SKY MIND este ‚cerul fara nori’. Acel spatiu larg, extins, atotcuprinzator in care totul se intampla fara limite. Ne putem imagina o ‚minte fara limite’, fara conditionari, fara ‚ nu pot’. Sau ,nu sunt capabil’ sau ‚nu merit’ .   just imagine and enjoy!

VIZIUNE. Ma pasioneaza ‘omul’ in individualitatea lui. Omul ‘egoist’. Cum spunea Osho- Nu poti iubi cu adevarat decat daca stii ce inseamna sa fii egoist. In ce sens? In sensul de a te iubi pe tine mai intai.  „Cand esti pasionat de Adevar, cand vrei sa aflii cine esti tu cu adevarat atunci nu mai esti parte din gloata, devii un Individ.” Osho.  Deci- o lume de indivizi, de Oameni autentici, adevarati. Care au Puterea la ei, nu la mama sau tata, la seful, la stat sau guvern. O lume de indivizi nu mai poate fi manipulata de nimeni!

VALORI. Impartasesc cateva valori pe care le consider esentiale: ADEVAR, AUTENTICITATE, PRIETENIE, LIBERTATE, MEDITATIE.

INSPIRATIE. Ma inspira Viata in primul rand. Prin oamenii pe care mi-I trimite, prin lectiile din fiecare zi.  Osho este maestrul si ghidul meu spiritual. Ma inspira de asemenea Ekhart Tolle, David Deida, Bruce Lipton…(o sa mai completez)

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *