Osho MYSTIC ROSE(demo) cu Shanti (15 mai)

Experienta OSHO Mystic Rose15 mai cu Shanti. (19:00-21:30)

Workshop –DEMO al procesului Osho Mystic Rose ce dureaza 21 de zile.

Osho a creat aceasta terapie meditatia puternica spunand “Am inventat multe tipuri de meditatii, dar probabil aceasta va fi cea mai esentiala si fundamentala… este prima realizare majora de la Vipassana, cu 25 de secole in urma.”

Este un proces de 3 saptamani:

Prima saptamana: sa razi timp de 3 ore 7 zile la rand. Acest lucru inlatura toate inhibitiile si reprimarile ce impiedica rasul spontan si bucuria naturala.

A doua saptamana: sa plangi timp de 3 ore 7 zile la rand. Acest lucru descopera urmatoarele straturi de reprimari, toate suferintele si lacrimile si ajuta la descarcarea durerii si suferintei.

A treia saptamana: observatorul de pe deal – cu inima curatata in intregime, sa stai in liniste in meditatie.

Lacrimile curata toata suferinta ce este ascunsa in interiorul tau si rasul inlatura tot ce impiedica atingerea extazului. Osho

Simbolistica Trandafirului Mistic:                                                                                                                                                     este ca daca un om are grija de samanta cu care se naste, ii ofera ‘solul’ prielnic si vibratiile sanatoase, paseste pe calea ‘corecta’ unde samanta poate incepe sa creasca, apoi ‘ultimul nivel de crestere’ este simbolizat ca si Trandafirul Mistic- cand fiinta ta infloreste si isi deschide toate petalele si elibereaza parfumul fara asemuire.

Pe 15 mai vom avea in Romania pentru prima oara un Mystic Rose DEMO. Ceea ce inseamna ca va fi un proces ce va dura 1’ 30’ aproximativ. ( 30’ rasul; 30’- plansul si 30’ tacerea). Ca sa aveti   ‘o experienta’ practica a ce poate sa fie tot procesul de 3 saptamani.

Cine este facilitatorul?  SHANTI.

downloadEste originara din Mexic.  A studiat Stiintele Comunicarii in Mexico City si a muncit 20 de ani in relatii publice si industria modei. La finalul anilor 80’ a descoperit calea meditatiei care apoi a devenit centrul vietii ei. A practicat meditatia Zen pentru 7 ani inainte sa descopere mditatia activa Osho.  Are formari in Analiza Viselor( Jung), Dans Caraibian, Masaj Psihic, Reiki, Scoala lui Gurdjieff- A Patra Cale cu specializare in Craniosacral Balancing, Energywork Shamanic si Osho Diamond Breath. Din 1997 este Terapeut Osho si faciliteaza workshopuri Oceanic Breath, Intensive de Meditatie, Dans, Energy work, Tarot, Reiki, si sesiuni individuale. Este Co-leader al Trainingurilor Osho Diamond Breath si, de curand, si-a publicat propriul CD-„Love and Harmony”.

 

Contributie:

Var.1. 100 ron. (contributie si plata la fata locului)

Var. 2. 75 ron. (contributia~cu plata unui avans de 40 Ron pana pe 5 mai)                                                                                              

Var3. 50 ron. (contributia pentru ca participi si la Workshopul din w-end 16-18 mai Puterea Respiratiei)

Numar maxim de participanti: 20 ( datorita structurii dar si capacitatii salii).

Locatia: str. Pache Protopopescu, Bucuresti (zona Iancului chiar vizavi de ProTV)

Inscrierea: se face printr-un e-mail pe [email protected] (Diana Constantin-0731.337.895.) si devine efectiva in momentul platii avansului de 40 ron sau platii integrale. Va rog sa confirmati pe e-mail sau telefonic pana pe data de 5 mai!

Completati Formularul de inscriere de mai jos:

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *