Este o calatorie spre a descoperi cine suntem dincolo de dorinte, frustrari, reactii, si vinovatie.

Vom ‚observa’ aspectul dorintei in general si consecintele ei asupra vietii noastre, atat cele pozitive cat si cele negative. Se spune in budhism ca exista o cauza a suferintei si aceea e dorinta.

Ce se afla in spatele dorintei?

..in lipsa atasamentului…se afla o putere foarte mare care se poate numi – Intentie.

In acest workshop vom descoperi ca totul e OK asa cum este ACUM! Nimic nu trebuie schimbat in afara de focusul atentiei.

Va fi o calatorie dinspre a inlatura ceea ce e FALS ( conditionari, tipare, masti, ego, identificari…etc si a descoperi CALITATILE ESENTIALE ale inimilor noastre.

–          Uneori ne dorim ceva si intampinam diverse rezistente( int si ext) dar putem descoperi in interior ACUM – o calitate a Esentei noastre care ne ‚conduce’ usor spre locul unde vrem sa ajungem.

–          Alteori cineva ne-a enervat si nu stim cum sa gestionam situatia. Ceva in noi exista in care stim exact CINE SUNTEM in acel moment si ce avem nevoie. Asta ne poat aduce pace si echilibra situatia respectiva.

 

Pe parcursul a 2 zile si jumatate…un workshop-proces de transformare interioara intens.

Daca esti interesat de acest workshop completeaza formularul de mai jos! Cand se aduna un minim de 10 persoane te voi anunta in legatura cu data seminarului!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *