Heart Chakra( meditatie OSHO) si Who is IN – Ce este Iubirea pe 13 iunie

Astazi vom explora spatiul inimii – acolo unde putem spune DA fiecarui moment asa cum este el dincolo de ceea ce ne dorim sa fie. Un moment de Acceptare, Caldura, Deschidere, Pace. Pentru ca atunci cand suntem in spatiul inimii, mintea e mult mai vibranta si ne sustine in obiectivele propuse.

Vrei sa actionezi din Lipsa sau din Preaplinul inimii?! Ce alegi?

Eu te astept Miercuri la un program de 3 ore de meditatie si dezvoltare personala.
480760_539233646110086_69580109_n1. Meditatia OSHO HEART CHAKRA.
2. Moment Zen. 40’ Explorare in perechi a koan-ului „Ce este Iubirea?” (forma a procesului Who is IN? Pe care l-am facut si in Romania in anii trecuti. Procesul dureaza 3 zile jumate, mai multe detalii AICI despre Who is IN)= o forma de meditatie, introspectie prin acest tip de „comunicare meditativa”. Mai multe detalii „la fata locului”.

Faciliteaza: Veet Cristian. Este Calator prin viata. Pentru el Viata e un dans intre masculin si feminin, intre Soare si Luna, Intuneric si Lumina. Depinde de noi daca vedem viata ca un dans sau ca o problema de rezolvat. Ca si experienta in lucru cu oamenii este Facilitator seminarii experientiale cu ajutorul Respiratiei Conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Copilul Interior, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho. Este de asemenea Life si Business Coach, Trainer N.L.P. Ca si formare profesionala este licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator. Informatii despre activitatea lui Veet Cristian gasiti aici: www.skymind.ro si www.zorbabuddha.ro .

Vor fi si momente dedicate pt intrebari/raspunsuri, sharing si coaching!
Sa aveti imbracaminte comoda, de tip sport ( pantaloni scurti/trening, tricou).

Contributie sugerata: 33 ron. In pret este inclusa si pauza de ceai( fructe, biscuitei…etc) Prezenţa oricui este binevenită dincolo de valoarea contribuţiei sale, aspiratia catre evolutie personala/spirituala fiind cea mai importantă.

Adresa: Str. Ion Bogdan n 2 A. (sus la mansarda) Colt cu Calea Dorobanti.

Organizeaza: Sky Mind in parteneriat cu Zorba Buddha.

Va rugam sa completati Formularul de inscriere de mai jos!

Pe curand, Cristian Veet

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *