OSHO NO-MIND ~ 7 zile intensive la rand

‘Mintea voastra nu e altceva decat gibberish. Lasati-o de-o parte si veti avea o experienta a Fiintei voastre.’ Jabbar -creatorul metodei Giberish

Va invitam la procesul:

Experienta OSHO NO-MIND

(proces creat de OSHO de 7 zile/ cate 2 h pe zi)

29 ian – 4 feb 2014 Bucuresti

19:00-21:30/ 7 zile

Poate va aduceti aminte de o situatie in care ati fost foarte eficienti, conectati, ati simtit ca lucrurile curg .. era o stare fluida in care stiati ca puteti face absolut orice. E unul dintre acele momente in care suntem prezenti cu toata fiinta noastra fara ca mintea sa ne zboare prin alte parti.

Nu-i asa ca v-ati dori sa aveti mai multe momente de prezenta, sa va bucurati de starea in care simtiti ca sunteti cu totul acolo … fara blocaje , fara temeri, fara situatii de nerezolvat ….?

Intrebarea este cum putem sa prelungim momentele de prezenta pentru ca ori mergem in trecut si analizam, revedem si retraim situatii, regrete, sentimente de vinovatie etc…. ori ne facem planuri pentru viitor.

Si cine face asta? Mintea noastra, care genereaza de multe ori un asemenea haos incat zgomotul ei ne opreste sa fim totali in momentul prezent.

Si ce inseamna asta pentru viata noastra de zi cu zi?

–          Nu suntem prezenti in activitatea noastra, ne influenteaza modul in care comunicam si modul in care luam decizii;

–          Suntem cu gandul in multe parti si pierdem oportunitati si momente importante;

–          Ne lasam condusi de trecut si emotii diverse sau de planuri de viitor, toate astea ne fac sa traim fara a fi cu adevarat prezenti in viata noastra cu taoata fiinta.

Asa ca venim in intampinare cu un eveniment  OSHO NO MIND

NO MIND este o terapie-meditativa conceputa special pentru omul contemporan de catre misticul indian Osho impreuna cu un grup de terapeuti si oameni de stiinta care au contribuit la crearea acestei metode prin incercari pe  durata a 2 ani.
Este una din cele 4 terapii meditative-Osho alaturi de Mystic Rose, Born-Again si Talking to the Body-Mind. Este un proces conceput in 2 parti, fiecare parte de cate 1 ora.
Facilitatorul va fi si el parte din proces.
Este o modalitate stiintifica de a surclasa mintea rationala si a avea acces la emisfera dreapta a creierului, cea care ne face sa fim creativi,inspirati si relaxati…etc  O invitatie sa luam ‘o pauza’ de la activitatile zilnice pentru a avea o experienta a non-mintii!

Oare de ce facem asta?

–          Ne ajuta pentru ‚curatarea’ corpului si a mintii.  Viata ocupata de zi cu zi ne face sa acumulam stres si tensiuni. Ele se aduna in corp si e nevoie sa le eliberam ca sa traim relaxati si plini de energie.

–          Prin acest proces intrerupem tiparul mintii de a verbaliza incontinuu.  Ganditi-va doar la multitudinea de ganduri haotice pe care le avem in minte ce sunt legate de fricile si stresul nostru, si care, de multe ori nu au reala legatura cu ce facem chiar acum!

–          Sa ne bucuram de viata din plin!  Lasand in urma gandurile ne putem reconecta cu energia noastra naturala. Exact ca niste copii care sunt plini ce energie si relaxati!

–          Ca sa avem o experienta a spatiului de dincolo de minte. A sufletului nostru!

FacilitatorVeet Cristian Sunt Business si Life Coach si Trainer N.L.P in metoda Rezonanta.  Sunt pasionat de transformarea noastra ca oameni pentru a trai in acord cu Esenta din noi in Iubire,Relaxare, Incredere, Pasiune si Prietenie… Am urmat un Training ‚Primal Breath’ in India 2009 si am lucrat personal cu creatorii metodei Osho Diamond Breath Devapath, BodhiRay, Dwari, pe care i-am invitat si in Romania sa tina seminarii. Sunt facilitator in metoda Learning Love cu ‚Learning love Institute’. Am urmat trainingul de Osho No-Mind la inceput de 2012 care mi-a oferit experienta de a descoperi un spatiu extins dincolo de mintea cea plina de ganduri.  Si calatoria continua!  Va asteptam la aceasta experienta intensa!

Perioada : 29 ianuarie – 4 februarie   aproximativ 2 ore pe zi timp de 7 zile. (in fiecare zi de la 19:00-21:30)

Meditatia Kundalini poate fi parte din program. Daca se va hotara in acest sens- programul incepe de la 17:30.

Locatie: Bucuresti (locatia exacta va fi anuntata la inscriere)

Investitie:                                                                                   Var.1.- 280 Ron (cu plata unui avans de 100 ron pana pe 28 dec. 2013)                                         Var.2 -315 Ron (cu plata unui avans de 100 ron. pana pe 15 ianuarie 2014)                         Var.3- 350 Ron (cu plata dupa 15 ian.)

Te rog sa completezi formularul de inscriere de la final pentru a primi mai multe detalii!

Meditatia Kundalini se plateste separat.(15 ron/seara)

Organizare: Zorba Buddha  si Osho Joy

Inscrierile au demarat ! Locurile (20) se ocupa in ordinea platii avansului.!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *