Multi barbati traiesc o criza de masculinitate in anii de inceput ai sec. 21. Nu ne mai regasim ca si  barbati ‚traditionali’ care aveau responsabilitatea financiara a casei/familiei. Acum multe femei castiga chiar mai multi bani decat barbatii. Nu ne regasim in a fii barbatul macho si cool. Nici barbatul-sensibil si emotional. Parca ne dorim mai mult? Oare ce?

De cate ori ai spus ca vei face anumite lucruri si nu le-ai mai facut?

De cate ori ti s-a intamplat sa simti ca nu ai putere? Parca altii decid pt. tine, nu ai motivatie suficienta, nu esti suficient de barbat in relatie cu femeia de langa tine..etc  Ai vrea sa faci mai multe dar parca nu ai energie!?

Va fi un workshop – o calatorie spre a ne reconecta ca barbati cu ceea ce defineste pe noi in esenta. Cine suntem NOI in esenta Masculina? Suntem ACTIUNE. Femeile sunt intr-un Flux al EMOTIILOR noi suntem dinamizati de ACTIUNE.

Vom lucra si pe a constientiza ce anume ne face sa ne pierdem din energie si putere personala. Fie ca e vorba de obiceiuri nefaste, comportamente daunatoare, lipsa integritatii, orgoliu, lipsa motivatiei…etc

 

Workshopul se focalizeaza pe 3 directii principale:

–          Reconectarea cu drive-ul nostru primar ca barbati- Actiunea. Care ne da putere si energie si un profund sentiment de a fi utili si ca viata noastra are sens.

–          Cresterea puterii personale prin puterea integritatii. A spune si a face ceea ce spunem. Incepand cu programul nostru zilnic, promisiuni fata de alte persoane pana la obiective pe termen mediu si lung.

–          Trezirea energiei Vitale din Hara. Exista un centru de putere care odata trezit ne da forta sa depasim obstacolele din calea noastra.

Cand esti focusat pe actiune si faci ceea ce iti propui asta iti creste puterea personala si energia. Avand mai multa energie si centrul Vital dinamizat poti sa faci ceea ce-ti propui si sa ai Succes in viata ta! Poti sa ai mai multa Charisma si Vitalitate, un simt clar al Directiei in Viata si Bucurie.

Pe parcursul a 2 zile si jumatate…un workshop-proces de transformare interioara intens.

Daca esti interesat de acest workshop completeaza formularul de mai jos! Cand se aduna un minim de 10 persoane te voi anunta in legatura cu data seminarului!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *