Noi toti ne dorim sa fim naturali, sa fim noi insine. De multe ori ne plangem ca nu suntem lasati sa fim noi insine in lume. Dar, noi ne lasam sa fim cu adevarat naturali? Acest workshop este de a constientiza ce anume ne blocheaza sa fim naturali, noi insine, fie ca este vorba de conditionari, masti, atasamente…In toate acestea se afla o voce care ne tot repata : „Nu esti O.K. asa cum esti, trebuie sa fii altfel!”. In acest workshop vom iesi din tiparele de confort cauzate de vocea conditionarilor si vom pasi inspre a fi mai relaxati, mai autentici. Fie ca e vorba de a fi tristi, furiosi, bucurosi sau orice alta stare. Fie ca e vorba de a fi mai mult singuri, sau, dimpotriva a fii sociabili. Vom face pasi mici dar siguri catre redescoperierea Naturaletii din noi.

Cum vom face asta? Prin exercitii de exprimare si explorare a diferitelor emotii, prin miscare si respiratie, exercitii de terapie gestalt sau bio-energetics, prin constientizare in cadrul unor procese de coaching de grup. Totul intr-o atmosfera de usor si natural.

Imagineaza-ti cum ar fi viata ta daca ai scapa de vocea din cap care-ti spune ca:    ”Nu esti OK, trebuie sa fii altfel!”

Ce vrei sa faci in viata ta fiind Tu Insuti? Ce anume te anima sa faci, sa spui dincolo de fricile care te blocau?

 

Pe parcursul a 2 zile si jumatate…un workshop-proces de transformare interioara intens.

Daca esti interesat de acest workshop completeaza formularul de mai jos! Cand se aduna un minim de 10 persoane te voi anunta in legatura cu data seminarului!

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *