workshop ‚Transformare prin Prezenta’ cu Veet Cristian (15 dec.~BRASOV)

workshop ‚Transformare prin Prezenta’ cu Veet Cristian

sambata 15 dec. 9:00-18:00 (Brasov)

Suntem forma gandurilor noastre; devenim ceea ce gandim. Cand mintea este pura, Bucuria urmeaza ca o umbra si nu te mai paraseste niciodata.” Buddha

De multe ori nu acceptam ceea ce se intampla in viata noastra in acest moment. Fie vrem un job mai bun, fie mai multi bani, fie o casa noua, o relatie noua..etc

Si, nu ne dam seama ca de fapt aici e Secretul si Miracolul- in Acceptarea acestui moment Magic. Atentie: Acceptarea e total diferita de Complacere si Compromis. Printr-o acceptare reala prin prezenta vom putea in mod natural sa „eliberam spatiul interior” si sa ne indreptam catre visele noastre fara efort. Nu altfel, nu prin lupta!

wallpaper-2528173.jpgO zi de explorare a ‚prezentei’, a acelei calitati esentiale care este in noi toti atunci cand lasam de-o-parte limitari ale mintii, experiente si amintiri trecute ori vise care ne poarta spre viitor.

Va fi o experienta de ‚joaca’ prin metode experientiale si ‚neserioase’ . De fapt este si o invitatie sa redevenim copii. Vom folosi si metode specifice ZENCoaching.

Din acest ‚spatiu de copil jucaus’ vom merge mai departe catre trairea starii de Prezenta Extinsa printr-o metoda foarte simpla dar eficienta.

Vom ’lucra’ practic pentru determinarea povestilor care stau intre tine si Sinele tau profund. A ceea ce sta intre Ceea Ce Este acum in viata ta si Sinele. „Povestile” sunt acele lucruri pe care ni le spunem noua insine de genul:’ Vezi ca nu esti buna de nimic, ceilalti sunt mai buni! Sau „ Sunt singur/a si nimeni nu ma iubeste” sau   „Viata e grea si e nevoie sa te lupti ca sa reusesti” sau ”Banii se fac greu”..etc

Si apoi, in spatiul extins vom ‚reinterpreta’ povestile. Va fi simplu, usor si chiar amuzant. Pentru ca totul se poate schimba, e vorba doar de a vedea ce povesti vrem sa avem, sunt ale noastre (iar nu imprumutate) si cum vrem sa le schimbam.

Va fi 1 de experinta, Prima parte. Va urma si partea a doua tot de 1 zi in curand.

Din ‚programul’ intalnirii:

–         Bucuria transforma totul! Moment de explorare prin meditatie activa OSHO.

–         Exercitiu de Accesare a starii de Prezenta ‚extinsa’.

–         Rescrierea ‚povestii’. Transformarea unei ‚povesti din trecut’ (convingeri limitative) cu ajutorul  starii de impacare si vindecare traite in Prezent

–         Un exercitiu simplu si foarte util de conectare la Sinele profund dincolo de toate asteptarile si frustrarile care apar in viata.

–         Momente de Sharing si ZENCoaching deschis

Faciliteaza: Veet Cristian. Este Facilitator experiential si  Life Coach. Faciliteaza seminarii cu ajutorul Respiratiei conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho.  Informatii despre activitatea lui Veet Cristian gasiti aici: www.skymind.ro  si www.zorbabuddha.ro la descrierea evenimentului. Ca si formare profesionala este licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator.

„Cred ca schimbarea are loc in primul rand in interiorul meu. Tot ceea ce e in exterior este o consecinta. Ma bucur sa fiu si sa contribui cu experienta mea, la cresterea si transformarea altor oameni.”

Contributie:

1. 150 ron.

2. 120 ron pentru cei care participa si la Meditation start-up (2) din 7 dec!
Inscrierea are loc pana pe 5 dec. prin plata unui avans de 75 ron.
Locatia va fi anuntata la inscriere.

Contact:Raluca Bogdana ([email protected] si 0752.759.815)                                                                                        
sau Veet Cristian [email protected] – 0722.519.299.

 Doar fii preZENt!

Pe curand!  Cristian Veet si Raluca

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *