NO MIND este o terapie-meditativa conceputa special pentru omul contemporan de catre misticul indian Osho impreuna cu un grup de terapeuti si oameni de stiinta care au contribuit la crearea acestei metode pe durata a 2 ani.

Este un proces conceput in 2 parti, fiecare parte de cate 1 ora. Prima parte se numeste gibberish atunci cand vom rosti cuvinte fara sens intr-un limbaj necunoscut. Osho spune: nu spune cuvinte dintr-o limba pe care sa o cunosti. Foloseste chineza daca nu stii chineza, foloseste japneza daca nu stii japoneza. Nu folosi germana daca stii germana!  Doar permite tot ceea ce vine in mintea ta fara sa te gandesti la sensul cuvintelor, rationalitatea lor. Pentru prima parte- lasa mintea si limbajul de-o parte! A doua parte este Tacerea. Vom sta in liniste fara sa fecem nimic. Ramanem prezenti aici si acum. Suntem Observatorii gandurilor, emotiilor fara sa alegem in mod constient ce tip de ganduri/ emotii sa avem.

Oare de ce facem asta?

–          Ne ajuta pentru ‚curatarea’ corpului si a mintii.  Viata ocupata de zi cu zi ne face sa acumulam stres si tensiuni. Ele se aduna in corp si e nevoie sa le eliberam ca sa traim relaxati si plini de energie.

–          Prin acest proces intrerupem tiparul mintii de a verbaliza incontinuu.  Ganditi-va doar la multitudinea de ganduri haotice pe care le avem in minte ce sunt legate de fricile si stresul nostru, si care, de multe ori nu au reala legatura cu ce facem chiar acum!

–          Sa ne bucuram de viata din plin!  Lasand in urma gandurile ne putem reconecta cu energia noastra naturala. Exact ca niste copii care sunt plini ce energie si relaxati!

–          Ca sa avem o experienta a spatiului de dincolo de minte. A sufletului nostru!

 

Pe parcursul a 7 zile…un proces de transformare interioara intens de cate 3 ore/ in fiecare seara.

Daca esti interesat de acest workshop completeaza formularul de mai jos!  Cand se aduna un minim de 10 persoane te voi anunta in legatura cu data seminarului!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *