Sa spunem DA emotiilor- atelier 6 apr(16:00-18:30) la Brasov cu Veet Cristian

Sa spunem DA Emotiilor! cu Veet Cristian

 sambata 6 apr. 16:00-18:30 Brasov

„ Sa spui ‚DA’emotiilor tale, oricare ar fi ele, inseamna sa spui da propriei tale energii.   Am invatat ca anumite emotii nu sunt acceptate social- ca sunt ’gresite’. Deci incercam sa reprimam acele emotii cand ele apar. Dar aminteste-ti ca emotiile sunt doar energie – ele sunt senzatiile fizice ale energiei tale exprimate intr-un fel anume in corp. Deci cand negi anumite emotii- negi o parte din tine…”    ANANDO „ YES- a practical guide to loving your life”

Emotiile sunt culoare si viata. Ele ne aduc miscare si dinamism in viata noastra, sentimentul ca suntem vii. Ne dorim sa simtim emotii ca sa avem acea senzatie ca suntem vii.

Dar emotiile ne aduc si suferinta. Uneori ne saboteaza si ne creeaza momente neplacute, tristete, nemultumire, furie.

Va invit sa avem un moment de explorare a emotiilor si cum putem sa ne detasam de dialogurile interioare care intretin starile interioare, cum putem sa le lasam sa ‚curga’ mai usor, sa le lasam sa treaca!

O abordare experientiala in care ne vom misca, dansa, constientiza. Nu va fi o conferinta ci un seminar practic!

Sa spui DA Emotiilor!

() sa „intelegem” emotiile si felul cum functioneaza ele;

() diferenta dintre emotie si sentiment; diferente dintre gandirea masculina bazata pe ratiune si actiune si cea feminina bazata pe emotii si intuitie.

() cand ai nevoie de catarsis si eliberare de emotii „negative” si cand ai nevoie de transformarea lor;

()  diverse tehnici de ‚a lucra’ cu emotiile. Si mai ales, cateva tips-uri despre cum putem sa echilibram Viata Personala si cea Profesionala cat si pentru eliberare de stres.( ‚work-life balance’).

Vom explora:

  • Explorare body-awareness;
  • Tehnica de meditativa activa OSHO;
  • Explorare legatura dintre Emotie- Corp – Minte.
  • Tehnica „ Sa spui DA emotiilor” si detasarea de ‚povestea’ din spatele emotiei.
  • Sharing si coaching.

Facilitator : Veet Cristian Este Coach si Facilitator experiential. Trainer N.L.P in metoda Rezonanta.  Licentiat in Drept- Univ Buc, in prezent si mediator conflicte.     „Sunt pasionat de transformarea noastra ca oameni pentru a trai in acord cu Esenta din noi in Iubire,Relaxare, Incredere, Pasiune si Prietenie… Am urmat un Training ‚Primal Breath’ in India 2009 si am lucrat personal cu creatorii metodei Osho Diamond Breath – Devapath, BodhiRay, Dwari. Sunt facilitator in metoda Learning Love cu ‚Learning love Institute’. Am urmat trainingul de Osho No-Mind care mi-a oferit experienta de a descoperi un spatiu extins dincolo de mintea cea plina de ganduri. Sunt pasionat de mai multe abordari precum shamanism, tantra, Zen spre care am fost inspirat sa merg – seminarii si traininguri diverse care m-au imbogatit. Si calatoria continua! „     

Contributie = 30 ron (include si pauza de ceai, biscuiti, fructe etc)

Locul de desfasurare: str. Morii nr. 10 – Academia Heidi.

INSCRIERI si contact: Detalii la adresa:  Camelia Crina [email protected]( pentru info. legate de inscriere) si 0724.725.461.  si  [email protected] ( Veet- 0722.519.299.)

  • Participarea are loc pe baza de CONFIRMARE pe e-mail sau telefonic  pâna miercuri 3 apr. ora 20.00!
  • Sa aveti imbracaminte comoda, sport!
  • Programul se mai poate prelungi pana spre ora 19:00 dupa cum vom simti.

Ora de intalnire:15:30. Seminarul incepe la ora 16:00.

Pe curand.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *