‘Copii plini de incredere’~atelier la IASI

Copii plini de incredere
duminica 17 noi la IASI(10:00-11:30)

 

Programul ‚Copii plini de incredere’ ajută fiecare copil să-și găsească puterea, relaxarea şi încrederea în interiorul său.                                                                                                                   

Prin activități specifice ca joc, relaxare, povești, jocuri de interactiune, desenat~ copiii își descoperă resursele interioare, se descoperă pe sine și pe ceilalți, își înlătură fricile și măștile, lăsând ‚soarele’ din interior să strălucească cu putere și să lumineze totul în jur.

Copiii își îmbunătățesc ‚performanțele’ la gradinita si interactiunea cu educatorii si ceilalti colegi. Îi ajutăm să meargă la gradinita si scoala cu plăcere.

În cadrul programului copiii învață să se relaxeze și să fie calmi în orice situație. Relaxarea îi ajută să se simtă fericiți și pozitivi. Învață să comunice mai bine și să fie responsabili pentru ceea ce fac. Sunt mai deschişi şi mai curioşi, au mai multă încredere.

Un copil increzator traieste liber si cu bucurie si creeaza o stare buna oriunde se afla!

                                 
Organizare
Facilitator: Veet Cristian~zencoach si trainer dezvoltare personala Vârste: 3-7 ani
Grup: 5-10 copii
Conditii de participare: 30 lei/sedinta
Durata: 1 ora jumate Program: 10:00- 11:30 (Inscrierea are loc incepand cu ora 9:30) Locatie:centrul Valmedica. B-dl. Nicolae Iorga nr.12, etaj 1, langa auto Racemi. Inscriere: Vali [email protected] 0744.562.369.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *