Ayurveda, Meditatie Osho si Relaxare in India de Sud la Ocean

Ayurveda, Meditatie Osho si Relaxare in India de Sud la Ocean

20 nov. – 10 dec. 2015 India

Va fi o Calatorie interioara si exterioara in 3 pasi: Detox prin Ayurveda in Kerala, meditatii in Centrul OSHO din Puna, relaxare la Oceanului Indian, in Goa

                                 

Primele 7 zile in Kerala. Terapie in sistemul de vindecare traditional Ayurveda

Va invitam in lumea terapiilor si a tratamentelor traditionale indiene, in Kerala – India, intr-o atmosfera de vis, in lumea cocotierilor si a plajelor insorite in perioada 20 nov. – 10 dec. 2015 ( vor fi 30 de grade!!! ).

Kerala este una dintre cele mai frumoase zone din India si din Orient. Taramul ayurvedei, stiinta milenara a terapiilor orientale si a modului de viata sanatos, Kerala este pe drept cuvant numita “taramul lui Dumnezeu”.

Acest stagiu va imbina metode de tratament si vindecare traditionala ayurvedica, sesiuni de yoga traditionala si yoga terapeutica cu vizite la temple, ashramuri, meditatii, rasfat pe renumita plaja din Varkala. Pe langa sesiunile de masaje, terapii, practici de purificare etc. ne vom delecta cu plimbari cu vaporase pe renumitele backwaters, dansuri traditionale etc.

Inainte de sesiunile de tratamente, medicul centrului ne va oferi o consultatie ayurvedica privata. Astfel, in functie de afectiunile sau necesitatile fiecaruia, se vor prescrie tratamente, masaje ayurvedice si sesiuni personalizate, de obicei 3 sesiuni pe zi, apoximativ 2 ore.

Cei interesati de stiinta milenara ayurveda pot participa si la cursuri in domeniul ayurvedei (cursuri de masaj ayurvedic, terapie prin alimentatie, tehnici de purificare etc.). Cursurile sunt atestate de guvernul indian. Se ofera diploma de absolvire.

Urmatoarele 7 zile la centrul Osho din Puna:

Vom medita intr-un loc unic, combinatie intre Zen si modern, loc de o frumusete rara, loc in care poti sa fii tu insuti, sa canti, sa dansezi, sa imbratisezi, sa razi, sa taci…

Puteti participa pe langa meditatiile zilnice incluse in programul de baza( meditatia Dinamica, Kundalini, White Robe, Whirling, Silent Sitting etc) si la seminarii pe care le puteti alege de aici:http://www.osho.com/Main.cfm?Area=MedResort&Language=English (aceste seminarii se platesc individual de catre fiecare dar meditatiile zilnice sunt incluse in costul excursiei).

Puteti sa va odihniti pe marginea piscinei, la sauna sau la fitness ori jacuzzi, sa jucati tenis sau baschet sau sa pictati si sa modelati lutul ori sa dansati in Buddha Groove…

Mai multe imagini puteti vedea pe: http://www.youtube.com/watch?v=d_aTWw3PJ4w&feature=PlayList&p=DD41664321610BC6&playnext=1&playnext_from=PL&index=12

Detalii si pe site: www.osho.com

Ultimele 5 zile la Oceanul Indian in Goa.

Calatoria va continua cu excursie in Goa, un paradis la Oceanul Indian. Loc in care ne putem relaxa, unde sunt concerte de muzica goa-trance dar si de muzica meditativa. Exista si o gama larga de workshop-uri care au loc in aceasta perioada.

Vom medita:

– in templele de mii de ani vechime;

– alaturi de AMA la ashramul ei.

– in Samadhi Hall, in centrul de meditatie Osho

– in Piramida Osho Auditorium;

 Programul experientei noastre indiene:

– ziua 1, ( 20 nov ), plecam din Bucuresti

– ziua 2, ajungem in Trivandrum si avem un drum cu autocarul de o ora pana in Varkala, cazare in centrul ayurvedic, relaxare, incepem consultatiile si tratamentele, seara – usoara plimbare pe faleza si apoi masa de seara

– zilele 3-6, terapii ayurvedice

– ziua 7, zi de ashram, mergem la Ama, renumita sfanta contemporana al carei mesaj de iubire este imbratisarea, simplu, fara teorii sau filozofii

– ziua 8, drum catre Puna, Ashramul lui OSHO

– zilele 9-14, meditatii la Centrul OSHO International

– ziua 15, drum spre GOA

– zilele 16-19 – relaxare, plaja la oceanul Indian, sesiuni de yoga si meditatie

– ziua 20, dimineata devreme decolarea spre casa.

Pretul experientei in India este de 1950 euro, pret care include toate serviciile:

– biletele de avion Bucuresti – Trivandrum, Bombay – Bucuresti, biletele locale: Cocin – Puna si Goa – Bombay

– viza India

– transportul pe tot teritoriul Indiei

– cazarile in centrul ayurvedic, Goa si Puna

– 3 mese ayurvedice (vegetariene ) pe zi, pe toata perioada stagiului in Varkala

– programul artistic Kathakali

– 2 zile pe vaporas pe backwaters, mesele si cazarea pe vaporas

– vizitele la temple si la ashramuri

– voucherul de 100 euro pentru tratamente ayurvedice in Kerala

– voucherul de intrare la centrul Osho pentru 5 zile

Data limita de inscriere este 15 septembrie 2015. Pentru inscriere se va achita un avans de 800 euro la agentia de turism First Class International din Bucuresti.

Detaliile suplimentare le vom discuta la intalnirea de cunoastere care va avea loc in Bucuresti, pe 30 august 2015. Locatia si ora vor fi anuntate ulterior celor interesati.

Calatoria se va desfasura intr-un grup restrans. Numarul de locuri este limitat.

Pentru orice detalii va rugam sa ne contactati.

Contact:  [email protected] si tel.0729 032 755 – Lucian Octavian Papuc

                    [email protected] si tel.0722.519.299. – Cristian Veet

www.calatorii-initiatice.ro      si      www.skymind.ro

Va asteptam cu drag,

Lucian Octavian Papuc
Cristian Veet

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *