Te invit într-o călătorie. Bine ai venit! Esti aici pentru ca te aflii într-o călătorie interioară!  Sau cum spunea Paulo Coelho în cartea lui ‚Alchimistul’- eşti pe drumul ‚legendei tale personale’

Eşti unul dintre noi, cei care ne întrebăm-

Trebuie să existe mai mult decât o viaţă banala ce începe cu educaţia formală (eventual facultatea) apoi cariera, statusul social, banii, familia, copiii, călătoriile, casele si maşinile..etc?

Oare există un Sens al vietii mai înalt?

Ce este Viaţa? – Cine sunt eu cu adevărat dincolo de condiţionările primite, de gânduri, emoţii trecătoare?

Cum poate fi viaţa mea mai mult? mai Autentică, mai Naturală?

Cum aş putea trăi într-o adevarată Abundenţă pe toate planurile- al relaţilor, profesional, personal, financiar..etc?

Când iţi pui aceste întrebări atunci, cu siguranţă ai venit într-un ‚loc’ potrivit…

Digital Universe (45) copySky Mind.  Imagineza-ti  ‚cerul fara nori’.  Acel spatiu larg, extins, atotcuprinzator in care totul se intampla fara limite. Sau o ‚minte fara limite’, fara conditionari, fara ‚ nu pot’. Sau ,nu sunt capabil’ sau ‚nu merit’.  Budhistii numeau acest spatiu „mintea originara” cea fara limitari si frici.

Este o invitatie sa lasam in urma tot ce ne face mai putin decat suntem in profunzimea noatra, in demnitatea noastra originara.

Sa traim, sa visam, sa ne bucuram, sa celebram viata…

Un singur cuvant ‚porneste’ calatoria si acela este PREZENTA.

Cand mintea ta e adusa in prezent si nu mai ‚calatoreste’ fie in trecutul (care nu mai e) fie in viitorul (care inca nu s-a intamplat) se aseaza o Pace profunda in tine care nu poate fi exprimata in cuvinte.

Prezenta e vindecatoare si te ajuta sa lasi in urma ce nu mai ai nevoie (conditionari, frici, convingeri limitative). Daca vrei sa aflii mai multe citeste la categoria Workshopuri Transformare Individuala.

Avem invitati, maestrii in arta Prezentei Constiente. Facilitatori internationali care ne bucura cu prezenta lor pe diverse teme, precum Masculinitate, Feminitate, Tantra, Relatii constiente, Respiratie Oceanica, Who is In, Primal Therapy, Osho Vipassana. Cititi aici mai multe despre Facilitatori si seminariile lor.

Nu incape indoiala ca atunci cand te uiti mai atent la tine, ce simti, ce esti, ce vrei, ce nu vrei, esti deci mai Prezent. Atunci poti sa renunti la convingerile care te limitau si implicit sa te focusezi pe ce vrei sa obtii in viata ta. Atat profesional cat si personal. Citeste mai multe despre ZENCoaching!

Cand esti prezent calitatea relatiei cu tine insati creste si automat si cu cei din jurul tau. Relatia cu tine ca Barbat se schimba. Ajungi sa descoperi o stare de Centrare pe care rar ai trait-o inainte, si iti creste Forrta si Curajul de a actiona, esti mai responsabil si risti mai mult. Calitatea relatiilor cu femeile se chimba si atractia devine un lucru firesc si natural. Nu mai e nevoie sa faci prea multe ca sa atragi o femeie doar esti tu prezent si iti urmezi cu integritate calea si de aici se intampla totul…Citeste mai multe despre Masculinitate Autentica!  Sau detalii despre Workshopurile de Masculinitate.

Relatiile in general se transforma, atat pentru barbati cat si pentru femei, fiind prezent poti stii sa spui ce simti fara retinere, sa spui ce ai nevoie, sa pui Nu atunci cand nu iti face bine, sa ceri o imbratisare fara sa-ti fie jena , sau sa oferi pur si simplu natural – caldura, afectiune etc…Citeste mai multe despre Relationarea Constienta.

Starea de prezenta e sustinuta de Practica regula de A Sta in Tacere(meditatie). Mai multe detalii citeste depre Osho (un mistic modern al timpurilor noastre) si meditatii active ori pasive!

Si, cand simti te invitam la ORA de ZENChai, miercuri seara! Sa povestim, sa glumim, sa fim prezenti, sa celebram viata!

Pe curand! Veet

Daca vrei sa fii la curent cu ultime noutati Aboneaza-te la SKYletter!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *