Masculin-Feminin workshop SHALL WE DANCE?! la IASI 5-7 oct. 2012 cu Veet Cristian

Shall we dance!?

workshop despre dinamica polaritatilor masculin-feminin

5-7 oct. 2012-Iasi cu Veet Cristian

Barbatul e in cautarea Libertatii iar femeia in cautarea Iubirii. Odata ce ai inteles asta – esti un Rege sau o Regina!

Acest workshop este despre cum putem trai ca Regi si ca Regine in viata noastra creind un ‚dans’, o armonie intre barbat si femeie, intre cautarea libertatii si cea a iubirii. Iesind din vechea paradigma => Femeia: Nu ma iubesti suficient/ Nu-mi acorzi timp, afectiune si atentie!  VS. Barbatul: Ma sufoci!/Am nevoie de spatiu pentru mine.

Feminin si masculin exista peste tot in Natura. Ziua e masculina iar noaptea e feminina. Vara e masculina iar iarna e feminina. Soarele si luna, muntele si marea…etc Asadar exista feminin si masculin in fiecare din noi, ca barbati si ca femei.

Este un joc, o polaritate, o forta de atractie naturala intre cei doi poli. Atunci cand suntem incarcati pozitiv ca barbati si negativ ca femei. Cand esti plin de energie in polaritatea ta, se intampla automat sa atragi si sa fii atras de sexul opus! De obicei ‚ies scantei’!

Vom aborda o cheie importanta in relationarea barbat-femeie: faptul ca nu e suficient sa iubesti , mai este nevoie si de atractie, de joc. Daca pierzi simtul jocului, te joaca el pe tine! Sau viata devine plictisitoare si lipsita de magie. Conteaza doar iubirea si afectiunea pe care o oferi partenerului, sau conteaza si felul cum te imbraci? Sau atunci cand  ii vorbesti sexy sau pregatesti o cina romantica sau un moment erotic! Sau cand actionezi spontan si ii propui partenerei/ului sa sariti cu parasuta!

Cand viata ta la serviciu e plictisitoare – cum poti sa faci sa iesi din rutina si sa creezi atractie!?

Ce anume face sa fim cu adevarat maculinini? Ce face sa creeze atractie fata de feminin si invers?

Ce facem atunci cand masculinul se depolarizeaza? Si devine prea feminin ori neutru? Dar invers?

Ce activitati/ actiuni poti face ca sa-ti amplifici polaritatea?

Vom explora 5 chei sau directii principale:

–          Este un joc al polaritatilor dincolo se sex. Observa contextul mai mare!

–          Iubirea nu scade in intensitate ( ‚dupa cei binecunoscuti 3 ani ai lunii de miere’) ci scade bucuria ta de viata si dezinteresul pentru re-trezirea atractiei si polaritatilor.

–          Barbatul e in cautarea Libertatii iar femeia in cautarea Iubirii. Odata ce ai inteles asta – esti un Rege sau o Regina!

–          In esenta masura in care primesti iubire, este masura iubirii de sine pe care ti-o oferi. Ce anume te blocheaza ca sa te iubesti pe tine?..vom lucra cu fricile si blocajele in calea iubirii.

–          Tips and tricks: Ce anume are nevoie un barbat si ce anume o femeie! Cum putem crea un dans, un joc intre cei 2.

Mai jos o parte din beneficiile pe care le poti avea:

–          Iei contact cu o parte din tine jucausa si ‚de viata’. Asta te va ajuta ca sa ‚fii prezent’ atat in relatiile tale intime cat si profesionale..etc

–          Te relaxezi si faci lucrurile de dragul de a te ‚juca’ pur si simplu.

–          Observi si constientizezi ‚tipare’ si ‚convingeri’ care te limiteaza sa-ti traiesti bucuria de viata si sa ai o relatie echilibrata cu femeia/barbatul din viata ta.

