.

Bucura-te de PreZENt!

Organizatori:

SKY MIND – body-mind training&coaching  www.skymind.ro

Contact si inscriere: Va rugam sa ne scrieti un e-mail si sa confirmati inscrierea! Adresa: [email protected] s tel:0722.519.299.

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *