ZEN Coachingul este o metodă de coaching sistemic si holistic care te ‚asistă’ să te conectezi la Esenţa ta dincolo de ‚probleme’ si ‚nevoi’ si, de acolo, să găseşti Calea ta pentru a Acţiona si a face schimbări eficiente în viaţă.

Atunci cand spui DA acestui moment in totalitate, se reveleaza adevaratul tau potential! Poate fi ce ti-ai propus tu initial sau ceva imbogatit~!

Focusul pe un obiectiv viitor ne pune in contact cu o realitate indezirabila din prezent de care vrem sa scapam. ZEN Coachingul iti propune ca, in primul rand sa te conectezi cu momentul prezent si sa te intorci la Esenta ta Acum si apoi, sa faci pasii pentru schimbare catre viitor. Sa spunem ca vrei sa fii bogat. Dar momentan nu ai bani nici sa-ti platesti chiria. Oare care este cea mai inteligenta atitudine acum? cu siguranta sa accepti realitatea momentului dar sa ai un plan pentru viitor. Nu inseamna ca ramai in depresie fara un tel ci, doar ca acceptand, lucrurile se transforma. Conectandu-te cu Esenta ta ce poate fi o Senzatie de Bogatie, de Abundenta…asta poate fi primul pas catre a schimba lucrurile si in exterior!

Si daca nu ai inteles in totalitate, te invit la o prima sedinta de coaching! Lasa-te surprins! Un graunte de practica valoreaza cat tone de teorie!

1 răspunde
 1. Lenuta
  Lenuta says:

  Un graunte de practica valoreaza cat tone de teorie! usor de spus…mai greu de pus in practica..
  Doresc sa urmez cursuri de dezvoltare personala, reconectare, etc..sa particip la workshopuri dar in zona noastra nu se prea practica-Bihor.Ce exista sunt niste cursuri f. scumpe pe care un om obisnuit nu le poate accesa.Care ar fi solutia?

  O seara placuta,
  Lenuta

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *