Amplifica-ti masculinitatea prin tehnica “Incarcarea Testiculelor”

Chiar in dimineata asta exersam niste tehnici de activare a energiei vitale si asa mi-a venit ideea sa impartasesc cu voi o metoda pe care o gasesc foarte utila.

Se numeste “Incarcarea testiculelor”. (sau incarcarea cu energie)

Intr-o societate pe fuga in care totul se intampla repede, mai ales ca barbati, focusul este pe Rezultate. Cu toate ca, in sine, focusul pe Actiune ne energizeaza, dar asta se intampla un timp limitat. La un moment dat nu mai e suficient sa “ne vizualizam cu gandul la final”, ajungem sa ne simtim fara energie si pofta de viata, fara creativitate si ne pierdem chiar motivatia de a continua.

Avem nevoie de un echilibru interior intre ACTIUNE si ENERGIE. Sau intre Masculin si Feminin. Ca si metafora, ne putem imagina un Copac foarte frumos, trunchiul si coroana plina de verde si flori este Masculinul, iar radacinile sunt desigur Femininul. Fara radacini, copacul nu ar avea de de unde sa-si extraga seva, energia.

Din pacate in timp, lipsa atentiei fata de “bateria” interioara, ne afecteaza si performantele sexuale care incep sa scada.

Cum se face?

  1. Relaxarea. Timp de 3′ te asezi pe un scaun cu spatele drept si iti observi pur si simplu respiratia, fara sa intrii in jocul gandurilor. Gandurile vin si trec precum norii pe cer. Intentia este de a ne relaxa in momentul prezent, in aici si acum.
  2. Metoda. Pe inspir, focalizezi atentia in testicule, si intentionezi sa colectezi energia acolo, iar pe expir, “suflii” cu putere , “coborand la apa” testiculele ca sa se incarce cu energie. Si repeti procedura cu fiecare inspir, colectezi energia, pe expir incarci. Atentie ca expirul sa fie cu putere ca un rasunet. Inspir si expir de aproximativ 20-30 ori. Sau cati simtiti mai mult. Aproximativ 3′.
  3. Integrarea. Reveniti la respiratia normala si continuati sa simtiti efectele in tot corpul, in minte si emotional. Aproximativ 3′.

Asadar 9′ pentru a da un refresh la computer. Incercati, exersati, astept intrebarile voastre dupa ce practicati! Cum a fost, ce a mers bine, ce nu?! Faceti o practica zilnica de a face timp de 7 zile! Ne auzim dupa 1 saptamana! Multi dintre cei ce o practica, se simt energizati, cu mai multa claritate, putere si focus.

Va atasez mai jos si VIDEOUL ca sa ascultati in detaliu tehnica:

Articol scris de Veet Cristian, coach pentru barbati si intimitate in relatii. Calatoria ca si coach pentru barbati am inceput-o in 2009. De atunci am indrumat cateva sute de barbati pe aceasta cale. Te invit sa-mi scrii daca ai intrebari in plus!


Doresti sa intelegi mai multe despre practicile taoiste si tantrice de masculinitate pentru a creste nivelul de energie in viata si in sex?! Nu ezita sa imi scrii pe [email protected] sau pe pagina de facebook Sky Mind! Putem avea o sedinta privata de 30′ gratuita! Esti binevenit.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *