Webinar #gratuit pentru barbati si femei

26 iulie 2022

Ma pun pe mine pe 1 loc

Când? : Joi 26 iulie ora 19:00-20:30

Unde? : pe aplicatia ZOOM (primesti detalii dupa inscrierea in formular)

Povestea lui Veet: Haide sa-ti spun despre mine. Era undeva in jur de 26 de ani, cand eram intr-un moment in care aveam o ceainarie in Bucuresti impreuna cu iubita mea de atunci, era foarte mult haos, atat interior cat si exterior, locuiam impreuna intr-una din camerele ceainariei, iar seara cand toata lumea pleca, ramaneam noi, grabiti pentru ziua ce urma. Intimitatea a avut de suferit, spatiul personal de asemenea.
Atunci am inteles cat de important e sa ai spatiul tau personal, ca un prim pas spre iubirea de sine.

Povestea Marianei: Avand un exemplu de relatii toxice, de mica imi puneam multe intrebari "De ce barbatii procedeaza asa sau altfel?", iar in mintea mea deja vedeam ce nu facea "corect" ea. Inconstient mi-am creat doua batai de cap majore. 1! Am invatat un model de relatii toxice, unde el era periculos si deci trebuia SA FUG, iar ea era o victima neputincioasa si umilita. 2! Cautam un ideal de barbat, in timp ce purtam masca unei femei ideale, si clar lucru, pornind din repingerea modelului de mai sus. Grav! Aceste doua batai de cap mi-au luat ceva timp pana sa le constientizez, vindec si sa imi dau mastile jos, sa ma las vulnerabila si sa fiu cea pe care nici eu nu stiam cum sunt in relatii. Aici am inceput sa folosesc termenul de relatii constiente.

Te invitam sa citesti mai jos mai multe detalii despre eveniment...

Acest Webinar este pentru tine daca...

...vrei mai multa energie pe care s-o folosesti in relatie si in viata.

Inveti cum sa ai mai multa energie

...vrei sa descoperi de ce nu merg relatiile si unde e minciuna ascunsa...

TE CONECTEZI LA CINE ESTI CA BARBAT ORI CA FEMEIE

...vrei sa intelegi care sunt cei 3 centrii de putere

INVETI SA FII UN REGE/REGINA PRIN CONECTAREA LA CE ITI DA PUTERE

Am observat destul de des in interactiunile cu clientii mei in sedintele 1-1 de coaching sau in workshopuri, tendinta de a spune: sunt prea bun, las de la mine, profita de mine, ajung iritat si fara chef, ma tot sacrific...

Si urmand acest fir rosu, am inteles ca asta e locul de unde incepe schimbarea, de la a reinvata sa te pui pe tine pe 1 loc.

Cu alte cuvinte, exact acolo unde te simti slab, incepe sa fie sursa puterii tale. 

Si venim in intampinare cu o intalnire #online care va fi #gratuita.

Va las mai jos cateva idei despre ce vom face in acest webinar:

1. De ce nu functioneaza atentia in exces pe nevoile partenerului?? Cum putem sa ne detasam de ele sau sa incepem sa mutam atentia pe noi?...

2. Cum ar fi sa ne acceptam pe noi insine inainte de toate?!  Ne deschidem sa simtim chiar si cele mai adanci rani.

3. Cheia nr 1= timpul de calitate cu mine insumi/insami De aici incepe schimbarea...

4. Ofer din ce am nu din ce nu am! cand am de unde...

5. Cate moduri creativ e pot fi de a avea noi insine un timp de calitate cu noi?! impartasiri din experiente personale, schimb creativ de idei....

• Va fi o imbinare intre explicatii, impartasiri si exercitii. Pe curand.

 

Iar pentru cei ce doresc o experienta completa, va invitam la mare, unde vom avea 5 zile intense de tabara intre 31 aug. si 4 sept. Detalii aici!

yellow veet

Faciliteaza: Veet Cristian  

„De la avocat la antreprenor si empower&intimacy coach, Veet este un explorator al vietii. In prezent scrie o carte despre „Inteligenta Sexuala si Viata ca si Magie”.

El crede ca barbatii si femeile pot ajunge sincer la o armonie in viata si in relatii, prin integrarea masculinului si a femininului interior, a actiunii si a regenerarii in acelasi timp. Veet Cristian este si Facilitator de seminarii Transformaționale de peste 14 ani in Romania, Belgia, Cehia, Danemarca sau alte tari. Cu ajutorul Respirației Conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligența inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra și Polarități, meditații active Osho.

mariana

Faciliteaza: Mariana Bularga

a debutat în domeniul care servește oamenilor în a-și trai viața usor, în armonie cu sine și cu întregul, prin prima sa certificare ca și “Life & Business Coach”. Continuând sa utilizeze intrumentele de NLP, hipnoterapie, și terapia pe linia timpului, la nivel de master, s-a lăsat tot mai mult atrasa de un domeniu foarte prezent si intim. Așa a urmat un an de imersiune, împreună cu metorul sau Layla Martin, devenind Coach pe Sex, Iubire și Realtii, având un approach tantric, împletindu-se perfect cu practicile taoiste.

ReWildChisinau

By veet | 1 noiembrie 2022

TU PENTRU CE LUPȚI BĂRBATE? 10 pași în călătoria bărbatului modern de la confort către libertate

By veet | 2 noiembrie 2020

                                                              Regăseste-ți motivația de a lupta! O sa încep abrupt. Una din problemele majore ale bărbatului modern este că o scaldă în confort. Ce înseamnă asta oare, te întrebi? Desigur […]

Loading

Emotiile sunt ca sangele pentru corp

By veet | 17 aprilie 2020

Invata sa stapanesti cele 3 abilitati ce tin de emotii! Inca de mic din scoala generala, eram un copil timid si retras. Nu prea imi gaseam locul. Dupa multi ani, […]

Trezirea pantecului

By veet | 16 aprilie 2020

Draga femeie, Trebuie sa recunosc ca mi-au trebuit ceva ani sa inteleg, “sa aud” nevoia profunda a inimii tale. Ai nevoie sa fii iubita. Ai nevoie sa primesti in pantecul […]

ioan avram

“Tehnicile învățate și exersate m-au ajutat sa fiu prezent și constient, sa-mi aloc timp pt mine și sa să-mi accept reacțiile totodată sa ma observ, sa am curaj sa-mi împărtășesc opiniile cu peroane de gen feminin, sa capăt curaj și sa am curaj, sa fiu deschis cu peroane străine pe care înainte le eticheta și nu le dădeam sanse, sa comunic și sa mi exprim gândurile și poftele sexuale cu partenera”

— Ioan Avram, project Manager

horatiu

"Mi-a dat o senzatie de potential, putere pe care nu trebuie sa o demonstrez nicicum. Nimanui. Nici mie. Dupa 1 saptamana aveam o stare de 'complet'. De centrare. Acum stiam unde se gasea centrul acesta in corp. Nu mental, ci energetic. Avand intentia clara de a-i pune in valoare existenta." 

- Horatiu Stanculescu, Medic