–          Intelegi cand barbatul are nevoie de spatiu personal iar tu, ca femeie, esti in contact cu nevoile tale creaind un spatiu de armonie in relatie.

–          Intelegi cand Femeia are nevoie de apropiere si prezenta ta ca barbat si, esti aproape de ea, fara a compromite ceea ce tu ai nevoie si simti.

–          Inveti tips-uri cum sa iti schimbi propria polaritate in functie de ce ai nevoie in moment! ( de ex. la job ai nevoie sa fii dinamic si orientat pe solutii deci masculin iar acasa seara e nevoie sa te relaxezi in partea feminina, sa fii jucaus, relaxat si creativ…etc)

–          Te raportezi la viata ta ca barbat si ca femeie dincolo de relatie. Te concentrezi pe scopul, misiunea ta in viata: Ce te anima si iti da energie? – intelegand ca, atunci cand iti traiesti viata TA cu pasiune, si relatia ta va inflori.

–          Esti constient de faptul ca, ceea ce vezi la partener, atat pozitiv cat si negativ, este un o proiectie a ta. Adica spune ceva despre tine! Iti asumi responsabilitatea pentru ceea ce proiectezi!

–          Inveti diferenta dintre Nevoi si Asteptari in relatie.

–          Inveti sa comunici cu partenerul de sex opus fara sa acuzi si sa ai asteptari! Ci dintr-un spatiu de deshidere si contact cu ce ai tu nevoie.

–          Intelegi ce inseamna sa fii ‚prieten’ in relatie cu partenerul dar si limitele prieteniei in asa fel incat sa nu dispara atractia sexuala!

–          La final, ramai cu cateva tehnici de constientizare si ‚lucru personal’ care sa te ajute in continuare pe drumul tau si dupa ce seminarul se va termina!

 

Cui se adreseaza?  Persoanelor interesate de evolutie personala si spirituala si, in particular, cuplurilor sau persoanelor single.

Metoda este una experientiala si include metode de exprimare emotionala prin miscare, dans, tehnici de interiorizare si coaching impreuna cu tenhici de meditatie activa, gestalt, respiratie, N.L.P…

Faciliteaza: Veet Cristian. Este Life si Business Coach, Trainer N.L.P.  Cu experienta in Facilitarea seminariilor experientiale cu ajutorul Respiratiei conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho.  Informatii despre activitatea lui Veet Cristian gasiti aici: www.skymind.ro  si www.zorbabuddha.ro la descrierea completa a evenimentului. Ca si formare profesionala sunt licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator.

Contributie:

330 Ron. Plata integrala in avans pana pe 25 septembrie.

380 Ron. Pentru inscriere se plateste un avans de 150 Ron. (suma este nereturnabila) Avansul se plateste pana pe data de 25 sept. 2012. Se poate plati si prin transfer bancar. Numarul maxim de participanti este de 16 persoane.

50 Ron – participarea la Seara-Intro: vineri 5 oct. 18:30-21:30. Pentru cei care participa la tot seminarul, seara-Intro este gratuita.

Reducere: *Vino cu 1 prieten si primesti o reducere de 10%! ( o poti imparti cu prietenul tau daca vrei) La 2 prieteni ai o reducere de inca 15%!

**Daca esti student/pensionar poti beneficia de o reducere de 15%!

Locatie:

Program:

5 octombrie 18:30-21:30 (inscrierea incepe de la ora 18:00)                                                                                                                      6 octombrie 8:30-18:00 ( cu pauza de  masa de 1h. 30’)                                                                                                                              7 octombrie 8:30-18:00 ( cu pauza de  masa de 1h. 30’)

Organizator: SKY MIND si Conferinte Spirituale Romania.

Contact: Genoveva Salvaras ( pentru info. legate de inscriere) [email protected],- 0727.722.268.

Veet Cristian ( pentru info. legate de program)- [email protected]  si 0722.519.299.

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *