DSC00404Sunt un OM. Sau cum spunea Diogene „Caut un Om!” Da…ma caut pe mine…Cine sunt in profunzime? …as spune ..un Cautator.   Sky Mind mi-a aparut ca idee sau inspiratie in urma cu vreo 5 ani. De atunci s-a maturizat, eu am cautat sa ‚includ organic’ experientele din viata mea, atat profesionale cat si cele personale/intime.

Am avut norocul sa cunosc oameni speciali, mentori si profesori care m-au indrumat pe cale. Inca din 1998 cand l-am cunoscut pe Victor Omedes si mi-a indrumat primii pasi pe calea meditatiei si in tantra. Apoi experienta in Reiki m-a imbogatit. Cautarile m-au condus si catre practica budhismului Zen.  Antrenamentul zilnic si saptamanal la dojo, practica intensa m-au condus catre jocul si bucuria, non-seriozitatea meditatiilor lui Osho. Asa mi-am intalnit maestrul in 2001. De atunci multe usi s-au deschis. Inspre mine bineinteles. Calatorii spirituale in India la ashramul Osho din Puna. Grupe si traininguri de meditatie in diverse directii, de la tantra, respiratie oceanica, terapie primara, vindecare copilului interior, pulsatie, grupe de masculinitate, who is in, vipassana.

Experienta s-a imbogatit si prin antrenamentul cu N.L.P. Am urmat si scoala Rezonanta care mi-a deschis portile catre un N.L.P. practic dar si spiritual in esenta. Scoala de Coaching urmata tot cu Sc. Rezonanta m-a deshis catre un proces foarte bland dar profund de transformare. Din 2007 ofer sesiuni de coaching individual. Fiecare sedinta m-a imbogatit si ma bucur sa vad rezultate si oameni care isi schimba optica si modul de gandire, simtire.

In ultimii ani a crescut interesul meu pentru a trai mai Constient in Relatii. Am descoperit ca “aici” se afla o cheie foarte importanta pentru evolutie.

Ca si experienta in lucru cu oamenii sunt–Facilitator seminarii experientiale cu ajutorul Respiratiei Conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho. Am lucrat cu Viggo Johansen, Andy Fretwell si Shashi Solluna metode taoiste de lucru cu polaritati si iubire vindecatoare. Am lucrat cu Homa si Mukto (facilitatori in Tantra Osho din Brasilia)– 1-21 jun 2013- Tantra Training. Trainingul „Learning Love” cu Krishnananda si Amana ( 2010-2011- 14 zile) M-au ajutat sa inteleg lucrul cu „copilul interior” si cum ne influenteaza ranile din copilarie, relatiile prezente. Sunt de asemenea Life si Business Coach, Trainer N.L.P. Ca si formare profesionala este licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator.

‚Nu exista limite in fara celor auto-impuse.’

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *