307581_314862721966353_1634297157_n1.  Somatic Coaching (sauBody-Energetic Coaching). Aceasta abordare de coaching are la baza intelegerea ca orice emotie, blocaj, conflict se somatizeaza(sau ramane in corp ca si informatie si energie). Orice varsta am avea acum, corpul are o memorie a sa proprie si stie si ce s-a petrecut in trecut chiar si la 1-3 ani sau intrauterin…Unele din aceste memorii pot fi dureroase. Si de multe ori „incapsuleaza” convingeri limitative de viata care ne-au conditionat viata ulterior. In aceasta sesiune de Coaching Somatic, folosing o constienta somatica impreuna cu o prezenta iubitoare si starea de martor, vechi tipare si blocaje se topesc si noi oportunitati se deschid in mod natural.

2.  Coaching pentru relatii / Dinamica masculin-feminin (in relatii de cuplu sau individual). Relatiile sunt adesea o sursa fie de frustrare si dificultati, fie de descoperire de sine. Ele scot la iveala parti din noi pe care nu vrem sa le vedem. In aceste sesiuni poti explora:

 • si constientiza proiectiile pe care le faci asupra partenerului tau sau persoanelor de sex opus de care esti atras
 • acceptarea frustrarilor si reactiilor pe care le ai si sa vezi ce Nevoi importante pt tine nu-ti sunt satisfacute
 • Intrii in contact cu “copilul interior” si intelegi ce rani s-au creat si pe care le regasesti si in relatiile actuale( ex: abandon/respingere, rusine, sufocare, soc..etc)
 • Inveti sa comunici cu partenerul tau constient si fara resentimente
 • Intrii in contact cu partea masculina din tine (ca si femeie) si cu partea feminina( ca si barbat). Fiecare din nou avem un barbat si o femeie interioara.

 

   3. Polarity Coaching. Barbatii au nevoie de testosteron iar femeile de oxitocina. Exista multiple cai din stravechea arta tantrica si taoista de regenerare a Yin-ului(femininului) si a Yang-ului( masculinului) din fiecare din noi. Viata cotidiana de multe ori ne slabeste fie yin-ul (mai ales cand suntem prea activi si devenim workaholici sau suntem stresati de prea multe lucruri de facut…) sau yang-ul (atunci cand suntem prea pasivi si nu actionam cand ar trebui sa o facem). Exista o proportie „perfecta” in fiecare in functie de moment. Asta face si ca Atractia dintre un barbat si femeie sa creasca. Altfel dispare pasiunea si se ajunge sa devenim „prea prieteni”. Intre un barbat si o femeie e nevoie de cele 2 energii intotdeauna- atat pasiunea cat si iubirea. Focul si Apa.

Ce beneficii poti avea?

 •   Trezirea  Fortei tale masculine( ca barbat) si capacitatii de a fi in puterea ta cu Directie, Incredere si Fermitate.
 •   Redescoperierea Voluptatii tale feminine (ca femeie)si Stralucirii naturale. Atunci cand energia iubirii circula libera tu stralucesti!
 •    Poti invata sa-ti transformi energia sexuala si sa devii multiorgasmic/a
 •   Restabilesti legatura „naturala” dintre sex si inima. Foc si Apa.

 

   4. ZEN Coaching. Fiecare din noi ne dorim sa ne traim viata cu pasiune si entuziasm. Viata ne pune in unele momente in situatii in care ne pierdem directia( sau „busola”), ne pierdem increderea in visele noastre (alea in care credeam cand eram „mici”). ZEN Coaching te ajuta sa te reconectezi cu  Esenţa ta dincolo de probleme, condiţionări. Si de aici de a restabili increderea in Visul tau si a Face pasi concreti in directia asta. Coachingul este despre SCHIMBARE si ACTIUNE.Coachingul te ajuta sa MATERIALIZEZI ce ti-ai propus!

Te ajuta cand:

 • Vrei sa depasesti o convingere care te limiteaza( ex: banii sunt greu de obtinut, Nu merit sa fiu iubit..etc)
 • Vrei sa faci o tranzitie de la jobul actual la unul nou/sau o afacere…
 • Vrei sa-ti descoperi vocatia si chemarea ta in viata.
 • Exista un conflict in tine intre „ce trebuie” sa faci si „ ce simti” sa faci
 •  Ai un scop clar dar nu stii cum sa ajungi acolo.

 

   5. Active Coaching(sau Leadership Coaching).Un proces care te ajuta sa-ti raspunzi la 1 intrebare:Care este Visul tău?/Ce-ţi doreşti să faci pentru a simţi că Trăieşti cu adevărat?   Prin intrebari din partea coach-ului vei reusi sa aflii din interiorul tau raspunzul la aceasta intrebare. Sa te conectezi cu o viata traita cu pasiune si entuziasm. 3 cuvinte sunt esentiale: Motivatie+Viziune+Actiune.  Coachingul este despre SCHIMBARE si ACTIUNE.Coachingul te ajuta sa MATERIALIZEZI ce ti-ai propus!

Te ajuta cand:

 • Vrei sa descoperi in tine ce te motiveaza ( in relatia de cuplu, profesional etc)
 • Vrei sa ai o Viziune de ansamblu spre care te indrepti si care sa te inspire spre actiune.
 • Vrei sa iesi din nesiguranta/neincredere si sa te misti catre Actiune.
 • In mod general in celelalte situatii de mai sus de la prezentarea Zen Coaching…

************************************************************************************************

O sesiune dureaza aproximativ 1 ora. Informatiile din cadrul intalnirii sunt confidentiale. Aici gasiti mai multe detalii despre PRIMA INTALNIRE SI DETALII PRACTICE.                                                                                              

Despre Veet Cristian. Este Calator prin viata. Pentru el Viata e un dans intre masculin si feminin, intre Soare si Luna, Intuneric si Lumina. Depinde de noi daca vedem viata ca un dans sau ca o problema de rezolvat. Ca si experienta in lucru cu oamenii este Facilitator seminarii experientiale cu ajutorul Respiratiei Conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho.   Este de asemenea Life si Business Coach, Trainer N.L.P.  Practica coachingul din 2007.
Licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator.  Mai multe despre Veet Cristian si activitatea lui ca si coach aici!

 

  

 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *