Sa ne jucam sotron, sa redevenim copii – play-shop pe 9 iunie cu Veet Cristian

Să ne jucam şotron, să redevenim copii!

9 iunie –play-shop de reconectare cu „copilul interior”(14:00-18:00)

In spatiul bucuriei, spontaneitatii, creativitatii s-au nascut cele mai grandioase opere ale umanitatii.

Mari actori, cantareti, artisti au trait in si din izvorul Creativitatii interioare. Creativitatea este apanajul zeilor spunea cineva.  Sau poate – creativitatea este apanajul copiilor din noi.

Toti suntem creativi peste masura, numai ca uitam asta pe masura ce „crestem” si devenim „adulti”.

Daca vrem sa re-invatam sa fim Naturali si creativi haideti sa privim copiii mai inde-aproape! Haideti sa ne intoarcem in spatiul copilariei, al jocului nevinovat!

Un play-shop (atelier) de jumatate de zi (4-5 ore)  in care vom explora metode de terapie meditativa, metode Osho de meditatie, tehnici Learning love (co-dependency work and inner child). Ne vom juca si vom explora latura de copil din noi. Toate intr-o atmosfera de relaxare si „neseriozitate”.

Despre Veet Cristian. Este Calator prin viata. Pentru el Viata e un dans intre masculin si feminin, intre Soare si Luna, Intuneric si Lumina. Depinde de noi daca vedem viata ca un dans sau ca o problema de rezolvat. Ca si experienta in lucru cu oamenii este Facilitator seminarii experientiale cu ajutorul Respiratiei Conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Copilul Interior, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho. Este de asemenea Life si Business Coach, Trainer N.L.P. Ca si formare profesionala este licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator. Informatii despre activitatea lui Veet Cristian gasiti aici: www.skymind.ro  si www.zorbabuddha.ro .

Unde va avea loc?  SNAGOV. Sat Ciofliceni, strada Voievod Menumorut nr. 11.  ATENTIE : din sat Ciofliceni se ia la dreapta pe str. Alexandru Ioan Cuza. In dreptul bannerului cu „Arkadia Horse”. Te rugam se ne suni ca sa-ti dam detalii daca nu reusesti usor! HARTA aici!

Contributie sugerata: 75 ron. Prezenţa oricui este binevenită dincolo de valoarea contribuţiei sale, aspiratia catre evolutie personala/spirituala fiind cea mai importantă.

Sa aveti imbracaminte lejera, sport. Un tricou de schimb. Buna dispozitie obligatorie.

Ora de intalnire: 12:00-14:00. Seminarul va incepe efectiv la ora 14:00.

INSCRIEREA se face prin trimiterea unui e-mail impreuna cu numele/ nr de telefon si mail! Este important pt noi sa stim din timp cine se inscrie ca sa va putem oferi toate informatiile necesare in timp util! Va multumim.

Detalii: [email protected] si  0722.519.299.

“Cea mai profunda frica a noastra nu este ca suntem nepotriviti. Cea mai profunda frica este ca suntem puternici peste masura. Este lumina noastra care ne sperie, iar nu intunericul. Ne intrebam: Cine sunt eu sa fiu minunat, extraordinar, talentat, fabulos? De fapt-cine esti tu sa nu fii asa? Esti un copil al lui Dumnezeu. Cand tu „te joci(prefaci) mic” asta nu ajuta lumea.  Nu e cu nimic iluminant sa fii limitat(contractat) iar altii sa se simta nesiguri in jurul tau. Cu totii suntem facuti sa stralucim precum copiii. Ne-am nascut sa manifestam gloria lui D-zeu care este in interiorul nostru. Nu este numai in unii dintre noi. Este in toti. Si, pe masura ce lasam lumina sa straluceasca, in mod neconditonat le dam si altora permisiunea sa fie lafel. Ne eliberam de frica iar prezenta noastra ii elibereaza si pe ceilalti.” —Marianne Williamson

Sa ne (re)vedem pe taramul copilariei!

Veet Cristian

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *