Serata Tantrica: ‘Circle of Light’/ 25 oct. (Dansul intre masculin si feminin)

 

‚Circle of light’

Dansul dintre masculin si feminin

Serata tantrica @25 oct.(18:00-23:00)

 

“In Tantra spiritualitatea nu este un varf de atins,

nu este ceva ce se practica intr-un templu:

corpul insusi este templul.”

Osho

          Seratele tantrice sunt momente de cateva ore de deconectare de la “rutina” activitatilor zilnice in care singur/a sau impreuna cu partenera/ul poti sa intrii intr-o atmosfera de “magie” in care sa simti ‚dansul’ dintre masculin si feminin atat in interiorul tau cat si cu ceilalti. Este un prilej sa-ti reamintesti cat de frumos este sa fii in acest corp, sa atingi si sa fii atins cu blandete si grija, sa te deschizi emotional, sa te bucuri de propria ta energie vitala si senzuala. Sa traiesti viata cu pasiune si bucurie!

28018_131679753657060_2083632071_n   Ce vei “re-invata” participand la aceasta serata?

  • ABC-ul atingerii si importanta comunicarii starii de iubire prin atingere.
  • Despre importanta chakrelor in jocul polaritatii dintre un barbat si o femeie.
  • Cum putem dinamiza centrii pozitivi pentru a creea un “circuit de lumina” cu partenerul/a;
  • Cum sa “vezi/simti” in iubita/ul ta/tau o fiinta completa dincolo de limitarile actuale pentru a-l sustine “sa creasca”;
  • Despre cum poti sa duci/sa faci sa circule energia sexuala din zona genitala in tot corpul si sa ai orgasme multiple;

In esenta, intentia noastra prin acest atelier este sa cream o punte intre inima si sex, de multe ori intrerupta de blocajele si conditionarile primite.  Una din cheile cu care lucram in workshopurile noastre este faptul ca  “atunci cand deblocam energia sexuala, in mod integrat si automat, se deschide si energia iubirii in viata noastra”.

Cum ar spune Osho in cartea lui „De la sex la supraconstiinta”: ‚Iubirea este transformarea energiei sexuale. Inflorirea iubirea se face in/ din samanta sexului’.

          Metoda este una experientiala si include metode de exprimare emotionala prin miscare, dans, tehnici taoiste de circulare a energiei, metode tantrice de deschidere a energiei vitale si de iubire. Totul intr-o atmosfera jucausa si relaxanta.

          Cercul de lumina este schimbul de energie dintre un barbat si o femeie.  Cand barbatul este conectat la esenta lui, el devine Lumina, iar femeia renaste ca si Iubire.

Barbatul are nevoie sa-si depaseasca fricile si sa taie cu curaj panza ignorantei prin puterea prezentei si constientei sale.

Femeia are nevoie sa trezeasca lumina interioara din “pantecul” cel plin de intelepciune. Sa se adanceasca in “intunericul pantecului” ca sa renasca in Iubire. In felul acesta se naste “cercul de lumina”.

          Iti vor fi alaturi:

         me Big*Veet Cristian. Este Calator prin viata. Pentru el Viata e un dans intre masculin si feminin, intre Soare si Luna, Intuneric si Lumina. Depinde de noi daca vedem viata ca un dans sau ca o problema de rezolvat. Facilitator experiential, Trainer N.L.P. Rezonantz si Life/Business Coach. In workshopurile pe tema Relatiilor, Inteligenta Inimii si Sexualitate constienta, este sustinut de ‚formarile’ din Trainingurile prin metoda Learning Love (lucru cu ‚copilul interior’ si co-dependetele in relatii) cu Learning love Institute (2010-2011) cat si a Trainingurilor pe tema Tantra, Inteligenta Inimii si Sexualitate Constienta. Cu Spersa Kreis  (Institute of Love and Consiousness)- perioada 2009-2011/peste 30 de zile de training. Si cu Homa si Mukto~ Facilitation Training 2013/21 de zile de training. Informatii despre activitatea lui Veet Cristian gasiti si pe: www.skymind.r

************************************************************************************************

Contributie: 60 Ron/ cu plata in avans. (iar 80 Ron/cu plata la intrare)

Conditii de participare. Numar egal  barbati si femei. Va rugam sa va inscrieti din timp. Inscrierea devine valabila in momentul platii integrale in avans.  Este un numar limitat de participanti.

Contact: [email protected]. 0722.519.299. / Inscrierea pana JOI- 23 oct.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *