“Cea mai profunda frica a noastra nu este ca suntem nepotriviti. Cea mai profunda frica este ca suntem puternici peste masura. Este lumina noastra care ne sperie, iar nu intunericul. Ne intrebam: Cine sunt eu sa fiu minunat, extraordinar, talentat, fabulos? De fapt-cine esti tu sa nu fii asa? Esti un copil al lui Dumnezeu. Cand tu „te joci(prefaci) mic” asta nu ajuta lumea.  Nu e cu nimic iluminant sa fii limitat(contractat) iar altii sa se simta nesiguri in jurul tau. Cu totii suntem facuti sa stralucim precum copiii. Ne-am nascut sa manifestam gloria lui D-zeu care este in interiorul nostru. Nu este numai in unii dintre noi. Este in toti. Si, pe masura ce lasam lumina sa straluceasca, in mod neconditonat le dam si altora permisiunea sa fie lafel. Ne eliberam de frica iar prezenta noastra ii elibereaza si pe ceilalti.” —Marianne Williamson

Citatul asta mi-a dat multa energie in ultimele zile.

Chiar asa…nu e asa! Nu ne e frica de faptul ca nu avem x, y, z in viata noastra. Ca nu suntem suficient de…

Nu!

Ne e frica de Lumina noastra! Care daca am lasa-o sa radieze ar spulbera toate fricile si mastile!

Interesanta perspectiva, nu-i asa!

Acum va propun sa va luati cateva minute de stat in liniste/reflectat:

Ati auzit de „molecula spiritului”? Ea se afla in glanda pineala. O mica glanda care tine de conexiunea noastra cu Spiritul. Aici gasesti o Imagine a glandei pineale ca sa o localizezi mai bine!

  1. Stai cateva momente si simte ca primesti lumina si pace din Inalt prin crestetul capului catre glanda pineala! (cateva minute)
  2. Lasa aceasta senzatie sa „coboare” in tot corpul, sa ajunga in inima ta si apoi si mai jos pana la nivel sexual, ovare sau testicule! Lasa ca totul sa devina pace si lumina! (cateva minute)
  3. Simte cum are loc „ la mijloc” intalnirea dintre Cer si Pamant, dintre glanda pineala si organele sexuale. La mijloc in centrul Inimii tale. (cateva minute)

003_Yin-Yang-lrgDa-ti voie sa crezi, sa simti cu toata fiinta ta ca „ ceea ce e Sus, este si Jos”! nu te lasa impresionat de aparentele lumii acesteia si de „vocile” conditionarilor car-ti spun ca „ esti prea mic sau ca nu poti! Ceea ce e Sus de-abia asteapta sa coboare „jos” si sa ne indulceasca fiinta! Sa ne bucure corpul si spiritul si sa ne conduca catre Extaz!

Sunt atatea Binecuvantari care asteapta sa fie Infaptuite! E important doar sa ne reamintim ca traim intr-o lume a polaritatilor si sa ne relaxam cu asta! Intotdeauna vom vrea mai mult, mai bine, mai frumos! Ca si cum ar fi 2 variante simultane ale noastre, cel ce traieste in Frica si care are senzatia „ ca nu are suficient” si cel ce traieste in Intreg care simte ca „ deja are tot ce si-a dorit”. Dar ce poate fi diferit este Spatiul de Detasare de unde privim lucrurile. Cand suntem detasati, parca distanta dintre „ce nu avem” si „ce avem deja” scade. Si lucrurile in viata noastra curg. Avem un profund sentiment de Recunostinta fata de tot ce traim/avem si de asemenea o Pace profunda.

4.  Si desigur si ultimul pas al introspectiei/meditatiei propuse sunt cateva intrebari la care sa-ti raspunzi din Liniste:

–          Cine as fi eu daca nu mi-ar fi frica?

–          Cine as fi eu daca as avea toti banii de care as avea nevoie?

–          Cine as fi eu fara povestile pe care mi le spun, de lipsa, neputinta sau neincredere?!

–          Care e viata pe care mi-o doresc cu adevarat in profunzimea mea? Care e versiunea  cea mai frumoasa a vietii mele de acu incolo?  (cum te simti, cine sunt oamenii din jurul tau, ce activitati ai..etc)

Iti doresc Bucurie si Binecuvantare! Te astept cu raspunsuri si comentarii!

Azi 2 aprilie 2013. Scris de Veet.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *