,

CLEAR-ITY – Descopera ce te anima cu adevarat in viata ta?(program 4 sedinte individuale)

4 sedinte individuale de cate 1 h. 30’/fiecare

Programul se deruleaza intre 5 feb. si 5 mai.

Nu trebuie sa faci nimic altceva doar sa ma suni sa stabilim o prima intalnire! Prima sedinta pe baza de DONATIE.  Feel Free!

 

In mod esential, la baza „problemelor” pe care le avem se afla un conflict interior. Fie ca e vorba sa zicem, de un conflict intre nevoia de siguranta materiala si libertate pe plan profesional, fie ca se gaseste intre nevoia de libertate sau apropiere in relatii, intre a decide intr-o directie sau alta.

In esenta sunt 3 situatii care ne creeaza probleme:

  1. O stare emotionala joasa/negativa;
  2. O situatie conflictuala de orice natura;
  3. Tensiunea dintre ceea ce ne dorim comparativ cu ceea ce avem momentan.

Cheia se gaseste in revelarea dorintelor profunde ale inimii tale, a calitatilor esentiale care te anima si motiveaza cu adevarat~ creativitate, libertate, pace, iubire, bucurie…

Te invit sa experimentezi ZEN Coaching ~ o metoda prin care sa te conectezi cu spatiul interior dincolo de conflicte, unde vei regasi acele calitati profunde ale inimii tale si vei fi gata de actiune.

1-a sedinta: un prim contact cu scopurile si valorile care te motiveaza. Descoperi si ce iti sta in calea reusitei sau materializarii a ce ti-ai propus!

2-a sedinta: Lucru mai profund cu Motivatorii de baza ai existentei tale: Valorile.  Aici vom aborda in functie de tema/ scopul ales si conflictele intre obiectivele propuse si valorile de fapt, conflictele intre „partile” din tine care sunt implicate.

3-a sedinta: Transformarea conflictelor in aspiratii; aducerea „partilor” in conflict la masa negocierii; eliberarea de convingeri limitative.

4-a sedinta: Depasirea „problemelor” prin gasirea resurselor necesare de care ai nevoie; eliberarea de convingeri limitative; setarea unui nou cadru de actiune si pasi concreti de facut de tine pe urmatoarele 2 luni.

**************************************************************

Ce este esential in ZEN Coaching fata de alte metode de coaching sau dezvoltare personala?

In primul rand, focusul este din prima clipa pe momentul Prezent. Pe principiul ca majoritatea problemelor pe care le avem vin dintr-o lipsa de atentie si deci claritate la ce experminetam acum si deci lipsa atitudinii cand avem nevoie sa actionam (fie ca suntem cu atentia in trecut sau viitor si implicit fricile si nesiguranta ce apare ca o consecinta.) => Scopul este sa aducem claritate din

focalizarea atentie pe Prezent si de aici, sa actionam cu mai multa energie.

Al doilea aspect tine de focusul pe a Actiona din starea de A FI. De multe ori ne focusam prea mult pe actiune si pe viitor, deci pe A FACE. Cheia este sa ne intoarcem la un simplu A Fi. Si ne ajutam foarte mult si de A SIMTI. De multe ori te voi intreba; Cum te simti chiar in acest moment?

Mai multe detalii despre Zen Coaching gasesti si AICI!

****************************************************************

Cateva cuvinte despre Veet Cristian.  Este Business si Life Coach, Trainer N.L.P – Rezonatz. Cu experienta in Facilitarea seminariilor experientiale cu ajutorul Respiratiei conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho.  Informatii despre activitatea lui Veet Cristian gasiti aici: www.skymind.ro  si www.zorbabuddha.ro. Ca si formare profesionala este licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator.

Si-a inceput dezvoltarea ca si coach prin formarea ca si Trainer si N.L.P. Coach in scoala N.L.P. Rezonantz a unei renumite scoli austriece – Kutschera Institut. Face sedinte de Coaching din 2007 si imbina dezvoltarea personala, N.L.P. si metode orientale de auto-cunoastere.

Mai multe despre Veet gasiti pe site AICI!

*****************************************************************

Vei primi si vei avea acces si la 3 tehnici puternice de transformare a problemelor in solutii (a o solutie la cele 3 situatii care ne creeaza probleme enumerate mai sus):

  1. O tehnica de transformare a unei emotii fie pozitiva sau negativa, intr-o stare de A FI, o stare esentiala. De aici vei vedea directia cu claritate (absolut utila in toate situatiile in care vrei sa depasesti o stare emotionala scazuta)
  2. O tehnica de descoperire si ancorare in ce se afla dincolo de Problema ta. Adica o „Dorinta” profunda a inimii tale. (O tehnica esentiala de lucru cu orice problema ce-ti apare in cale)
  3. O metoda de Aliniere a Valorilor interioare cu Obiectivele, Visele pe care le aveti. => Reconectarea cu Valorile tale iti va oferi echilibru interior dincolo de orice conflict.

*****************************************************************

Si ca sa ai mai multa siguranta si incredere ca ai luat o decizie buna, te invit la o PRIMA SEDINTA din cele 4 – numai pe baza de DONATIE. Dai cat simti la final! Fara asteptari din partea mea de a continua programul mai departe!

Ce beneficii vei avea numai dupa prima sedinta?

  • Vei avea acces la o tehnica de revelare a „dorintei ascunse” din spatele oricarei „probleme” pe care o poti avea.
  • Vei avea mai multa claritate in ce priveste cine esti si ce directie ai? Esti ajutat de valorile tale sau te saboteaza?
  • Vei avea o trecere in revista a principalelor obstacole pe care le ai cat si cativa PASI rapizi de actiune pentru 21 de zile!

*****************************************************************

Si, daca nu a fost suficient ce ai primit, Te asigur ca Programul format din cele 4 sedinte este GARANTAT 100%. Daca ai venit si ai facut ce ti-ai propus si totusi nu ai obotinut rezultate satisfacatoare/dorite, Tu imi vei spune asta si vei primi banii inapoi imediat.

*****************************************************************

INSCRIE-TE PE FOMULAR si vei primi in cel mai scurt timp un telefon de la mine si un mail cu toate detaliile.

2 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *