Feminin si masculin exista peste tot in Natura. Ziua e masculina iar noaptea e feminina. Vara e masculina iar iarna e feminina. Soarele si luna, muntele si marea…etc Asa exista feminin si masculin in fiecare din noi, ca barbati si ca femei.

 

Este un joc, o polaritate, o forta de atractie naturala intre cei doi poli. Atunci cand suntem incarcati pozitiv ca barbati si negativ ca femei. Cand esti plin de energie in polaritatea ta, automat ies scantei!

 

Vom aborda o cheie importanta in relationarea barbat-femeie: nu e suficient sa iubesti , mai este nevoie si de atractie, de joc. Daca pierzi simtul jocului, te joaca el pe tine! Sau viata devine plictisitoare si lipsita de magie. Conteaza doar iubirea si afectiunea pe care o oferi partenerului, sau conteaza si felul cum te imbraci? Sau felul in care ii vorbesti sau pregatesti un moment erotic sau o cina romantica!

Ce anume face sa fim cu adevarat maculinini? Ce face sa creeze atractie fata de feminin si invers?

Ce facem atunci cand masculinul se depolarizeaza? Ori devine prea feminin ori neutru? Dar invers?

Ce activitati/ actiuni poti face ca sa-ti cresti polaritatea?

 

Vom explora 4 directii principale:

–          Este un joc al polaritatilor dincolo se sex. Observa planul mai mare!

–          Iubirea nu scade in intensitate ( ‚dupa cei binecunoscuti 3 ani ai lunii de miere’)  ci dezinteresul tau pentru re-trezirea atractiei si polaritatilor.

–          In esenta masura in care primesti iubire, este masura iubirii de sine pe care ti-o oferi. Ce anume te blocheaza ca sa te iubesti pe tine?..vom lucra cu fricile si blocajele in calea iubirii.

–          Tips and tricks: Ce anume are nevoie un barbat si ce anume o femeie! Cum putem crea un dans, un joc intre cei 2.

Pe parcursul a 2 zile si jumatate…un workshop-proces de transformare interioara intens.

Daca esti interesat de acest workshop completeaza formularul de mai jos! Cand se aduna un minim de 10 persoane te voi anunta in legatura cu data seminarului!

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *