YES to Life workshop in CLUJ-23-25 mai 2014 ~revendicarea puterii personale

YES to life workshop 23-25 mai/ Cluj/Atelier pentru revendicarea puterii personale~  

             
precedat de o CONFERINTA GRATUITA (JOI 22 mai ora 19:00-21:00)

                cu tema:  Spune DA- Traieste viata fara efort!”

Bine ai venit!

Sa incepem cu inceputul.  De unde ‚se  naste’ Negarea, NU-ul?

Pe scurt, incepand cu relatia cu parintii si de cand am invatat ca, pentru a primi iubire, afectiune, atentie, ‚trebuie’ sa facem ceva inainte. Fie sa nu facem. Sa luam note bune la scoala ca sa primim o prajitura, un alt cadou.  Am invatat ca nu e ok sa facem galagie si ca, daca o sa tacem, o sa fie totul bine.

Am invatat sa ne blocam „fluxul vital’ al energiei VIETII. Sa nu ne ‚exprimam’ liber.  In consecinta diafragma noastra a avut de suferit si de multe ori ne simtim contractati fie in plex fie in piept.

Si toate din nevoia de a fi Acceptati si Vazuti/Iubiti.

In viata adulta incepem sa ne dorim de fiecare data mai mult si mai mult. Mastile au devenit un substitut pentru naturaletea noastra. Pentru ca „ am invatat” ca nu e suficient ce suntem/cine suntem.

In acest workshop va propun sa incepem prin a ne spune DA noua insine. Vom face pasi catre re-cunoasterea de sine. 

1157654_592034247506897_181111580_nPe scurt care vor fi cele 3 directii ale workshopului:

1.Deschiderea catre a spune DA emotiilor “nedorite” ( ex: furie, frica, posesivitate..etc) si descatusarii potentialului ce se afla aici. Acceptarea lor va duce la transformarea acestora in „daruri”. Descatusarea potentialului din emotiile „negative”

2.Pentru revendicarea puterii personale prin setarea ‘granitelor sanatoase’ si a spune un “NU sanatos’ (in primul rand si inainte de a spune un DA autentic);

3.Practica Prezentei in tacere( ‘mindfulness meditation’)~ cheia catre transformare.  ‚A sta in tacere’ ne aduce Pace si Armonie interioara si experioara.

O parte din metodele experientiale din workshop ~ Tehnici active de trezire a fortei Vitale si a centrului HARA, acolo unde este Sursa noastra de putere si viata. ~ Meditatii Acive Osho. ~ Meditatie ghidata de „intalnire cu copilul interior” pentru a intra in contact cu acea parte din noi Jucausa, Creativa, Spontana si Libera asa cum eram noi ca si copii. ~Metoda in 4 pasi „DA acestui moment” din ZEN Coaching; ~ practica „mindfulness meditation”…etc

Cine faciliteaza intalnirea?Veet Cristian~Este Calator prin viata. Pentru el Viata e un dans intre masculin si feminin, intre Soare si Luna, Intuneric si Lumina. Depinde de noi daca vedem viata ca un dans sau ca o problema de rezolvat. Ca si experienta in lucru cu oamenii:inca din 2007 este Facilitator seminarii experientiale cu ajutorul Respiratiei Conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho. A lucrat cu Viggo Johansen, Andy Fretwell si Shashi Solluna metode taoiste de lucru cu polaritati si iubire vindecatoare. A lucrat cu Homa si Mukto(facilitatori in Tantra Osho din Brasilia)– 1-21 jun 2013- Tantra Training. Trainingul „Learning Love” cu Krishnananda si Amana ( 2010-2011- 14 zile) l-au ajutat sa inteleaga lucrul cu „copilul interior” si cum ne influenteaza ranile din copilarie, relatiile prezente. Este de asemenea Life si Business Coach, Trainer N.L.P. Ca si formare profesionala este licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator. Informatii despre activitatea lui Veet Cristian gasiti aici: www.skymind.ro si www.zorbabuddha.ro.

Poti vedea un fragment dintr-o conferinta sustinuta de Veet Cristian:

Adresa: Cluj. Locatia va fi anuntata la inscriere participantilor.

Contributie:

Var 1   400 Ron. (plata unui avans de 50% pana pe 10 mai)

Var.2   330 Ron (cu conditia platii integrale pana pe 10 mai)

Atentie: inscrierea devine valabila din momentul platii unui AVANS de 50%. 

Contact: Adina Moise ([email protected], 0726 342 515)

Completati Formularul de inscriere de mai jos! Va vom contacta in cel mai scurt timp. Multumim.

Reinveti sa spui DA!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *