Va fi o calatorie in lumea emotiilor. Emotiile sunt parte din viata noastra zi de zi. Ele ne arata ca suntem vii si sunt un etalon al cat de plini de viata suntem! Dar uneori ne blocheaza prin faptul ca ne atasam de ele. Emotiile insa nu sunt bune sau rele in esenta. Una din cheile de baza in lucru cu emotiile este faptul ca emotiile vin si pleaca, sunt temporare, atunci de ce le-am lua asa de mult in serios! Uita-te la un copil si observa prin cate stari trece intr-un timp asa de scurt!

Daca stii sa-ti gestionezi emotiile viata ta poate fi multa mai usoara, relaxata si plina de bucurie.

In acest workshop vei descoperi o Cheie esentiala de a depasi ‚povestea trecutului tau’ si drama emotionala din spate si a sta cu starea pur si simplu! Vei descoperi diferenta dintre o stare si emotie!

Odata ce esti maestrul emotiilor tale poti sa faci saltul catre a fi maestrul propriei vieti! Ce anume vrei sa fii in viata ta si ai fost blocat de atatea stari, indecizii, frici, nesiguranta, necunoscut?

 

Pe parcursul a 2 zile si jumatate…un workshop-proces de transformare interioara intens.

Daca esti interesat de acest workshop completeaza formularul de mai jos! Cand se aduna un minim de 10 persoane te voi anunta in legatura cu data seminarului!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *