Workshop – ‘Intalnire cu tine si copilul tau interior’ in business, relatii si in viata. Sambata 17 oct.

Workshop „Intalnire cu tine si copilul tau interior”

in business, in relatii si in viata  ta  in general.

Workshop Experiential  Sambata 17 oct 9:00- 18:00

Ti s-a intamplat sa vrei sa te lansezi intr-un nou proiect, afacere,  sa mearga o perioada si apoi sa ai clienti mai putini si sa simti ca „parca ceva lipseste”. Si stii ca ai experienta necesara, banii si tot ce ai  nevoie dar…

Ti s-a intamplat sa vrei sa abordezi o femeie  atragatoare si sa simti ca ai un nod in gat instantaneu?!

Sau ai avut acel moment cand  partenerul tau a devenit  super preocupat de business-ul/jobul  lui si in general nu mai are asa de mult timp sa petreaca cu tine „ca inainte” , te simti trista, singura si o stare de lipsa emotionala.

Se pare ca „copilul tau interior” care isi face simtita prezenta in peisaj. El vine cu tot bagajul  din trecutsi ne afecteaza in momentul prezent.  

Copilul nostru interior este o parte vitală din noi care de cele mai multe ori este neglijată. Mulți oameni au credința greșită că evenimentele din copilăria lor se află în trecut și că nu au nici un impact în viața adulților. De fapt, cu toții ne purtăm un copil interior care ține în el dorințe reprimate și rădăcini ale multor tipare defective, frici și sentimente de vinovăție. Acesta este bagajul pe care îl purtăm pe parcursul vieții, totul izvorând din copilărie. Aceste probleme și tipare subconștiente ne joacă feste în viețile de adulți și au un impact dăunător asupra abilității noastre de a trăi viața pe care o vrem și de a forma relațiile hrănitoare de care avem nevoie.

Inscrierea are loc prin completarea Formularului de mai jos:

Cine este copilul interior?

• Este acel copil mic care eram noi care avea nevoie sa fie „hranit”, iubit si „avut grija de el”. Acest copil inca traieste in noi ca si adulti.

• Este partea emotionala si sensibila din noi pe care am controlat-o si am adus-o la tacere si care inca este prezenta in noi;

• Este partea imaginativa, creativa si artistica din noi pe care am uitat-o de mult sau am structurat-o;

• Este acea parte iubitoare, jucausa, nesofisticata si plina de umor;

Ce vom aprofunda?
♤♤♤♤♤♤♤♤♤
● Tehnica “atenției duble” care ne ajuta sa ne detasam de reactiile în care ne aflam.
● Tehnica “Resourcing” de conectare cu resurse care sa ne susțină în proces.
● Aprofundare tehnica “bubble”.
● Ce se afla de fapt în spatele rănilor? Ce este de fapt Spatiul Esential? Cum putem trai din nou ca și copii spontani și creativi.
● Prezentare detaliata a celor 5 răni.

● Meditatie activa Osho.

Desigur vom relua si teme din modulul 1 precum:

=> Care sunt cauzele mai profunde ale „problemelor” actuale din viata noastra.

=> Cum ne masnifestam atunci cand suntem sub impactul „copilului ranit din noi”.

=> Fie in business, fie in relatii, cum sa facem diferenta dintre soatiul de „adult” si cel de „copil” in care „ intram” uneori.

=> Despre „spatiul copilului interior”, starea de frica/pericol si cum devenim „pleaseri”/salvatori subminandu-ne puterea interiora;

=> Sesiune ghidata „Intalnire cu copilul interior”, un proces in 4 pasi pe care il poti folosi zilnic ca sa te reconectezi cu o stare de Bine si Incredere personala.

=> Intrebari si raspunsuri.

Cine iti va fi alaturi in aceasta prezentare?

Veet Cristian~ El isi sustine participantii la workshopuri sa se conecteze cu propriul “foc interior”(pasiune si bucurie de viata) si cu “copilul din noi” creand un spatiu sigur unde Bucuria si Energia inimilor noastre poate sa creasca. Si apoi putem relationa din Iubire si nu din frica. Este Facilitator Learning Love ( metoda ce lucreaza cu copilul interior si co-dependentele in relatii) si foloseste de asemenea instrumente din Lucru cu Respiratia, Polaritati Masculin-Feminine si Sexualitate constienta, dar si Meditatie Mindfulness pentru conectarea cu esenta noastra vitala. A lucrat cu Homa si Mukto(facilitatori in Tantra Osho din Brasilia)– 1-21 jun 2013- Tantra Training. Trainingul „Learning Love” cu Krishnananda si Amana ( 2010-2011- 14 zile) l-au ajutat sa inteleaga lucrul cu „copilul interior” si cum ne influenteaza ranile din copilarie, relatiile prezente. Este de asemenea Life si Business Coach, Trainer N.L.P. Rezonantz. Ca si formare profesionala este licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator. Informatii despre activitatea lui Veet Cristian gasiti aici: www.skymind.ro.

Adresa: Bucuresti. Locatia va fi anuntata la inscriere.

Program: 9:00-18:00

Detalii pe mail [email protected] la inscriere! (0722.519.299.) CEI CE VENITI VA RUGAM SA NE SCRIETI UN MAIL DE CONFIRMARE IMPREUNA CU NUMARUL DE TELEFON!

Contributie:  200 ron.   Cu recucere ajunge la 170 Ron daca platesti integral pana pe 10 oct.

Program: 9:00-18:30

Contact: [email protected] 0722.519.299.(Veet) sau  0724.356.046. (Flavia)

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *