O calatorie spre a reveni la acel sentiment de a Fi Primiti si Iubiti de Viata/Existenta asa cum suntem. Doar pentru faptul ca ne-am nascut iar nu pentru ca trebuie sa facem ceva pentru asta.Poate parintii nu ne-au dorit si poate nu ne-au dat iubirea si libertatea de care aveam nevoie dar cu siguranta, acel Mister pe care-l putem numi Viata sau Dumnezeu, ne-a iubit si ne-a dorit. Acest workshop este dedicat spre a redescoperi ca Suntem Iubiti pur si simplu. Acea Incredere Primara in Viata cu care ne nastem. Acel DA spus Vietii in mod natural.

Desigur pe parcurs am descoperit, poate, ca nu suntem OK. Asa cum suntem, am primit diverse conditionari care ne-au blocat aceasta Incredere Primara.

Vom face asta prin procese ce includ terapie gestalt, respiratie conectata, meditatii active Osho, explorare si eliberare emotionala, coaching individual si de grup de constientizare, sharing.

Cum ar fi Viata ta daca ai simti/stii ca Viata te doreste si te-a dorit dintotdeauna?

Cum ar fi Viata ta daca ai avea incredere si te-ai simti dorit si iubit exact asa cum esti?

 

Pe parcursul a 2 zile si jumatate…un workshop-proces de transformare interioara intens.

Daca esti interesat de acest workshop completeaza formularul de mai jos! Cand se aduna un minim de 10 persoane te voi anunta in legatura cu data seminarului!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *