Fiecare INIMA  isi are propriul RITM. Te invit la un workshop -o Calatorie spre descoperirea Ritmului Unic al fiecaruia.

In spatiul INIMII totul se misca mult mai incet. Tehnicile folosite ne vor ajuta prin anumite miscari si respiratie ca  sa incetinim ritmul activitatii mentale si ‚sa ne deschidem’  profund catre  experienta Inimii.

Mintea e obisnuita sa faca lucruri. Inima „stie” ceea ce Mintea nu stie. Mintea analizeaza si planuieste actiuni, face strategii.  Desigur e foarte utila….Dar isi pierde importanta cand vine vorba mai mult de ‚a simti’ decat de a face sau a gandi…

De ce acest workshop?

–          Descoperi si traiesti experienta Inimii dintr-un spatiu in care Vulnerabilitatea este o Valoare si nu un defect- o calitate care te face mai puternic si nu mai slab.

–          Descoperi spatiul de Putere din inima ta care implica uneori si fermitate sau curaj (pe langa rabdare, compasiune..etc)

–          Iti traiesti dorintele inimii fiind conectat la puterea Intentiei ( care se afla strans legat de spatiul inimii)

–          Iti descoperi sau intaresti calitati esentiale ale inimii tale (precum  Receptivitate, Rabdare, Relaxare, Acceptare, Compasiune, Iubire, Curaj, Tenacitate..etc)

Pe parcursul a 2 zile si jumatate…un workshop-proces de transformare interioara intens.

Daca esti interesat de acest workshop completeaza formularul de mai jos! Cand se aduna un minim de 10 persoane te voi anunta in legatura cu data seminarului!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *