YES day workshop – 1 zi pentru Revendicarea puterii personale(octombrie 2014)

Atelier pentru revendicarea puterii personale (Urmatoarea intalnire pe octombrie 2014)

~ O zi in care sa inveti sa spui DA.  

Sa incepem cu inceputul.  De unde ‚se  naste’ Negarea, NU-ul?

yestolife_fbcover

Pe scurt, incepand cu relatia cu parintii si de cand am invatat ca, pentru a primi iubire, afectiune, atentie, ‚trebuie’ sa facem ceva inainte. Fie sa nu facem. Sa luam note bune la scoala ca sa primim o prajitura, un alt cadou.  Am invatat ca nu e ok sa facem galagie si ca, daca o sa tacem, o sa fie totul bine.

Am invatat sa ne blocam „fluxul vital’ al energiei VIETII. Sa nu ne ‚exprimam’ liber.  In consecinta diafragma noastra a avut de suferit si de multe ori ne simtim contractati fie in plex fie in piept.

Si toate din nevoia de a fi Acceptati si Vazuti/Iubiti.

In viata adulta incepem sa ne dorim de fiecare data mai mult si mai mult. Mastile au devenit un substitut pentru naturaletea noastra. Pentru ca „ am invatat” ca nu e suficient ce suntem/cine suntem.

In acest workshop va propun sa incepem prin a ne spune DA noua insine. Vom face pasi catre re-cunoasterea de sine. 

1157654_592034247506897_181111580_nPe scurt care vor fi cele 3 directii ale workshopului:

1. Pentru revendicarea puterii personale prin setarea ‘granitelor sanatoase’ si a spune un “NU sanatos’ (in primul rand si inainte de a spune orice DA);

2. Deschiderea catre a spune DA emotiilor “nedorite” ( ex: furie, frica, posesivitate..etc) si descatusarii potentialului ce se afla aici.

3. Practica Prezentei in tacere( ‘mindfulness meditation’)~ cheia catre transformare.

 

Ai observat cat de simplu e sa spui NU! Nu vreau asta, nu vreau aia…

Chiar si daca iti stabilesti „obiective” clar intelese, in esenta se afla un NU legat de ce traiesti chiar acum si speranta catre „ceva mai bun”. Fie ca esti sarac si ai vrea sa schimbi asta, te duci la intalniri de networking sau ateliere de business, intalnesti oameni bogati etc…

Sau ai vrea sa ai relatii mai armonioase… mergi la seminarii de dezvoltare personale, terapie, citesti etc.

Incepe prin a spune DA!

Aceste intalniri te vor sustine sa te eliberezi de convingerea ca „Nu sunt suficient de bun” si Nu merit” si, prin urmare, vreau asta sau cealalta ca sa ma simt „implinit/a”. O sete, o foame neincetata spre mai mult. Vei fi sustinut pe drumul tau de a fi liber si a-ti revendica puterea ta personala.

Cum mi-a venit ideea? De ce DA?

How-to-be-successfulMi-am dorit un atelier care sa fie:

 • pornit de la un mesaj simplu si profund in acelasi timp care e „cheia” transformarii interioare: deschiderea de a spune DA, da noua insine, da situatiilor vietii. Un atelier care sa includa o varietate de posibile directii si teme simultan (relatii, masculin si feminin, putere personala, vindecare, etc.), dar care toate „se cumuleaza” intr-un autentic DA.
 • un mediu de crestere personala acelerata pentru multi dintre noi. Nu doar 1 atelier de 1-2 zile la o perioada de timp. Ci o serie de ateliere lunar.
 • sustinut intre timp si de o serie de resurse online si nu numai: video, audio-book-uri, o metoda de transformare simpla in 4 pasi care te ajuta nu doar in timpul workshop-ului, ci tot timpul in viata de zi cu zi, coaching 1-1.  O adevarata „comunitate de prieteni”.
 • un pret foarte accesibil. La numai 100 de lei (10 ore de workshop) in cazul in care platesti in avans.

E nevoie si de determinarea si sustinerea ta atat pentru tine cat si pentru ceilalti participanti.

Metoda va fi una experientiala si esential practica prin

 • Miscare si dans;
 • Meditatii active Osho;
 • Tehnici de bio-energetics de deblocare a energiei vitale;
 • Respiratie accelerata si circulara;
 • Trezirea femininului din noi și conectarea la starea de “flow”;
 • Trezirea masculinului din noi prin  starea de prezență;
 • Meditatie in tacere (practica de „mindfulness”);
 • Exercitii de antrenare a centrarii in sine (gen chi kung);
 • Metoda Celor 4 pasi „DA acestui moment” din ZEN Coaching;
 • De fiecare data ceva nou.

Beneficiul participarii la aceste intalniri de 1 zi in mod regulat:

 • Faci parte dintr-o comunitate de prieteni care vor fi alaturi de tine si te vor sustine in „calatoria” ta;
 • Vor fi metode de sharing intre participanti intre intalniri  in intervalul celor 4-6 saptamani)prin care vei putea sa te „vezi” mai bine si sa te chestionezi interior.
 • Intalnirile au loc cu o frecventa clara (4-6 saptamani) si asta cu rolul de a te ajuta in mod constant pe drumul tau interior.
 • Dureaza numai 1 zi. Nu e nevoie sa pleci din oras sau sa iti dedici tot w-endul pentru acest lucru.
 • Vei face parte si dintr-o comunitate online si vei primi constant suport online          (meditatii ghidate, muzica, e-books, articole, coaching support).
 • Un pret foarte accesibil raportat la ce vei primi intensiv intr-o zi de workshop dar si pe parcursul dezvoltarii tale ca parte din aceasta Comunitate de prieteni. Numai 100 ron.

Adresa: va fi anuntata la inscriere.

Contributie:

Var.1   100 Ron (cu conditia platii integrale in avans pana pe 30 sept)

Var 2   150 Ron (plata dupa 30 sept. sau la intrare)

Cine faciliteaza intalnirea? Veet Cristian~Este Calator prin viata. Pentru el Viata e un dans intre masculin si feminin, intre Soare si Luna, Intuneric si Lumina. Depinde de noi daca vedem viata ca un dans sau ca o problema de rezolvat. Ca si experienta in lucru cu oamenii este–Facilitator seminarii experientiale cu ajutorul Respiratiei Conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho. A lucrat cu Viggo Johansen, Andy Fretwell si Shashi Solluna metode taoiste de lucru cu polaritati si iubire vindecatoare. A lucrat cu Homa si Mukto(facilitatori in Tantra Osho din Brasilia)– 1-21 jun 2013- Tantra Training. Trainingul „Learning Love” cu Krishnananda si Amana ( 2010-2011- 14 zile) l-au ajutat sa inteleaga lucrul cu „copilul interior” si cum ne influenteaza ranile din copilarie, relatiile prezente. Este de asemenea Life si Business Coach, Trainer N.L.P. Ca si formare profesionala este licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator.  Informatii despre activitatea lui Veet Cristian gasiti aici: www.skymind.ro si www.zorbabuddha.ro .

Contact: Diana Constantin [email protected] 0731. 337.895.

Completati Formularul de inscriere de mai jos! Va vom contacta in cel mai scurt timp. Multumim.

Completați Formularul de înscriere de mai jos! Vă vom contacta în cel mai scurt timp. Mulțumim.

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *