Masculin-Feminin workshop SHALL WE DANCE 9-11 noi. cu Veet Cristian (Bucuresti)

Shall we dance!?

Workshop despre dinamica polaritatilor masculin-feminin

9-11  noiembrie 2012 in Bucuresti  cu  Cristian Veet

Barbatul- in cautarea Libertatii, femeia- in cautarea Iubirii. Ce se intampla cand intelegem  acest lucru? EL devine Rege, EA- Regina!

Un workshop despre cum putem trai viata ca un ‚dans’, in armonie masculin-feminin, libertate- iubire. Este un joc si o atractie naturala intre 2 poli.  Atunci cand esti plin de energie in polaritatea ta, se intampla sa atragi si sa fii atras, in acelasi timp, de sexul opus!

Elementul cheie in relationarea barbat-femeie este faptul ca nu e suficient sa daruiesti  iubire, ci  la fel de important e si sa te bucuri de seductie, sa stii sa te joci cu partenerul tau. Altfel magia dispare. Suna cunoscut…? Ti s-a intamplat?

Hai atunci sa explorezi cele 5 directii principale pe care ti le propun:

–          Jocul polaritatilor dincolo de sex.

–         Ce scade in intensitate? iubirea sau bucuria noastra de viata?

–          Cautarea Libertatii si a Iubirii. Tu ce cauti?

–          Ce anume te impiedica sa te iubesti pe tine? frici si blocaje in calea iubirii.

–          Tips and tricks: de ce anume are nevoie un barbat / o femeie intr-o relatie autentica. Cum putem (re)crea un dans intre cei 2?

Pentru cine e dedicat acest workshop?

Pentru cei interesati de evolutie personala si spirituala , atat cuplurilor, cat si persoanelor single.

Ce beneficii exista daca participi?

–          Intelegi cand Barbatul are nevoie de spatiu personal, iar tu, ca femeie, esti in contact cu nevoile tale creand un spatiu de armonie in relatie.

–          Intelegi cand Femeia are nevoie de apropiere si prezenta ta ca barbat si, esti aproape de ea, fara a compromite ceea ce tu ai nevoie si simti.

–          Inveti cum sa iti schimbi propria polaritate in functie de ce ai nevoie

–          Iei contact cu Vitalitatea din tine dincolo de relatie.

–          Observi si constientizezi ‚tipare’ si ‚convingeri’ care te limiteaza sa te bucuri de viata si sa ai o relatie echilibrata .

–          Esti constient de faptul ca, ceea ce vezi la partener,  pozitiv  sau negativ, este o proiectie a ta. Adica spune ceva despre tine!

–          Inveti sa comunici cu partenerul de sex opus fara sa acuzi si fara sa ai asteptari, dintr-un spatiu de deschidere si contact cu ce ai tu nevoie, in mod autentic.

–          La final, ramai cu cateva tehnici de constientizare si ‚lucru personal’ care sa te ajute in continuare pe drumul tau si dupa ce seminarul se va termina!

Metoda este una experientiala si include metode de exprimare emotionala prin miscare, dans, tehnici de interiorizare si coaching impreuna cu tehnici de meditatie active.

Faciliteaza: Veet Cristian. Este Life si Business Coach, Trainer N.L.P.  Cu experienta in Facilitarea seminariilor experientiale cu ajutorul Respiratiei conectate, Masculinitate, seminarii pentru Inteligenta inimii, seminarii prin metoda Learning love, Tantra si Polaritati, meditatii active Osho.  Informatii despre activitatea lui Veet Cristian gasiti aici: www.skymind.ro  si www.zorbabuddha.ro la descrierea completa a evenimentului. Ca si formare profesionala sunt licentiat in Drept- Univ. Buc, in prezent si mediator.

Invitat special: Oana Stoianovici. Este invitata la workshopul nostru pt a ne impartasi din experienta ei ca femeie, dar si din workshopuri si coaching cu alte femei. Viziunea ei este pentru o femeie lider, puternica dar si feminina in esenta care coopereaza cu masculinul…Oana este life si business coach. Are experienta vasta in coaching in ultimii 8 ani ( cu studenti, CEO, lideri politici,avocati, medici…etc). Are o viziune holistica lucrand pe toate nivelurile- de la nivel mental si emotional la cel fizic si energetic. Are experienta in lucru in Grupe de Feminitate.

Contributie:

Var. 1. 380 Ron. (se plateste numai un avans de 100 ron pentru a va garanta inscrierea pana pe 3 nov. 2012)

Var. 2. 360 Ron. (cu plata integrala in avans pana pe 29 oct+ BONUS. Gratuit= Sesiune de COACHING pentru polaritati)

Var.3.   330 Ron. (cu plata integrala in avans pana pe 29 octombrie)

BONUSUL este o sedinta GRATUITA de COACHING (de 1 h. cu valoarea de 165 ron) cu Veet Cristian!  (Dupa workshop vei avea ocazia sa lucrezi pe anumite aspecte specifice din viata ta- ce anume te face sa pierzi polaritatea in relatii, de ce anume ai nevoie ca sa-ti traiesti Scopul Masculin- Pasiunea ta profunda ca si barbat, de ce enume ai nevoie ca sa-ti traiesti Chemarea inimii tale catre Iubire ca si femeie…)

50 Ron – participarea la Seara-Intro: vineri 9 nov. 18:30-21:30.

Pentru cei care participa la tot workshopul, toata seara seara-Intro este gratuita.

Locatie: Bucuresti

Program:

9 noiembrie 18:30-21:30 (inscrierea incepe de la ora 18:00)

10 noiembrie 8:30-18:00 ( cu pauza de masa de 1h. 30’)

11 noiembrie 8:30-18:00 ( cu pauza de masa de 1h. 30’)

Organizator:   Sky Mind si Zorba Buddha

Contact: Andreea Olteanu (pentru detalii legate de inscriere) – [email protected] si 0723.870.311. Veet Cristian (pentru info. legate de program)- [email protected]  si 0722.519.299.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *