Simplu. Pentru ca este nevoie.

De ce s-ar intalni un grup numai de barbati ca sa ‚lucreze cu ei insisi’? …asta bineinteles excluzand varianta homo. De ce?

Am descoperit cateva motive suficient de pertinente pentru care noi, barbatii ne intalnim:

  1. Vrem sa descoperim acea stare, energie- de A FI BARBAT pur si simplu. Acel DA total atunci cand ne spunem: SUNT BARBAT. ( in curand voi posta articole despre Ritualurile de trecere ale baietilor-adolescenti in barbati-adulti, prezente in trecut in culturile aborigene; ceea ce in prezent nu se mai intampla…)
  2. Simtim ca, impreuna cu alti barbati, se creeaza un mediu in care ne simtim deopotriva relaxati cat si provocati. A fi provocati este una din cheile masculinitatii. E ca si cum ne-am ascuti sabia impreuna si ne-am antrena inainte de lupta.
  3. Intram in contact cu Calitati specific masculine precum Forta, Vointa, Prezenta, focusul pe Actiune si simtul Directiei
  4. Ne regasim Forta interioara ( ‚sabia’) dupa o perioada in care am stat mai mult in energia feminina, in relatia cu prietena sau intr-o stare de lipsa de energie, chef si actiune.
  5. Avem acces la instrumente legate de sexualitatea pentru barbati. Invatam cum sa prelungim actul sexual, dobandim incredere in noi si in forta noastra sexuala.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *